Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 28,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• wu

9190

• Arnika

1550

• TAR

1532

• braza

1448

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Za od czasu do czasu to ja bym nie dała 45 tys. i wycieczki do Paryża :roll:

jak cały czas to jak żyć :wink: :lol: :lol: :lol:

Jakby było cały czas to nie miałby czasu tyle na nią wydać :-?

aaa..jeszcze numer jest taki ze wykupiłem u jje kumpeli 3eci filar..w tym banku z lwem..płaciłem 146zł miesiecznie ..i oczywiscie ona była uposazona..wiec ide tam i pytam dałem wam za 24 miechy 2400zł na 3eci filar a reszta posżła na ubezpieczenie na zycie rozumiem ze macie koszta..ze jest kryzys..prosze mi powiedziec jaka jest stopa zwrotu..(myslałem idiota ze jakie 75-80% dostanę)...

a tu numer polega na tym ze nalezy mi sie za 2 lata systematycznego odkładania na swą emeryturę 250zł :evil: :o :o

i na dodatek szef bandy złodziei patrząc mi prosto w oczęta z usmiechem powiedział ze 3eci filar nie jest formą oszczędzania... :o :o

w 5 sekund przestał sie gupawo usmiechac.. :evil:

aaaa dziś przeczytałam, że jeden agent funduszu za zwerbowanie 1 osoby do fuduszu dostaje....

UWAGA!!!

700 zł :o

bo to tak jest jak chłop ma za dobre serce :-?

bardziej Cię kochają jak jesteś takim trochę sq....synem ,a dlaczego

dlatego że jesteś nieprzewidywalny :lol: :lol: :lol:

no zdarzają siem oczywiście wyjątki :wink: :lol:

no weź Kamyk nie uogólniaj jakby mnie chłop tak rozpieszczał jak Duchu swoją to bym na rękach nosiła :lol: wracałby z pracy to kochanie masz obiadek może zimne piwko usiądź odpocznij albo się połóż może plecki pomasować :lol: :wink:
no weź Kamyk nie uogólniaj jakby mnie chłop tak rozpieszczał jak Duchu swoją to bym na rękach nosiła :lol: wracałby z pracy to kochanie masz obiadek może zimne piwko usiądź odpocznij albo się połóż może plecki pomasować :lol: :wink:

znaczy że tak nie masz i Ci się podoba więc kto ma rację :wink: :lol: :lol: :lol:

A jakbyś tak miała to ciekawe jak szybko szukała byś "wrazeń" :wink: :lol:

mój czasem mnie rozpieszcza nie tak oczywiście jak Duchu bo to nie ta kasa :wink: a że zarobiony jest to nawet nie ma czasu za bardzo ale jak wraca do domu i widzę jaki urobiony to też mówię połóż sie herbatki z mniodkiem zrobię do łóżeczka przyniosę kolacyjkę pod mordkę podstawię i śpij chłopie bo o piątej pobudka

wrażeń szukać a po co :o nie jest idealnie bo nigdy nie jest ale jakoś się kręci mamy cudowne dziecko własną kliteczkę w perspektywie własny dom może z czasem te ośle uszy też nam się zmniejszą :lol: Pawlak mądrze powiedział "po cóż nam nowego wroga szukać jak tu pod ręką swój na własnej piersi uhodowany" :lol: zawsze może być gorzej :wink:

kamyk

wszystko zależy od kobiety

jakbym spotkała na swojej drodze typ faceta o którym piszesz to bym go kopnęła tak mocno w doope że byśmy już w życiu na siebie nie trafili.

sq...synom mówię sp...laj

kamyk

wszystko zależy od kobiety

jakbym spotkała na swojej drodze typ faceta o którym piszesz to bym go kopnęła tak mocno w doope że byśmy już w życiu na siebie nie trafili.

sq...synom mówię sp...laj

bywają tzw."słodkie sq...wysyny" więc niee uogólniaj :wink: :lol: