TAR 12.06.2012 11:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2012 ja jak mam okazje to albo mroze albo robie mus truskawkowy, zima jak znalazl na koktaile, leguminki czy do lodow Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 12.06.2012 11:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2012 no właśnie taki mus muszę zamrozić na zimę, będzie pychota na desery Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 12.06.2012 11:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2012 A ja musiałam 25 kg dokupić i już widzę, że znowu za mało mam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 12.06.2012 11:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2012 DPS-ia natchnelas sie na mus ? ja od 3 dni jestem na diecie koktailowej truskawkowej ale dzis juz skoncze, bo troche nudno. byly truskawki z jogurtem, truskawki z bananem, truskawki z kiwi ale ja miesa potrzebuje. dzis dla odmiany losos smazony z kapustka kiszona cos ostatnio za zdrowo sie odzywiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 12.06.2012 18:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2012 Marta ale jak pięknie łagał że to nie on pożarł TAR-cia już się cieszę a weź sobie wyobraź że te moje posadzone wiosną też już "zmężniały" i wąsy im rosną Wioluś no jak nic nie ma jak jest w galeryjce:jawdrop: powinno przerzucić Cię na photobucket do wpisania hasła a jak wpiszesz to nie patrz na środek tylko w prawo i w dół bo ta łajza ( znaczy photobucket ) tam mi chowa foldery z fotkami no chyba że hasła zapomniałaś DPS-ia a po ile u Was truskawki bo u nas majątek kosztują Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AmberWind 12.06.2012 18:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2012 DPS-ia a po ile u Was truskawki bo u nas majątek kosztują ja nie Depsia, ale u nas dzisiaj kupilam po 7,5 zeta. Pyszne i slodkie I tez truskawki na milion sposobow trenuje. Dzisiaj beda z szampanem Wlasnie go odkorkowalismy ... taka awansem, bo potem moze byc okazja jakby mniejsza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 12.06.2012 19:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2012 u nas od 7,5 do 9 zeta za kilogram:( w porównaniu z zeszłorocznymi 3,5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 12.06.2012 19:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2012 U nas też drogie koszmarnie - 6,5 takie na koktail, 8-9 porządniejsze. Masssakra normalnie! A w ogródku mam mnóstwo krzaczków i rok temu pięknie owocowały, tylko że moje to jakaś późna odmiana i dopiero zaczynają dojrzewać, Chyba muszę dokupić trochę krzaczków wcześniejszych. Jakby ktoś chciał takie późne a plenne, to się podzielę chętnie. Co roku wyrzucam mnóstwo sadzonek z rozłogów, bo już wszystkich tutejszych znajomych obdarowałam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 12.06.2012 19:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2012 Dzień doberek a u nas już chyba przesyt. Zjadamy po ok kilogram dziennie od ponad 2 tygodnii... na wszelkie możliwe sposoby, choć z szampanem jeszcze nie było Co do sprawy, to że tak powiem sa dwie linie orzecnictwa w tych sprawach i mam pecha, że trafiłam na sędzi o innych poglądach niż pożądany Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 12.06.2012 19:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2012 Aguś ja chcę Nitusia no to musisz zrobić projekt tak:( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 12.06.2012 19:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2012 Spoko, zapraszam jesienią po odbiór! Obiecuję nie wywalić w tym roku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 12.06.2012 19:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2012 do jesieni się może jakoś ogarnę moje wyglądają na wczesne bo sadzone w tym roku i już dojrzewają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 12.06.2012 19:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2012 No to u nas nie jest tak źle z cenami, chociaż ja to kupowałam szybciorem jak tylko się pokazały, pod sam koniec tej suszy, która była. Wykoncypowaliśmy z Sołtysem, że musowo natychmiast nabyć, bo prognoza była na deszcz następnego dnia i bardzo nie chciałam ciężkich od deszczu truskawek kupować i za deszczówkę w nich płacić. W każdym razie płaciłam po 5 zł. Nasze też bardzo ładnie w tym roku zaowocowały, ale to schodzi na świeżo, a ja na przetwory potrzebowałam, więc na targ szybciorem pojechalim. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 12.06.2012 19:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2012 no to taniocha u Was:jawdrop: u nas zdzierstwo:( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AmberWind 12.06.2012 19:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2012 Pod koniec sezonu truskawkowego pojawiaja sie truskawki "poziomkowe". Drogie sa ale przepyszne Czekam na ta odmiane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 12.06.2012 20:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2012 Kochane nasze chłopaki:rotfl: oooooooooooooooooo jak to musiało ruskich boleć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 12.06.2012 20:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2012 Ooooooooooooooooooo, jacy muszą być wkurzeni, hehe!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 13.06.2012 06:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2012 Wusia, mam, znalazłam !!! I schody i elewacja i kostka piekna, ale ma Młody miejsca na rower, co? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 13.06.2012 07:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2012 u nas za 6 Agduś ja tez bylabym chetna na te truskawki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 13.06.2012 09:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2012 ze wstydem przyznam ze nie wiem po ile sa truskawki:oops: u nas to T. glownie robi zakupy, ma blisko pracy hale targowa i rybna wiec tam zawsze przed praca jezdzi i wszystkie swiezynki kupuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts