wu 10.12.2008 13:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2008 Cze słodka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 10.12.2008 14:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2008 Cze cukiereczki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 10.12.2008 15:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2008 cze lisaki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skaba 10.12.2008 15:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2008 po prostu cze! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 10.12.2008 15:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2008 a ja po prsto dokończe -ść! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 10.12.2008 15:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2008 Boże Jak tu miło Same urocze i słodkie laski Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 10.12.2008 20:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2008 no sam miod gdzie Wusienka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 10.12.2008 20:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2008 Aż mi się z lekka mdło zrobiło ... Wuśka, żyjesz?????!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 10.12.2008 21:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2008 jestem żyjem ale ledwo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 10.12.2008 21:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2008 Bidula Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 10.12.2008 21:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2008 moje Maluśkie bardzo chore nie mogę sobie poradzić z gorączką Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 10.12.2008 22:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2008 Wspolczuje. Dzieciatko tez bidulek Bylas u lekarza? Moje dzieci juz 3 tydzien chore, najpierw 2 tygodnie bylam na l4 na dzieci a teraz kiedy juz miala isc do przedszkola corka to ma zapalenie ucha Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 10.12.2008 22:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2008 byłam Markotko w poniedziałek lekarz stwierdził że źle nie jest powinno się obejść bez antybiotyku nie miał gorączki tylko katar i kaszel a we wtorek jak siezaczął bal z gorączka to od wpół czwartej po połedniu do wpół drugiej nad ranem niemal non stop 39 i wyżej pomimo środków przeciwgorączkowych od razu wieczorem poszedł antybiotyk ale biedny przez ręce sie przelewał jak wychodziłam dzisiaj do pracy po ósmej to się nawet nie obudził dzisiaj cały dzień było podobno dobrze jak wróciłam z pracy to bawił sie fajny był po 18 39 znowu dałam przeciwgorączkowy ciut spado a wpół dziesiatej znowu powyżej 39 teraz śpi i chłodniejszy to moze wreszcie spadła tak się męczy maleństwo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamyk68 10.12.2008 23:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2008 to przykre że siem dzieciaczek tak męczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 11.12.2008 07:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2008 Bidulek, jakies wyjatkowe paskudztwo go musialo dopasc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 11.12.2008 08:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2008 guzik spadła całą noc się biedne męczyło jest juz prawie przeźroczysty mam nadzieję że wizyta u pana doktora wyjaśni co się dzieje i czemu antybiotyk nie działa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 11.12.2008 08:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2008 WUsia czytam i aż mam łezki w oczach - trzymaj się dziewczyno.... ja wiem, ze mamy to gorzej znoszą niż te małe Bąki.... przerabiałam to jakies 3 tygodnie temu więc wiem.... mam pytanko co mu podajesz na spadek? nam lekarza kazał przy bardzo dużej gorączce dawać na zmianę panadoll i ibufen w przerwach co 2-3 h oczywiście w przeliczeniu na masę ciała ! te leki się uzupełniają i bez obaw możesz je łączyć ! Ja swoim tak dawałam jak mieli juz bardzo wysoka gorączke i nie szło jej zbić, albo schodziła i wracała moment. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 11.12.2008 08:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2008 Moje dziecie mialo taka goraczke jak mialo trzydniowke, nie moglam zbic tej goraczki, na szczescie samo przeszlo jak to trzydniowka, nie przedawkuj tylko ibufenu. Moze jakies schladzanie w kapieli? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 11.12.2008 08:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2008 dostaje nurofen do tej pory świetnie działał a teraz jak dostanie to po 3 godzinach jest ta sama gorączka co przed podaniem a spada godzinę i to nie więcej niż 1 stopień Markotko trzydniówkę to On już miał biorac pod uwagę jak się to zaczynało to raczej będą oskrzela albo nawet nie chcę myślec co bo juz napisałam u Skabusi Nituś ja to tylko nie śpię i serducho mnie boli jak widzę jak się męczy ale On się męczy ledwo dyszy oczek nie ma siły otworzyć ale mamusię przytula i głaska Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 11.12.2008 08:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2008 Wusia, niedawno też to przerabiałam.Moja miała 40,1 kreskę to ledwo na oczy widziała. KJładź Małego do łóżka, letni kompres na czoło i na łydki, takie chusteczki mogą być. Tylko nie chłodne a letnie.Jak nurofen nie działa, to podaj po 2 godz. od nurofenu panadol dla dzieci w syropie. Możesz za jednym razem dać nawet tyle ml ile waży dziecko. ale nurofenu pilnuj, żeby nie podać wiecej na dobę niż jest zalecane. U nas pomagają kompresy. Przy 38-39 to jakoś wiem, ze przeleci, ale powyżej to zaczynam się bać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts