wu 27.11.2008 22:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2008 nio ale też zostawić dziecko bez rodziców na 10-12 godzin Piotruś od wczoraj jeszcze ojca nie widział bo jak wstał to ojca już nie było jak szedł spać to jeszcze nie było i jak mnie jeszcze nie bedzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 27.11.2008 22:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2008 Wusia, spokojnie, Piotruś rośnie. Pewnie, że 10-12 godzin to przegięcie, ale aż tak źle nie będzie. Ja szłam do pracy na 7.30 wracałam o 16 i dopiero odbierałam Młodą z przedszkola - ponad 9 godzin. Żyje i ma się świetnie, nie ma syndromu zaniedbanego dziecka. Teraz po kilka miesięcy ojca nie widzi, nie mówię, że to dobrze, ale da się z tym żyć, jeśli nie ma wyjścia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 27.11.2008 22:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2008 nio tylko że jak uszy położe po sobie to wcale roboty póki co zmieniać nie muszę tylko sił mi już na nią brakuje za dużo tego mam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skaba 27.11.2008 22:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2008 ja własnie na etapie mysli o prezdszkolu.. dziś zadzwoniła pani, że zwolniło się miejsce i Bartek może iść od poniedziałku.. męzunio zaczał przezywać.. i mie namawiać, żeby go nie posyłać jesczze.. a teraz myślę, że jak mały będzie w przedszkolu od 8 do 15tej to tatusia bedzie widywał w weekendy, bo J bedzie nadal pracowała po południu - rano ma dyżur przy Mary i co ja mam zrobić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
an-bud 27.11.2008 22:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2008 ach ta robota z robotą źle bez niej jeszcze gorzej bedzie dobrze Wusiu, musi być Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 27.11.2008 22:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2008 ooooooooo Skabusia odmieniłaś siem no czemu w weekendy tata może do przedszkola zaprowadzić a Bartuś dużo zyska jak bedzie sie z dziećmi bawił ja też myślę Piotrusia posłać do przedszkola jak 3 latka skończy Gosia mnie to pociesza nieco mściwie że jakbym ja odeszła to byłby taki płacz i lament a burdel że aż mi lepiej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skaba 27.11.2008 22:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2008 ooooooooo Skabusia odmieniłaś siem no czemu w weekendy tata może do przedszkola zaprowadzić a Bartuś dużo zyska jak bedzie sie z dziećmi bawił ja też myślę Piotrusia posłać do przedszkola jak 3 latka skończy tauś będzie zaprowadzała do przedszkola codziennie.. a weekendy zostajemy w domku (to juz normalne przedszkole, a nie ten program unijny) i spedzamy je razme.. ale Bartek jest bardzo związany z tata i dużo czasu z nim sp.edza, więc pewnie ciężko mu będzie.. tatusiowi już jest ciężko ale rzeczywiście kontakt z dziećmi mu potrzebny.. no i ja nie mma tyle inwencji twórczej w wymyślaniu zabaw co panie przedszkolanki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 27.11.2008 22:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2008 Ale Skabusia to nawet dobrze bo tatuś będzie mógł zaprowadzić na godzinkę dwie na początek i iść odebrać trochęposiedzieć w przedszkolu coby łzy ewentualne obetrzeć Bartusiowi łatwiej bedzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
an-bud 27.11.2008 22:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2008 a my to chcielibyśmy miejsce w przedszkolu ale w całej naszej gminie niiiiiiic, żadnego przedszkola gosia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Piątka 28.11.2008 07:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2008 cześć, Wusia, a może Ty coś własnego załóż co w okolicy nie ma..pozdrawiam Wszystkich, pa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 28.11.2008 08:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2008 dzień dobry Piąteczko pierwsza myśl to więzienie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
an-bud 28.11.2008 08:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2008 dzień dobry Piąteczko pierwsza myśl to więzienie Wusiu a kogo chcesz do więzienia buziaki zostawiam gosia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 28.11.2008 08:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2008 Gosiaczku to w związku z propozycją Piąteczki żeby założyć coś własnego czego w okolicy nie ma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 28.11.2008 08:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2008 dzień dobry Piąteczko pierwsza myśl to więzienie Nawet mam już na oku kilku rezydentów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 28.11.2008 08:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2008 dzień doberek.... Wuśka jakby to Twoje więzienie wypaliło, to z racji wykształcenie i predyspozycji osobistych - co mogą potwierdzić depesie - weż mnie na managera, co? co prawda jeszcze roboty nie szukam, ale jak by to miało byc u Ciebie to się skusze.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 28.11.2008 09:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2008 jasne Nitusia bo ja to tam chciałam za pensjonariusza robić to ktoś musi tym bajzlem zarządzać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 28.11.2008 09:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2008 jasne Nitusia bo ja to tam chciałam za pensjonariusza robić to ktoś musi tym bajzlem zarządzać no to ja Ci tym interesem tak zacznę zarządzać, że najpierw spłacimy Twój a potem mój kredyt - zobaczysz i jeszcze na kieszonkowe zostanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 28.11.2008 09:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2008 Nitu Skarbie toż to właśnie o to chodzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 28.11.2008 09:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2008 Dzień dobry Ja odnośnie przedszkola: Warto wysłać dziecko choćby na parę godzin. Rodzice nie nauczą tego wszystkiego co panie przedszkolanki i inne dzieci (mówie o różnych rzeczach). Ja chwalę bardzo choć początki były ciężkie i serce pękało. Odnośnie pracy: też nadal szukam tylko już z uśmiechem na ustach. A co? CO ma być to będzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 28.11.2008 10:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2008 no i własnie dlatego planuję Piotrusia posłać do przedszkola jak 3 latka skończy niech się dziecko uspołecznia ja tam miałam 2 lata i 3 miechy jak poszedłam do przedszkola i mi to nie zaszkodziło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts