wu 29.08.2012 19:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2012 Futrzak ja Ci normalnie do samej śmierci nie wybaczę do mnie się pod górę nie trzeba wcale tyrpać DPS-ia wypomnę Ci że Wy też kiedyś popełniliście ten błąd jadąc do Agdusiów:P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 29.08.2012 20:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2012 Nawet za cenę spotkania z Tobą, Wusiu - NIGDY WIĘCEJ nie wjedziemy z Sołtysem w labirynt śląskiej aglomeracji. NIGDY. Nie dla nas takie atrakcje. Błądzić tam godzinami, jeżdżąc w kółko i nie mając pojęcia, dokąd jechać tak właściwie... Raz wystarczy, na zawsze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 29.08.2012 20:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2012 DPS-ia zlituj się w jaki labirynt:jawdrop: taż do mnie prosto z trasy się zjeżdża:jawdrop: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 29.08.2012 21:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2012 Do WUsi jak do WUsi.. ale do mnie to dopiero prost się jedzie.. I to wcale ni Śląsk tylko Zagłębie.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 30.08.2012 06:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2012 Do WUsi jak do WUsi.. ale do mnie to dopiero prost się jedzie.. I to wcale ni Śląsk tylko Zagłębie.... HIHII jakbym Malkę słyszała ale już mi wybaczyła chyba ze nie widzę różnicy czy Śląsk czy Zagłębie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 30.08.2012 06:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2012 taaaaaaaaaaaa a do Wioli to taka prosta droga że łoj pod warunkiem że się trafi w tą ledwo widoczną dziurę zwaną uliczką i człowiek się nie zniechęci widokiem znaku że przejazdu nie ma:rotfl: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 30.08.2012 06:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2012 dokladnie :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 30.08.2012 07:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2012 Przecież ja zawsze piszę, ze do mnie po drodze, ale i to, że ja w lesie mieszkam i na moim końcu świata Wusia po ile Ty płaciłaś za te trawki? Wczoraj u Kapiasa były po 6,20zł/sztuka , żurawki 8,20zł... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 30.08.2012 07:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2012 apropo's trawek te moje z trawek.pl normalnie rosna w tempie zastraszajacym, sie tak zastanawiam czy na zime red barona okrywac. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 30.08.2012 07:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2012 tzn.. bardzo szybko rosna???Mnie kostrzewy się spodobały, red baron i turzyca... Inne nie... I właśnie o tych trawkach myślę na rabatkę koło tarasu zamiast np tawuł i tawułek.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 30.08.2012 07:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2012 bardzo szybko sie rozrastaja, maja calkiem przyzwoite srednice, nie wiem czy nie powinnam ich sadzic w donicach. z trawek bardzo podobaja mi sie red barony, rozplenice (pieknie kwitna), perłowka, mozgi, smialek darniowy, cortaderie i niektore miskanty. turzyce i kostrzewy tak srednio, bardziej jako niskie tlo, akcent lub wybitnie na rabate zwirkowa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 30.08.2012 07:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2012 Gdzies ty do kapiasa dotarla jadac do BB?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 30.08.2012 07:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2012 W Goczałkowicach... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 30.08.2012 08:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2012 No tam jest w czym wybierac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 30.08.2012 10:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2012 Dla Was prosto, dla nas nie. Nie pojadymy i już! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 30.08.2012 10:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2012 Eee tam.. po Śląsku się szlędać to rzeczywiście skomplikowanie... ale ja... Zagłębie i od Gierkówki to 3 zakręty z palcem w nosie, i prosto jak drut... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 30.08.2012 13:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2012 Wiola w trawkach.pl od 4 do 6 zł płaciłam za trawkę ale duże, ładne okazy, za cortaderie dla znajomej 10 zł od sztuki ale też piękne sadzony (celowo tak bo wielkie były), na targu chcieli po 40 zł za sadzonkę cortaderii a teraz jak widzę jak się w donicach u niej przez lato cortaderie rozrosły to szczęki z podłogi podnieść nie mogę wielkie kępy z opadającymi liśćmi, które wyglądają na końcach jak wstążka przez nożyczki przeciągnięta i poskręcana:lol: DPS-ia no nie wiem czy się nie złamiesz jak Ci zamacham pieczonkami i ciastem z owocami:rotfl: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 30.08.2012 18:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2012 Ja się nie złamię. Ale na pewno się załamię... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 30.08.2012 19:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2012 pożywiom uwidim DPS-ia uwidim:rotfl: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 30.08.2012 20:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2012 Te Wusine pieczonki są coraz bardziej intrygujące .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts