Agduś 13.06.2012 17:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2012 Podzielicie się. Najlepiej przyjedźcie jednocześnie, coby było sprawiedliwie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 14.06.2012 11:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2012 Powoli zaczynam nie lubić truskawek ...A jak zrobić taki mus truskawkowy do zamrożenia? Nie mam pojęcia, czy go zrobię ale dobrze wiedzieć ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 14.06.2012 15:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2012 O matko, Braza, nie wiem, jak można nie lubić truskawek.Gdybym miała, żarłabym całymi dniami, jak małpa kit. Tylko, że nie mam aż tyle... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 14.06.2012 17:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2012 Nie wiem jak inni robią mus, ja je rozgniatam takim tłuczkiem do ziemniaków i dodaję trochę cukru. Pakuję w pojemnik z pokrywką i do zamrażarki. Truskawki sa pyszne, ale wszystko może się znudzić. Pamietam, ze jako 6-latka mieliśmy u babci truskawek chyba 1 ha. Co drugi dzień jeździliśmy zbierać i maluchem woziliśmy na skup...wtedy nie jadłam ani 1 sztuki bo patrzeć na nie nie mogłam, taką awersję miałam przez kilka lat az do czasu, kiedy miniplantacja została zlikwidowana. Wtedy miałam na nie ogromną ochotę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 14.06.2012 18:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2012 ja miksuje w blenderze / malakserze i nie dodaje cukru , mase przekladam do pojemnikow i do zamrazary Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AmberWind 14.06.2012 18:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2012 ja miksuje w blenderze / malakserze i nie dodaje cukru , mase przekladam do pojemnikow i do zamrazary ja tak samo Blender i bez cukru. Lepiej ze slodzenia zrezygnowac. Przeslodzony mus podawany np. do lodow, deserow na bazie mascarpone czy zwyklych nalesnikow moze byc mocno mdly. Lepiej pozostawic go wytrawnym i ewentualnie lekko poslodzic w zaleznosci od potrzeby chwili Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 15.06.2012 07:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2012 Ja lubię cukier poza tym mam lekko kwaskowate truskawki. Ostatnio jadłam z cukrem i z lodami i nadmiaru cukru nie odczułam,moze to taki typ :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 15.06.2012 07:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2012 pewnie, kazdy mus robi jak lubi, ja ewentualne dosladzanie robie przy efekcie koncowym potrawy poza tym truskawy kaszubskie sa takie slodko-winne, rzadko kiedy musze je dosladzac. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 15.06.2012 09:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2012 a ja mam mrozone truskawki i je miksuje w blenderze z odrobina banana dla slodkosci i odrobiny jogurtu i powstaje pyszny sorbet albo rozmrazam i misuje na mus ostatnio zmiksowalam z bananem gruszka owocami lesnymi mrozonymi i jogutem bez slodzenia cukrem wyszla pysznota a na to granola - niebo w gebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 15.06.2012 10:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2012 ja ostatnio zrobilam truskawki z bananem, kapka cytryny i kruszonym lodem do tego pare listkow miety- byl cudownie orzezwiajacy i smaczny. w ogole cala zeszla sobote zrobilam sobie plynna diete truskawki plus inne owoce w koktailach, wbrew pozorom bardzo to syte a jakie oczyszczajace organizm. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 15.06.2012 13:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2012 Smaka mi robicie...ja tak dopiero za rok podjem, teraz tylko próbuję po kilka sztuk... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 15.06.2012 16:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2012 O matko, Braza, nie wiem, jak można nie lubić truskawek. Gdybym miała, żarłabym całymi dniami, jak małpa kit. Tylko, że nie mam aż tyle... ooo z tym kitem to świetnie rozumiem mam identycznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 15.06.2012 18:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2012 ja też mam plan powiększenia znacznie areału truskawek żeby się napchać do bólu bo jak DPS-ia mam zapędy na małpę z kitem:lol: aaaaaaaaaaaaaaa moja pomidora już całkiem duża:rotfl: i dużo nowych pączusiów jest:wiggle::wiggle: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 15.06.2012 18:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2012 Przynajmniej jedna osoba ma dla mnie trochę zrozumienia! Musy, powiadacie.... Chyba w końcu spróbuję! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 15.06.2012 18:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2012 DPS-ia ja to mogę truskawki z krzaczka, rozgniecione z cukrem, jako koktajl, dodatek do ciasta i w każdej innej postaci:rotfl: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 16.06.2012 21:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2012 Truskawek mam mnóstwo wiele, żrę je codziennie ... nie wiem jak długo wytrzymam ...Może się jakoś zmobilizuję do tego musu ... może ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 16.06.2012 21:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2012 A nasze w tym roku jakieś takie mniejsze. Chyba czas na zmiany! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 17.06.2012 10:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2012 DPS-ia ja to mogę truskawki z krzaczka, rozgniecione z cukrem, jako koktajl, dodatek do ciasta i w każdej innej postaci:rotfl: Chyba jesteśmy z tej samej frakcji, Wusiu. Braza, tylko nie przesadź z tym zmuszaniem, jak coś to pomrozisz albo rozdasz, nie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 17.06.2012 13:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2012 DPS-ia no z takiej najlepszej truskawkożernej:rotfl: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 18.06.2012 19:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2012 Dałem radę ... podczas meczu .... ... się wbić ...... .. tutaj .... .. z przyjemnością zresztą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts