Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do Dziennika Nasz Domek - tak po prostu

wu

Recommended Posts

• Odpowiedzi 28,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• wu

9190

• Arnika

1550

• TAR

1532

• braza

1448

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Wusia, spokojnie, Piotruś rośnie. Pewnie, że 10-12 godzin to przegięcie, ale aż tak źle nie będzie. Ja szłam do pracy na 7.30 wracałam o 16 i dopiero odbierałam Młodą z przedszkola - ponad 9 godzin. Żyje i ma się świetnie, nie ma syndromu zaniedbanego dziecka. Teraz po kilka miesięcy ojca nie widzi, nie mówię, że to dobrze, ale da się z tym żyć, jeśli nie ma wyjścia.

ja własnie na etapie mysli o prezdszkolu.. dziś zadzwoniła pani, że zwolniło się miejsce i Bartek może iść od poniedziałku.. męzunio zaczał przezywać.. i mie namawiać, żeby go nie posyłać jesczze.. a teraz myślę, że jak mały będzie w przedszkolu od 8 do 15tej to tatusia bedzie widywał w weekendy, bo J bedzie nadal pracowała po południu - rano ma dyżur przy Mary :-? i co ja mam zrobić :-?

ooooooooo Skabusia odmieniłaś siem :lol:

no czemu w weekendy tata może do przedszkola zaprowadzić :D a Bartuś dużo zyska jak bedzie sie z dziećmi bawił :D ja też myślę Piotrusia posłać do przedszkola jak 3 latka skończy

Gosia mnie to pociesza nieco mściwie że jakbym ja odeszła to byłby taki płacz i lament a burdel że aż mi lepiej :lol:

ooooooooo Skabusia odmieniłaś siem :lol:

no czemu w weekendy tata może do przedszkola zaprowadzić :D a Bartuś dużo zyska jak bedzie sie z dziećmi bawił :D ja też myślę Piotrusia posłać do przedszkola jak 3 latka skończy

tauś będzie zaprowadzała do przedszkola codziennie.. a weekendy zostajemy w domku (to juz normalne przedszkole, a nie ten program unijny) i spedzamy je razme.. ale Bartek jest bardzo związany z tata i dużo czasu z nim sp.edza, więc pewnie ciężko mu będzie.. tatusiowi już jest ciężko :wink: ale rzeczywiście kontakt z dziećmi mu potrzebny.. no i ja nie mma tyle inwencji twórczej w wymyślaniu zabaw co panie przedszkolanki

dzień doberek....

Wuśka jakby to Twoje więzienie wypaliło, to z racji wykształcenie i predyspozycji osobistych - co mogą potwierdzić depesie - weż mnie na managera, co? co prawda jeszcze roboty nie szukam, ale jak by to miało byc u Ciebie to się skusze.... :lol:

jasne Nitusia bo ja to tam chciałam za pensjonariusza robić to ktoś musi tym bajzlem zarządzać :lol:

no to ja Ci tym interesem tak zacznę zarządzać, że najpierw spłacimy Twój a potem mój kredyt - zobaczysz :) i jeszcze na kieszonkowe zostanie

:lol:

Dzień dobry

Ja odnośnie przedszkola: Warto wysłać dziecko choćby na parę godzin. Rodzice nie nauczą tego wszystkiego co panie przedszkolanki i inne dzieci (mówie o różnych rzeczach). Ja chwalę bardzo choć początki były ciężkie i serce pękało.

Odnośnie pracy: też nadal szukam :lol: tylko już z uśmiechem na ustach. A co? CO ma być to będzie :lol: