braza 08.01.2009 22:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2009 Ooooooo, zadyma będzie, to lubię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skaba 08.01.2009 22:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2009 Ooooooo, zadyma będzie, to lubię ważne, zeby zawieruchy nie było to może i anja dotrze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 08.01.2009 22:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2009 bo jak nie to po tyłku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia i marek 09.01.2009 07:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2009 Dzień dobry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 09.01.2009 07:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2009 dzień doberek Wuśka - jak zdrófko? Mam nadzieję, że lepiej Co do jedzenia czosnku to jak go dużo zjesz to może szefowa sama Cię pośle do lekarza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 09.01.2009 07:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2009 Dzień dobryWusia, kuruj sie kuruj, bo zima sie skończy i nawet nie skorzystasz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 09.01.2009 07:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2009 dzień dobry jakieś opony mam pod oczami włazi mi znowu na zatoki ja do pracy dzisiaj nadaję się jak krowa do latania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 09.01.2009 07:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2009 dzień dobry jakieś opony mam pod oczami włazi mi znowu na zatoki ja do pracy dzisiaj nadaję się jak krowa do latania taaaaaaaa, peweni posiedź jeszcze w pracy, przecież tam sie zawali bez ciebie, nie dadzą sobie rady i takie tam Ech, do domu!!!!!!!!!!! LEZEĆ!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 09.01.2009 07:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2009 Kasia a nie mogłabyś zadzwonić do mojej szefowej a tak z ręką na sercu to w domu nie poleżę też bo zaraz "mamusia wstawaj bawimy się" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 09.01.2009 08:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2009 Wuśka - zostań w domu. Myślę, że Twoja szefowa rozumna jest i raczej jej chyba nie zależy, żebyś się bardziej rozchorowała bo wtedy zostwisz ją samą na dużo dłużej niż dzisiejszy dzionek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 09.01.2009 09:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2009 Co to ja chciałam... ... po co ja tu przyszłam ... ... Aaaaaa ... dzień dobry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 09.01.2009 09:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2009 witam WU pitej nach house....zapalenia pluc kcesz dostac zamiast anji tyś pofinna w tyłek sarobić wis.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 09.01.2009 11:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2009 Duchu takie propozycje od rana no chyba że delikatny bedziesz Maluszku problem w tym że Ją też z góry kopią i ma być zrobione natychmiast wszystko rzucić tylko tą jedna robotę natychmiast zrobić - powiem tylko zdrowo kogoś poje@#$%ło Brazula Słońce witaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 09.01.2009 13:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2009 to kurna nie jezd proposycja..na posycja Tylko życzenie pobhoszne abyś sadbała o siebiem..wis wu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 09.01.2009 13:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2009 buuuuuuuu a już nadzieję miałam dzięki Duszku za troskę i Wam wszystkim staram sie dbać jeno kiepsko mi idzie ale już za chwilę weekend ( to po cholerę te papiery biorę ) to sobie poleżę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosia-Anbudowa 09.01.2009 13:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2009 buuuuuuuu a już nadzieję miałam dzięki Duszku za troskę i Wam wszystkim staram sie dbać jeno kiepsko mi idzie ale już za chwilę weekend ( to po cholerę te papiery biorę ) to sobie poleżę taaaaaa już wszyscy wiemy jak Ty wypoczywać będziesz buziaki zostawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 09.01.2009 13:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2009 no wiesz co, wuska zakapuje cie do froscha znajdzie jakas odpowiednia kare dla ciebie chyba , ze sama ja sobie dobrowolnie wyznaczysz ty, ciotka, spinkalaj do chaty , lyknij se co dobrego i do wyra , bo...nie zartuje ...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 09.01.2009 14:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2009 Żaba a tą karę to Frosch będzie wykonywał może no już niedługo pójdę do domku i bedę sie bawić z Piotrusiem Gosia no ja tylko kilka wnioseczków napiszę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 09.01.2009 14:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2009 Na temat kondycji psychicznej Wuśki to ja się wypowiadać nie chcę, ale trzeba być niezłym popaprańcem, żeby w chorobie posuwać w robocie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 09.01.2009 14:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2009 posuwac ??? w robocie ??? wuska pewnie jak zwykle ukarana zostane ja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts