DPS 10.06.2012 08:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2012 No własnie...U mnie megagroniasty zrobił własnie pączki, reszta na razie ani mysli. To nic, i tak dojrzeją.Już się nie mogę doczekać... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 10.06.2012 14:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2012 Osia jak ziemia wyschnie bo się położyć do foty muszę a tyle co padało:P Czekam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 10.06.2012 14:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2012 DPS-ia może Leszek wcześniej wysiał ale pączusie się dopiero u mnie zrobiły:lol: na dodatek jeden gruszkowy mnie w totalną trąbę zrobił bo podglądam podglądam i jakoś pączusiów nie ma wszystkie mają a ten nic, no i dzisiaj patrzę no wreszcie jakieś małe sierotki są i tak myślę co on taki opóźniony w rozwoju i zonk nie on opóźniony tylko ja ślepa bo te pączusie to już na drugie grono są Osia foty się zrobiły i się zgrywać zaczęły jak bateria padła:mad: ale jak się naładuje to się pokażą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 10.06.2012 19:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2012 Gratuluję!! Opowiedz, jak smakował - później Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 10.06.2012 21:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2012 Tak gadałyśmy o tych storczykach, że sobie kupiłam w sobotę kolejnego Takie tyyyygrysiego To tak dla równowagi dla hostów w liczbie sztuk 8 - przed ogrodzenie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 11.06.2012 18:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2012 Nefcia storczyków nigdy za wiele:rotfl: dobra jako że wczorajsza burza przeszkodziła w zapodaniu fotek niniejszym to nadrabiam:) oto obiecany pomidorek:rotfl: http://i968.photobucket.com/albums/ae169/wumurator/roslinki%20i%20inne/DSC_0623.jpg http://i968.photobucket.com/albums/ae169/wumurator/roslinki%20i%20inne/DSC_0624.jpg okazuje się że dojrzała ( w miarę ) pierwsza posadzona w tym roku truskawka;) żyła jakieś 15 minut po tym jak pokazałam ją Synusiowi:rotfl: http://i968.photobucket.com/albums/ae169/wumurator/roslinki%20i%20inne/DSC_0618.jpg i pokażę Wam jeszcze poletko słodkiego groszku - tak słodko wygląda że nie mogłam się mu oprzeć http://i968.photobucket.com/albums/ae169/wumurator/roslinki%20i%20inne/DSC_0622.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 11.06.2012 19:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2012 Fajnie jest mieć swoje warzywka, nie? Ty się znasz na tym, wieś nie jest Ci żadną nowiną, to i plony piękne! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 11.06.2012 19:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2012 no super ale mnie ten groszek bardzo cieszy bo Piotruś lubi a kwiatów masa to jak wszystko zaowocuje to łooooooooooo ale się obje:rotfl: ja wiem czy piękne ale co urośnie to cieszy:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 12.06.2012 09:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2012 Noooo, pomidor powala!!!! Moje truskawki znowu były uprzejme pięknie obrodzić, ale zapowiedziałam im wcześniej, że jeśli nie toooo .... płot blisko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 12.06.2012 09:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2012 15 minut to i tak niezle musial walczyc ze soba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 12.06.2012 10:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2012 wusia, mama mowi ze truskawki maja ladne wasy juz i bedzie sporo sadzonek, dostaniemy jakies wczesne i najlepsze truskawki swiata "kaszubskie" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 12.06.2012 10:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2012 szczesciara Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 12.06.2012 10:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2012 marta jak bedzie tego naprawde sporo to i ty dostaniesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 12.06.2012 10:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2012 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emiranda 12.06.2012 10:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2012 wusia, mama mowi ze truskawki maja ladne wasy juz i bedzie sporo sadzonek, dostaniemy jakies wczesne i najlepsze truskawki swiata "kaszubskie" No dobrze napisałaś kaszubskie truskawki sa najlepsze na świecie ilesz to lat mogłam delektowac swoje podniebienie ich smakiem, niestety tutaj na Mazowszu ich nie ma i nie wiem czy ta odmaian tutaj by sie przyjęła? Kaszubskie truskawki rosną na piaskach z kamieniami, ale sama musze sprobować i jesienią zasadzić Ja nawet nie wiem z jakich Ty strn jesteś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 12.06.2012 10:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2012 z 3 city Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 12.06.2012 10:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2012 a u mojej mamy zarabiscie rosna na zulawach gleby ciezkie, mady. u mnie bedzie im tez rewelacyjne skoro n piachu urosna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 12.06.2012 10:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2012 Cześć Wuśka i Reszta Wusia, daj no jakiś link do Twojej galerii, bo ja nic nie widzę u Ciebie jak wchodze w podpisi galeria. A odnośnie truskawek to i moje obrodziły w tym roku, dopiero 2 rok ale już po 2 michy zbieramy i sąsiadów obdzielam, w zamian dostaję prawdziwe ekologiczne jajka ale kaszubskich nigdy nie jadłam, różnią się smakiem od podlaskich? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 12.06.2012 10:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2012 czy sie roznia nie wiem, kaszubskie sa okragle, blyszczace, bardzo slodkie z niewielka nutka kwaskowatosci, bardzo wyraziste w smaku. miazsz soczysty, gladki, rozplywajacy sie na jezyku, kolor mocno czerwony do bordowego. nie sa maczyste i blade w srodku. nadaja sie idealnie na przetwory. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 12.06.2012 11:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2012 acha, to ja nie wiem co ja mam, truskawki i juz, lekko kwaskowate też są. Mam tylko 2,5 rządka ale nie ma komu ich jeść, tyle jest. Będę chyba mrozić na zime do makaronu.Przetworów nie robię, i tak nikt nie chce ich jeść.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts