braza 13.12.2008 23:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2008 Wszystko, tylko nie złoty dab !!!!! Błagam!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skaba 13.12.2008 23:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2008 wusiu tak tak.. to pan Marcin.. szczerze go polecam!! doradził zawsze baaardzo fachowo, ceny miał najlepsze, a do tego świetnie się z Józkami zna, więc kontaktują się bezpośrednio i jak tylko czegoś brakuje dowozi od ręki albo wymienia.. a okna, o których piszesz - cuuudo! gdybym w końcu nie zdecydowała się na drewniane to te byłyby na pewno! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 14.12.2008 08:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2008 ja tak jak Braza byleby nie zloty dab dzien dobry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 14.12.2008 11:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2008 niedzielne dzień dobry.... przyszłam się zapytać o zdrówko bo w temacie drzwi i okien nie mam niestety nic do powiedzenia..... no może poza tym, że jak tak patrze po drzwiach zewnętrznych to coraz bardziej dochodzę do przekonania, że te moje wcześniej czy później wypierniczę do kotłowni...a kupię sobie jakieś piękne, takie jak JA chce, a nie jakie dla orłów były najtańsze o! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 14.12.2008 20:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2008 dobry wieczór jeszcze jutro jadem do Zawiercia do Oknoplastu i zobaczę ile tam powiedzą pytałam o cenę drzwi co je wyoglądałam na stronie Oknoplasty jak mi facet cene zapodał to o mało z krzesła mnie nie zwiało od razu mnie się ich odechciało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 15.12.2008 06:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2008 Dzień dobryWusia, ja dostałam wycenę z oknoplastu to też zleciałam, dwa razy więcej niż Vidok zażyczył sobie. I mamy Vidok. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 15.12.2008 07:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2008 heloł, heloł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 15.12.2008 08:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2008 dzień dobry Wiolaszku a co to Vidok Anulka jak tam Słońce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 15.12.2008 08:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2008 Vidok to producent okien i drzwi. http://www.vidok.pl/Mają salon na przeciwko mieszkania naszego, wiec blisko miałam. I dał najlepszą ofertę cenową. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 15.12.2008 08:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2008 Cześć i czołem Piotruś już lepiej??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 15.12.2008 08:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2008 ja tez mówię cześć i czołem.... moje dziatki poszły do przedszkola.... dziś już była oficjalna informacja o szkarlatynie ino patrzeć.... i za Brazą pytam - jak synek? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 15.12.2008 08:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2008 dzieki Wiolaszku zaraz popatrzem Braza Nitusia Piotrulo powoli dochodzi chyba do siebie jeszcze mocno kaszle ale gorączki już nie ma na widok cioci robi smutną minkę ale jeszcze tylko dwa kłuje jutro jedziemy na kontrolę za to mama - buuuuuuuuuu zarazili mnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 15.12.2008 08:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2008 wusia, z synkiem będzie już lepiej. moja za to znowu pociąga nosem, podkaszluje, katar zielony leci. DOpiero antybiotyk skończyła.. ps. Piotruś już nie taki mały, skoro ma 21 miesiecy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 15.12.2008 08:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2008 Wusia - Ty tez kłujki masz? cieszę się, że Piotruś ma się lepiej.... Wiola a Julci co? też z przedszkola? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 15.12.2008 08:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2008 ano z przedszkola coś znowu przyciągnęła pewnie. Dopiero co anginę ropną miała.. jutro ją chyba zabiorę bo na świeta mi się rozłoży i nigdzie nie pojedziemy. Mnie chyba też przymroziło kuperek z lekka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 15.12.2008 08:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2008 dalej malutki Wiolaszku a córcia nic uodparniającego nie dostała po chorobie Nituś ja nie mam kłujków bo mnie to klasyczne przeziębienie zaczyna rozbierać łeb mi pęka kości bolą i katar się skrada Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 15.12.2008 09:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2008 łoooooo to niedobrze.... gripeksik, rutinoscorbinek i lulu.... bo na ubieranie choinki trzeba w formie być.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 15.12.2008 09:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2008 Nitu jakie lulu a do roboty kto z mnie pójdzie aspirynka i do roboty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 15.12.2008 09:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2008 Nitu jakie lulu a do roboty kto z mnie pójdzie aspirynka i do roboty no nie żartuj, że w tym stanie przed grypowym do roboty musisz iść... toż to tortury... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 15.12.2008 09:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2008 Nitu a jak myślisz gdzie ja teraz jestem do Świąt muszę tyrać i jeszcze wyglądać na inteligentną no cóż tortury po 9 latach przywykłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts