kaśka maciej 20.11.2008 10:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2008 a ja serdecznie nienawidzę gofłow a to by się zgadzało z tym co masz w avatarze heheh, niby tak, ale zdjęcie robione było latem więc jakoś tak wiesz, samo przez się ..Tak czy inaczej w golfie czuję się podduszona Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 20.11.2008 10:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2008 Ja lubię golfy, i facetów w golfach też lubię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 20.11.2008 10:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2008 Kasia ja mam golf ale taki luźny bo inaczej też dusi Dandi nie mów że aż tak dojrzały jesteś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dandi3 20.11.2008 10:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2008 Jfacetów w golfach też lubię takie Marki Konraty... a na golf popielata marynarka i czarne sztruksy...? Kojarzy mi się z doktorami (właściwie doktorzynami) na uczelniach - takimi od teorii Junga - nuda i przerost formy nad treścią (oczywiście uogólniam skrzywdzony własnym doświadczeniem uniwersyteckim) Dandi nie mów że aż tak dojrzały jesteś przejrzały nawet powiedziałbym. To właśnie lubię w forum. Tu można miec tyle lat ile się chce i być tym kim się chce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 20.11.2008 10:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2008 np..jamesem deanem bądź jakimś podobnym do niego faciem...lub kolesiem ze szczotką ryzowa na zakutym łbie hehe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 20.11.2008 10:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2008 A ja do opisu dandiego dodam jeszcze, że (dla mnie ofkors) facet w golfie to nieporozumienie bo zazwyczaj mają szeroką szyję, a to wygląda ehkmmm no Zdecydowanie wolę faceta w koszuli, lekko rozpiętej pod szyją KOłnierzyk koniecznie na wysokiej stójce, a nia taki rozłożony jak... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dandi3 20.11.2008 10:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2008 np..jamesem deanem bądź jakimś podobnym do niego faciem... ja się pochlastam. naprawde nikt nie wierzy że w avatarze to ja? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 20.11.2008 11:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2008 Kasia mojemu to ten golf pod szyją raczej pomaga niż szkodzi Dandi sorrryyyyyyyyyyyyyy ale nikt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 20.11.2008 11:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2008 Kasia mojemu to ten golf pod szyją raczej pomaga niż szkodzi Dandi sorrryyyyyyyyyyyyyy ale nikt No bo Twójny to szczupły jest. Mój wygląda jak Co do reszty to zgadzam sie z Wu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 20.11.2008 11:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2008 np..jamesem deanem bądź jakimś podobnym do niego faciem... ja się pochlastam. naprawde nikt nie wierzy że w avatarze to ja? No toż jak przecie siem autkiem dean rozbił..ty coś jak elvis..??Buddyzm czy jak?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 20.11.2008 11:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2008 Kasia no Twój to też ja jakiegoś specjalnie wypasionego nie wygląda za to wysoki jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dandi3 20.11.2008 11:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2008 Dandi sorrryyyyyyyyyyyyyy ale nikt no dobra. To powiem wam prawdę: to nie ja w tym avatarze (proszę się teraz kulturalnie zdziwić). Ale ja mam naprawdę niewyjściową gembę, krzywe nogi i słabe cycki dlatego nie mogę sie umieszczać w avatarach. Szkoda, że Halloween minęło - na cześć święta duchów umieściłbym siebie tak na jeden wieczór. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 20.11.2008 11:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2008 http://fmania.pl/images/smiles/030104_emM5_prv.gif Uwielbiam golfy!!! Zią właściwie tylko w nich biegam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 20.11.2008 11:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2008 normalnie te chłopy to siem jeszcze bardziej krygują i wdzięczą jak kobiety Dandi dobrze że chociaż syn do Ciebie podobny nie jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 20.11.2008 12:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2008 Jfacetów w golfach też lubię takie Marki Konraty... a na golf popielata marynarka i czarne sztruksy...? Kojarzy mi się z doktorami (właściwie doktorzynami) na uczelniach - takimi od teorii Junga - nuda i przerost formy nad treścią (oczywiście uogólniam skrzywdzony własnym doświadczeniem uniwersyteckim) Dandi nie mów że aż tak dojrzały jesteś przejrzały nawet powiedziałbym. To właśnie lubię w forum. Tu można miec tyle lat ile się chce i być tym kim się chce Własnie że nie o takich facetów mi chodzi. Ci, o których ja piszę, to porządny facet albo z jakiś gór, albo coś a'la mroźna skandynawia. No taki silny facet ostoja normalnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dandi3 20.11.2008 12:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2008 http://fmania.pl/images/smiles/030104_emM5_prv.gif Uwielbiam golfy!!! Zią właściwie tylko w nich biegam a ja Brazę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamyk68 20.11.2008 12:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2008 Dzień dopry!!! A ja tam wolę babki w mercedesach niż facetów w golfach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 20.11.2008 13:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2008 ja wolę facetów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 20.11.2008 13:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2008 ja zaś kobitki mądre z wlk ryjkiem co by mogły mnie przerobić..bo sam niepotrzebnie za bardzo wyszczekany jezdem..a argumenty w stylu bo tak!!Nigdy do mnie nie trafiały..i trfiać nie będą..jeszcze nigdy nie robiłem nic dla tzw swietego spokoju i nie zrobie.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 20.11.2008 14:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2008 łoj Duszku Ty chyba nie wiesz o co prosisz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts