braza 28.11.2008 12:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2008 A ja dzień dobry mówię ... też chodziłam do psiedśkola i taka kulturalna od tamtej pory jestem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 28.11.2008 12:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2008 łoooooo Brazula nawet nie mów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 28.11.2008 12:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2008 Ja do przedszkola nie chodziłam i też na psy nie zeszłam Mnie ulica wychowała, nawet łaciny nauczyła już w młodych latach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 28.11.2008 13:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2008 wiesz Wiolaszku ja to chodziłam ale i tak mama moja twierdzi że mnie to ulica chowała zupełnie nie wiem o co Jej chodzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 28.11.2008 13:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2008 Ja wiem, bo całe moje osiedle chowało się samo na ulicy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 28.11.2008 13:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2008 no tak tyle że ja to do szkoły po szkole do babci potem do domu i nigdy klucza na szyi jak to się popularnie mówi nie miałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 28.11.2008 13:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2008 Ja klucza też nei miałam, bo u nas drzwi były zawsze otwarte Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamyk68 28.11.2008 13:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2008 U nas to nawet drzwi nie było d D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 28.11.2008 16:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2008 Ja tez jestem za przedszkolem, zawsze mozna poslac od 8-13 i za darmo jest i caly program przedszkolny w tym czasie jest realizowany, pobawi sie, pouczy moze i zje obiadek i do domu a jak sie spodoba to mozna na dluzej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
taszana 28.11.2008 16:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2008 Witaszki ,a tu jak zwykle wesoło co do przedszkola ja też już powoli myślę czy i kiedy i gdzie "podrzucić" pociechę jak skończy 3 latka,no chyba że pojawi się rodzeństwo ,to znów trzeba będzie karierę zawodową porzucić na jakiś czas Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 28.11.2008 16:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2008 ja Dawidka poślę dopiero jak Nadusia będzie duża. Razem sobie pójdą, bo teraz i tak siedzę w domu, to wolę go mieć przy sobie chociaż on pewnie wolałby trochę młodsze towarzystwo... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 28.11.2008 17:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2008 Dario, ale Ty nie nauczysz Go wszystkiego, tak jak panie w przedszkolu. Warto to przemyśleć, po prostu, dla jego dobra. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ullerowa 28.11.2008 17:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2008 Ja tez jestem za przedszkolem, zawsze mozna poslac od 8-13 i za darmo jest i caly program przedszkolny w tym czasie jest realizowany, pobawi sie, pouczy moze i zje obiadek i do domu a jak sie spodoba to mozna na dluzej Moim się podoba Starszy do domu z płaczem wraca ze juz koniec zabawy z kolegami A młodszy jeszcze nie przedszkolak ale jak skończy 2,5 roku to tez pójdzie, juz czasem na chwile zostaje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skaba 28.11.2008 19:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2008 ello!! zapowiedziałam w pracy, że przyszły tydzień spędzam pół na pół w przedszkolu.. no cóż.. spróbujemy.. Bartek będzie musiał być w przedszkolu do 15tej, bo bede go odbierała dopiero po pracy dario jak Bartek miał 2,5 roku były zapisy do przedszkola i nie poszłam, bo wydawał mi się taki malutki.. a przez pół roku tak mi wydoroślał i usamodzielnił się, że szoook.. i zaczał mi opowiadać, ze chce do przedszkola.. jak go widziałam snującego sie po domu to aż mi żal się robiło, że go nie zapisałam.. teraz zwolniło się miejsce, więc niech idzie.. Marysi trochę szkoda, bo ona d brata strasznie przywiązana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 28.11.2008 20:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2008 witam serdecznie nowych gości Skabusia będzie dobrze Dario to że nie nauczysz to raz a zanim Nadusia będzie na tyle duża żeby iść do przedszkola to Dawid będzie miał 5 lat i będzie Mu cieżko tym bardziej jak wykonają plan pognania do szkoły 6-latków a poza tym im starsze dziecko tym trudniej mu się rozstać z mamą a mamie z dzieckiem - ja jak wychodzę do pracy dostaję śłodkiego całusa ściskanie za szyję i papa mamusia słyszę i idem bawić i czasem mnie coś ściśnie że tak bezboleśnie ale w końcu zostaje u babci gdzie ma niespełna rok starszego brata ciotecznego do zabawy a do pracy wróciłam po macierzyńskim ale jak mi kolezanka opowiadała która była rok na wychowawczym że jej się dziecko wieszało na nodze z potwornym płaczem żeby nie szła dziecko mokre ona mokra koszmar - od razu mi przechodzą wszelkie żale Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 28.11.2008 23:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2008 ja to się nawet bym cieszyła z jego wędrówek do przedszkola, ale na razie to nie ma kto go tam zaprowadzać. Nadia jest za mała, żeby się z nią tak codziennie szwędać po wsi. W dodatku u nas na jedno miejsce jest po kilkoro dzieci, no i pierwszeństwo maja te dzieciaczki, co ich rodzice pracują. Ale w sumie może od następnego roku... Dawidek uwielbia dzieci, no a sprzedajny jest... byle sie coś działo, to nawet nie zauważa czy ja jestem jeszcze czy juz mnie nie ma... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 29.11.2008 00:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2008 spać pudziesz ??????????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 29.11.2008 00:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2008 że ja niby?? pójde jak Ty pójdziesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 29.11.2008 00:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2008 bydzies na sumienu ze dwóch klijentuff miala jutro..zabijem jak kto na sklep wpadnie i mahrudzic zacnie ze to ło tamto bydzie bihr albo ..sper...bo musk mi bydzie swankowoł..i instynkt tys..łobocys... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 29.11.2008 07:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2008 czesc Wunia jak sie masz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts