Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do Dziennika Nasz Domek - tak po prostu

wu

Recommended Posts

• Odpowiedzi 28,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• wu

9190

• Arnika

1550

• TAR

1532

• braza

1448

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

To czy powinien to nie wnikam, ale sam fakt użerania się z BYŁĄ to już temat na książkę. W większości przypadków tak jest.

Niektórzy odpuszczają dla świetego spokoju, inni nie odpuszczają ale widziałaś Wusia byłą, która odpuściła byłemu? Ja to nawet nie słyszałam o takim przypadku. :-?

Wiolaszku no przypuszczam że wszystkie byłe które były bite i pewnie jeszcze byłe alkoholików to raczej kontaktu z byłymi nie szukają :wink: ale że Ducho do żadnej kategorii raczej nie należy a raczej na miękkosercego wygląda :wink: to co siem dziwić że Go ścigają :lol:

kurna jak bys sie po 38miesiacach pozycia....wytutkał na 45tysiaków(same raty za mieszkanie)..bez zameldowania..bez zadnych praw do mieszkania..tylko płacił..i niczego nie żadał..w zamian..tylko cieszysz sie z rodziny bo ja masz ..bierzesz..na wycieczke do paryza..kupujesz pierscionek bierzesz do knajpy klękasz jak człowiek..pytasz grzecznie..zostajesz przyjęty..yeeeezd rewelka...

Potem jedziesz na wyjazd..do pracy..i dostajesz sms miedzy nami skonczone..gdzie ci mam ciuchy zanieść..pisz nie dzwon bo na smietniku wyladuje..zajebiscie nie..

niebo na głowę..rewelacja..

mówiłam co Duszek miękkie serducho ma i tyłek powinien mieć na tą okoliczność twardy ale coś mnie się widzi że u Ducha to wsio miętkie jezd :roll:

Coś mnie sie zdaje że tak jest :roll:

Ty Duchu twardy bądź. A wogle to ja podobno nadaję sie na swatkę, szukasz kobiety? Tylko od razu zaznaczam że ja takie o dobrych sercach znam tylko.

kurna jak bys sie po 38miesiacach pozycia....wytutkał na 45tysiaków(same raty za mieszkanie)..bez zameldowania..bez zadnych praw do mieszkania..tylko płacił..i niczego nie żadał..w zamian..tylko cieszysz sie z rodziny bo ja masz ..bierzesz..na wycieczke do paryza..kupujesz pierscionek bierzesz do knajpy klękasz jak człowiek..pytasz grzecznie..zostajesz przyjęty..yeeeezd rewelka...

Potem jedziesz na wyjazd..do pracy..i dostajesz sms miedzy nami skonczone..gdzie ci mam ciuchy zanieść..pisz nie dzwon bo na smietniku wyladuje..zajebiscie nie..

niebo na głowę..rewelacja..

To Ty musiałeś być strasznie zokochny :o ale swoją drogą to się wpi..łeś jak żaba w maliny :-?

I tego darować nie można :evil:

miała..zajebista umiejetnośc spojrzenia mi łagodnie w oczy i uspokojenia mnie..zamiast darcia ryjka..jak ja dre..

miała..dar do mówienia że chce aby zawsze moja reka kładła ja do snu..

miała..masę kłopotów.z dzieckiem i byłym mezem..wiec musialem jej pomóc..była malutka..biedna i zachukana..i rozwalała mi serducho..swym głosikiem reszta zas myslała ze jak taka jest to mozna ja wykorzystywać..i ja zlewać tuz na nia krzyczeć..

otworzyłem troche oczeta ..zdała studia zatrudniła sie w banku i juz przestałem byc potrzebny jak zarobki z 1 tys skoczyły do 5 tys miesiecznie

i w koncu miała synka nazywaliśmy go Utunią..3 lata chowałem chłopaka..

ku..wa..do psa sie przywiążesz..co dopiero do niego grzeczny był kochał mnie i ja jego.

przy rozstaniu i liczeniu sie okazało ze trzy lata rachuneczki zbierała..numer jest taki ze z pensji swej podobniez płaciła czynsz..zarcie..przedszkole..swiatło i gaz na łączna kwotę 2tyś zł miesiecznie :o :o

olałem i to powiedziałem ze da mi 7 tyś bo musze miec na jakis mebel..kaucje na wynajecie mieszkania..itp reszte niechaj sobie wsadzi..

dzisiaj usłyszałem ze naciagnołem ja na 7tys i czy mi nie wstyd :evil: :evil:

kutwa czekam do 17 grudnia..potem ide 3 tys daje mojemu papudze i niech sie buja z nia jej tatuskiem..i całą reszta i 5 lat w d..ie to mam

aaa..jeszcze numer jest taki ze wykupiłem u jje kumpeli 3eci filar..w tym banku z lwem..płaciłem 146zł miesiecznie ..i oczywiscie ona była uposazona..wiec ide tam i pytam dałem wam za 24 miechy 2400zł na 3eci filar a reszta posżła na ubezpieczenie na zycie rozumiem ze macie koszta..ze jest kryzys..prosze mi powiedziec jaka jest stopa zwrotu..(myslałem idiota ze jakie 75-80% dostanę)...

a tu numer polega na tym ze nalezy mi sie za 2 lata systematycznego odkładania na swą emeryturę 250zł :evil: :o :o

i na dodatek szef bandy złodziei patrząc mi prosto w oczęta z usmiechem powiedział ze 3eci filar nie jest formą oszczędzania... :o :o

w 5 sekund przestał sie gupawo usmiechac.. :evil: