Maluszek 13.01.2009 07:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2009 dzień doberek wuśka - dzisiaj mnie głowa nawala jak 150 Nie cierpię tego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia i marek 13.01.2009 09:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2009 Przyszłam infantylnie powiedzieć 'Dzień dobry' Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 13.01.2009 09:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2009 Przyszłam infantylnie powiedzieć 'Dzień dobry' (też infantylnie na znak, ze byłam) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 13.01.2009 09:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2009 dzień dobry dziewczyny kochane jesteście od razu mi się mordka ucieszyła Dario Maluszku łeb mnie napierdziela trochu z nerwów sporo z nadmiaru roboty i trochu od zatoków - przezyję Gosia Ani nic nie uratuje jak nie skończy ze smoczkiem Monia Wiolaszku dziękuję za wsparcie czasem nie mam nic mądrego do powiedzenia czasem nie mam czasu żeby cos madrego napisać ale to zostawione dzień dobry chociaż świadczy że pamiętam i ja też lubię wejsć i zobaczyć że ktos był w odwiedzinkach - jesteście wspaniałe kobietki łeeeeeee pocieszałam się śliwkami w czekoladzie jaki efekt - mdli mnie a było najpierw tu zajrzeć śliwki by były niepotrzebne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia i marek 13.01.2009 09:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2009 A ja jak mam kiepski nastrój to lubię jak mnie zmuli Lubię też infantylne 'dzień doberki' i baaardzo na nie czekam rano Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosia-Anbudowa 13.01.2009 09:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2009 A ja jak mam kiepski nastrój to lubię jak mnie zmuli Lubię też infantylne 'dzień doberki' i baaardzo na nie czekam rano i ja, i ja buziaki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 13.01.2009 10:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2009 łeeeeeee pocieszałam się śliwkami w czekoladzie jaki efekt - mdli mnie a było najpierw tu zajrzeć śliwki by były niepotrzebne a co? jak tu zagladasz, to cie mdli ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 13.01.2009 10:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2009 Żaba Ty nie cwaniaczkuj jakbym zajrzała tutaj wcześniej to nie musiałabym się śliwkami pocieszać bo Wy byście mnie pocieszyły Gosia Monia no byłam z buziaczkami byłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 13.01.2009 10:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2009 a to o pocieszeniu w tym mdleniu chodzi juz sie balam , ze bez zabezpieczenia nie nalezy tu wchodzic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 13.01.2009 10:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2009 Żaba kumkaj se tak to zobaczysz co wiosną będzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 13.01.2009 10:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2009 kijanek nie przewiduje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 13.01.2009 10:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2009 może i nie ale wiesz że życie jest pełne niespodzianek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 13.01.2009 11:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2009 łeeeeeee pocieszałam się śliwkami w czekoladzie jaki efekt - mdli mnie a było najpierw tu zajrzeć śliwki by były niepotrzebne ja na śniadanie dziś do kawy zjadłam duuuużą paczke laysów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 13.01.2009 11:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2009 oj Wiolaszku to zdaje mi sie że mamy trochę biegania w planach co Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 13.01.2009 12:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2009 Żaba kumkaj se tak to zobaczysz co wiosną będzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 13.01.2009 12:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2009 dzień doberek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Piątka 13.01.2009 13:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2009 cześc co do kumkania..pisałam kiedyś ma forum, że mam mnóstwo żab wiosną na działce..ktoś odpisał- kup żonie bociana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 13.01.2009 13:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2009 oj Wiolaszku to zdaje mi sie że mamy trochę biegania w planach co no coś Ty, ja?? kilka kilo w tę czy w tamtą, obym spodni nie musiała kolejnych kupować, bo nie lubie szukać. A reszta mi wisi, że bedzie wieksza dziś kupiłam sobie apaszke tylko, bo szukałam kurtki skórzanej na motor dla męża na urodziny. oczywiście w ciuchlandach bo takiej ze sklepu mu nie kupię przecież, mowy nie ma. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 13.01.2009 13:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2009 oj Wiolaszku to zdaje mi sie że mamy trochę biegania w planach co no coś Ty, ja?? kilka kilo w tę czy w tamtą, obym spodni nie musiała kolejnych kupować, bo nie lubie szukać. A reszta mi wisi, że bedzie wieksza dziś kupiłam sobie apaszke tylko, bo szukałam kurtki skórzanej na motor dla męża na urodziny. oczywiście w ciuchlandach bo takiej ze sklepu mu nie kupię przecież, mowy nie ma. i co znalazłaś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 13.01.2009 13:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2009 No jeszcze nie, ale szukam, mam czas do marca jakos musze ją skombinować. Kasia, poczytaj to się posilkasz ze śmiechu http://forum.muratordom.pl/klub-ciemiezonych-mezow,t148525-240.htm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts