Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 28,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• wu

9190

• Arnika

1550

• TAR

1532

• braza

1448

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

dzień doberek :D

Wuśka - jak zdrófko? Mam nadzieję, że lepiej :D

Co do jedzenia czosnku to jak go dużo zjesz to może szefowa sama Cię pośle do lekarza :wink:

dzień dobry

jakieś opony mam pod oczami :roll: włazi mi znowu na zatoki :cry: ja do pracy dzisiaj nadaję się jak krowa do latania :-?

taaaaaaaa, peweni posiedź jeszcze w pracy, przecież tam sie zawali bez ciebie, nie dadzą sobie rady i takie tam :evil: :evil: :evil:

Ech, do domu!!!!!!!!!!! LEZEĆ!!!!!!!!!

Wuśka - zostań w domu. Myślę, że Twoja szefowa rozumna jest i raczej jej chyba nie zależy, żebyś się bardziej rozchorowała bo wtedy zostwisz ją samą na dużo dłużej niż dzisiejszy dzionek.

Duchu takie propozycje od rana :oops: :oops: :oops: no chyba że delikatny bedziesz :lol: :wink:

Maluszku problem w tym że Ją też z góry kopią i ma być zrobione natychmiast wszystko rzucić tylko tą jedna robotę natychmiast zrobić - powiem tylko zdrowo kogoś poje@#$%ło :evil:

Brazula Słońce witaj :D

buuuuuuuu a już nadzieję miałam :( dzięki Duszku za troskę i Wam wszystkim staram sie dbać jeno kiepsko mi idzie :-? ale już za chwilę weekend ( to po cholerę te papiery biorę :roll: ) to sobie poleżę
buuuuuuuu a już nadzieję miałam :( dzięki Duszku za troskę i Wam wszystkim staram sie dbać jeno kiepsko mi idzie :-? ale już za chwilę weekend ( to po cholerę te papiery biorę :roll: ) to sobie poleżę

taaaaaa :evil:

już wszyscy wiemy jak Ty wypoczywać będziesz :x

buziaki zostawiam :lol:

no wiesz co, wuska :evil:

zakapuje cie do froscha 8)

znajdzie jakas odpowiednia kare dla ciebie :lol:

chyba , ze sama ja sobie dobrowolnie wyznaczysz :roll: :p :p

ty, ciotka, spinkalaj do chaty , lyknij se co dobrego i do wyra :evil: , bo...nie zartuje ......

:evil: :evil: :evil:

Żaba a tą karę to Frosch będzie wykonywał może :lol: :lol: :lol: no już niedługo pójdę do domku i bedę sie bawić z Piotrusiem :wink:

Gosia no ja tylko kilka wnioseczków napiszę :lol: :wink:

Na temat kondycji psychicznej Wuśki to ja się wypowiadać nie chcę, ale trzeba być niezłym popaprańcem, żeby w chorobie posuwać w robocie :-?