TAR 21.06.2012 11:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2012 Brazula jak ci bedzie razniej to sie przyznam, ze ja tez planuje na razie przejsc na elektroniczne a potem rzucic calkowicie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 21.06.2012 19:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2012 oj TAR-cia po dupsku dostaniesz:mad: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 22.06.2012 05:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2012 Dzień dobry Nie wiem czy to dobry moment by wpaść się przywitać bo tu się grożby czynów karalnych sypią ale co tam - dzielna dziewczynka jestem się nie boje Cze Wusiek i spóła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 22.06.2012 06:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2012 oj TAR-cia po dupsku dostaniesz:mad: a, bo to pierwszy raz ja to tylko robie od 18 i w weeendy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 22.06.2012 07:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2012 to tym bardziej dostaniesz bo jak do 18 możesz wytrzymać bez to w ogóle się obejść możesz:mad: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 22.06.2012 07:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2012 cze Nitusia nie bojaj ja leję tylko tych co zasłużą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 22.06.2012 07:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2012 No a jako żem jest anioł uwięziony w ciele kobiety tom się przywitała bez strachu :D:D Co słychać? Poza oczywiście tym, że Brazunia (cze Braza!!) ma tłumaczone wielce delikatnie że nie powinna podpalać cygaretów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 22.06.2012 07:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2012 to tym bardziej dostaniesz bo jak do 18 możesz wytrzymać bez to w ogóle się obejść możesz:mad: toz przeciez pisze, ze probuje rzucic, mojemu sie to udalo 3 latka temu, teraz na mnie pora ale wierz mi po tylu latach ciezka droga, na razie proby sie nie powiodly Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 22.06.2012 07:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2012 To Twój facet musi mieć silną wole, ze rzucił palenie i wytrzymuje w tym, jeśłi widzi jak Ty podpalasz.. Gratulki dla niego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 22.06.2012 19:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2012 Nituśka pytasz co słychać ano pomidorki rosną tudzież inna warzywna brać zakupilim nieco ziemi i w niej dłubiemy;) próbujemy wyprodukować coś ala trawnik;) rabata od frontu w sumie jedyna pokryta matą coby chwasty nie rosły zanim ją obsadzę jako że finanse na roślinki więcej niż marne to mam na pocieszenie znajomą, która nie ma braków w tej materii i wyszukuję dla niej jej chciejstwa i ściągam więc zaspokajam swoją żądzę zakupową no coś tam sobie też kupię w przyszłym tygodniu powinnam mieć kilka ślicznotek:rotfl: a poza tym to robota robota i robota:bash: TAR-cia no koniecznie rzuć, moja mama lata paliła ale jak jej pediatra mojego dziecia udowodnił że ma początki astmy to rzuciła w cholerę od razu bez żadnych wspomagaczy chociaż wcześniej się zarzekała że ona nigdy nie rzuci bo to jej jedyna przyjemność Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 22.06.2012 19:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2012 To Twój facet musi mieć silną wole, ze rzucił palenie i wytrzymuje w tym, jeśłi widzi jak Ty podpalasz.. Gratulki dla niego. nooo jest debesciak, w ogole to, ze ze mna wytrzymuje:rotfl: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 22.06.2012 22:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2012 To ja już nie wiem... witać się, czy zwiewać szybciutko..., bo w lewej łapce trzymam papieroska, a prawa klikam;)... ale jak Was poczytałam, to mi się uśmiech na dziobie pojawił(pierwszy raz od miesiąca), to zostanę na chwilkę... zgaszę papieroska... zamyślę się... i zniknę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 22.06.2012 23:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2012 toz przeciez pisze, ze probuje rzucic, mojemu sie to udalo 3 latka temu, teraz na mnie pora ale wierz mi