Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do Dziennika Nasz Domek - tak po prostu

wu

Recommended Posts

• Odpowiedzi 28,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• wu

9190

• Arnika

1550

• TAR

1532

• braza

1448

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Jfacetów w golfach też lubię

takie Marki Konraty... a na golf popielata marynarka i czarne sztruksy...? Kojarzy mi się z doktorami (właściwie doktorzynami) na uczelniach - takimi od teorii Junga - nuda i przerost formy nad treścią (oczywiście uogólniam skrzywdzony własnym doświadczeniem uniwersyteckim) :D

Dandi nie mów że aż tak dojrzały :wink: jesteś :lol:

przejrzały nawet powiedziałbym. To właśnie lubię w forum. Tu można miec tyle lat ile się chce i być tym kim się chce 8)

A ja do opisu dandiego dodam jeszcze, że (dla mnie ofkors) facet w golfie to nieporozumienie :roll: bo zazwyczaj mają szeroką szyję, a to wygląda ehkmmm no :roll:

Zdecydowanie wolę faceta w koszuli, lekko rozpiętej pod szyją 8)

KOłnierzyk koniecznie na wysokiej stójce, a nia taki rozłożony jak... :wink:

Dandi sorrryyyyyyyyyyyyyy ale nikt

no dobra. To powiem wam prawdę: to nie ja w tym avatarze (proszę się teraz kulturalnie zdziwić). :o :o :o :o :o :o

Ale ja mam naprawdę niewyjściową gembę, krzywe nogi i słabe cycki dlatego nie mogę sie umieszczać w avatarach. Szkoda, że Halloween minęło - na cześć święta duchów umieściłbym siebie tak na jeden wieczór.

Jfacetów w golfach też lubię

takie Marki Konraty... a na golf popielata marynarka i czarne sztruksy...? Kojarzy mi się z doktorami (właściwie doktorzynami) na uczelniach - takimi od teorii Junga - nuda i przerost formy nad treścią (oczywiście uogólniam skrzywdzony własnym doświadczeniem uniwersyteckim) :D

Dandi nie mów że aż tak dojrzały :wink: jesteś :lol:

przejrzały nawet powiedziałbym. To właśnie lubię w forum. Tu można miec tyle lat ile się chce i być tym kim się chce 8)

Własnie że nie o takich facetów mi chodzi. Ci, o których ja piszę, to porządny facet albo z jakiś gór, albo coś a'la mroźna skandynawia. No taki silny facet ostoja normalnie.

ja zaś kobitki mądre z wlk ryjkiem co by mogły mnie przerobić..bo sam niepotrzebnie za bardzo wyszczekany jezdem..a argumenty w stylu bo tak!!

Nigdy do mnie nie trafiały..i trfiać nie będą..

jeszcze nigdy nie robiłem nic dla tzw swietego spokoju i nie zrobie..