Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 28,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• wu

9190

• Arnika

1550

• TAR

1532

• braza

1448

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Jarzynowa jeszcze jest czy Duch wszystko wrąbał :roll: Te śródziemnomorskie wynalazki to do mnie za bardzo nie przemawiają... :oops:
mamoooo..wuśka coś ty tam naszykowała :o :o :o kobzieto roboty ci mało?? ale szkoda, że tak wyszło :cry: :cry: :cry: cholibka... rano było jeszcze ok :cry: ale miałam dzisiaj przygody, więc może dzieciaczki to odpokutowały.. i przedszkole.. ehhh..

jest jarzynowa i karpatka jeszcze jest to ktoś reflektuje :D

Skabusia no jak to co naszykowałam coś do zjedzenia no jak miłych gośći przyjąć :D jakie przygody miałaś :o z dziećmi tak to jest jak coś zależy to wiadomo że się pochorują :-?

Wusieńko gratuluję wielkiej kasy na koncie :D :D

Kiedy ruszacie z jakimiś pracami? Myślicie przynajmniej o fundamentach jeszcze w tym roku, żeby sobie spokojnie osiadały??

dzień dobry

Monia ta kasa to razej mikro jest taka głupia deyzja banku ale póki co starczy :lol:

o fundamentach to myśleliśmy ale niestety ekipa nie dała rady więc trzeba czekać na wiosnę :-?

Dzień bry

To teraz jak już kasa jest a nic nie obicie, to nie będzie leżała bezczynnie na koncie i będziecie płacić odsetki od kredytu? W "naszym" banku trzeba było się rozliczać ile zrobiliśmy, żeby dostać kolejną transzę.

witam wieczornie

Wiolaszku no leżą sobie tak nie całkiem bezczynnie :wink: będziemy płacić odsetki od otrzymanej transzy a już niedługo trzeba się będzie rozglądać za materiałami to wtedy sobie pieniążki zaczną wyłazić :-? kolejną transzę dostaniemy jak przedłożymy faktury na 50% wziętej kwoty