po tylu latach ciezka droga, na razie proby sie nie powiodly moja pierwsza w zyciu próba tez padła...po miesiącu ....cholerne euro a Przetworów nie robię, i tak nikt nie chce ich jeść.. rób, rób ja zjem Podzielicie się. Najlepiej przyjedźcie jednocześnie, coby było sprawiedliwie. mogę je przywieźć ? O matko, Braza, nie wiem, jak można nie lubić truskawek. Gdybym miała, żarłabym całymi dniami, jak małpa kit. Tylko, że nie mam aż tyle... ja miałam,aż tyle, ze mi mordę wysypało i sama wygladałam jak truskawka Brazula jak ci bedzie razniej to sie przyznam, ze ja tez planuje na razie przejsc na elektroniczne a potem rzucic calkowicie to tak nie działa. Uzależnia (fizycznie) nikotyna, którą elektronikiem i tak dostarczasz, psychicznie uzalezniaja rytuały ,których się nie pozbędziesz trzymając papierosa (nawet plastikowego) w ręce. I po co było zaczynać ? Tmi się uśmiech na dziobie pojawił(pierwszy raz od miesiąca),. zawsze twierdziłam,że terapia grupowa jest skuteczniejsza od indywidualnej witam się wieczornie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 23.06.2012 05:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2012 Hejka, Do rzucenia potrzebna jest ciąża-skutecznie i bezboleśnie odrzuca (w większości przypadków). A Malka jak zawsze ma rację. Ja nie palę teraz ale brak mi rytuałów a nie nikotyny, bo jak tu piwko wypić bez fajeczki? Nigdy sama nie rzucałam bo lubiłam palić, a ile znajomości się przy papierosku zawarło, a ile ważnych spraw omówiło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 23.06.2012 12:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2012 wusienko , sorki, ze nie wzielam tego acrocona ale mysle, ze nie bylabys zadowolona, one dosyc niziutkie jednak byly. na solitera to wedlug mnie za male. poczekamy do jesieni na te duze kopane. ja wzielam tylko jednego z tych po 50 zl. w miejsce gdzie nie potrzebuje by szybko urosl. ale za to obkupilam sie w innych iglakach, mieli cudowne glauca globosa w cenach od 60-120 zl za takie ok. metrowej srednicy. bardzo zaluje ze wczesniej nie wiedzialam o tej szkolce. na pewno wybiore sie tam jeszcze nie raz.porownujac ceny:jalowiec blue arrow 120 cm tam kosztowal 15 zl a w ogrodnictwie taki sam 26,50 - jest roznica? u mnie przy 20 szt. roznica w calosci znaczna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 23.06.2012 14:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2012 Ja rzuciłam jednego dnia, ale dopiero w trzeciej próbie. A ile chipsów wtedy zeżarłam, to nikt by nie uwierzył! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 23.06.2012 19:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2012 TAR-cia no coś Ty za co przepraszasz:hug: to ja przepraszam za kłopot:) do jesieni niedaleko;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 23.06.2012 19:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2012 no dobra, dla mnie to drobiazg, ale mieli naprawde bardzo fajne okazy iglakow. wzielam sobie swierka formanek na 40 cm paliku - supcio. i swierka iseli fastigiate 150 cm, ladnie zageszczony, i juz dosc gruby i pare niebieskich iglaczkow swierka oldenburg, koster, fat albert i swierka orientalis aureospicata pendula. bylo jeszcz kilka innych fajnych okazow ale mialam za maly samochod i za malo kaski przy sobie na inne zachcianki. szkoda, ze wczesniej nie wiedzialam o tej szkolce. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 23.06.2012 19:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2012 No a jako żem jest anioł uwięziony w ciele kobiety tom się przywitała bez strachu :D:D Co słychać? Poza oczywiście tym, że Brazunia (cze Braza!!) ma tłumaczone wielce delikatnie że nie powinna podpalać cygaretów Czeee Nitusia, :D:D Odważyłam się odezwać, dotąd tylko zza winkla podglądałam, skoro jednak anioł w Twojej postaci się pojawił, to mi nic nie grozi :D Chyba sobie pójdę zapalić z tej okazji... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 23.06.2012 20:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2012 TAR-cia w sumie dobrze że nie mam kasy bo bym raz dwa tą moją maleńką atkę zapełniła:rotfl: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts