wiolasz 14.01.2009 07:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2009 Cześć wszystkim Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 14.01.2009 07:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2009 no ja to zaczynam dochodzić do wniosku że mnie to cheba nikt nie lubi bo nikt nie chce mnie odwiedzić denerwować mnieeeeeeeee, chorąąąąąąąąąąąąąąąąąąąąąąąąąąąąą, ucccchhhhhhhhhhhhh nie powiem ci cześć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dandi3 14.01.2009 07:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2009 chorą TRZEBA BYŁO Z GOŁĄ DUPĄ PO JAŁOWCACH NIE LATAĆ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 14.01.2009 08:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2009 chorą TRZEBA BYŁO Z GOŁĄ DUPĄ PO JAŁOWCACH NIE LATAĆ!a kto jest temu winien zdrajca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia i marek 14.01.2009 08:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2009 Dzień dobry w podpisie: blondynka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 14.01.2009 09:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2009 Dzień dobry w podpisie: blondynka zaśmiała się druga blondynka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 14.01.2009 10:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2009 dzień dobry no cóż to avatarek odnośnie użalania się nad sobą dobrze Dandi żeś się sam przyznał za czyją to przyczyną ta zmiana dobra a teraz pisać komu się osiołek nie podoba z uzasadnieniem i propozycją zmiany - krytyka ma być konstruktywna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia i marek 14.01.2009 10:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2009 Wusia - ja osiołka lubiem bardzo, ale ... smutny jest i przez to do Ciebie mi nie pasi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dandi3 14.01.2009 10:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2009 propozycją zmiany Ja się upieram żeby avatar Wu oddawał jej prawdziwą naturę Tak więc proponuję coś z jajem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 14.01.2009 10:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2009 Dandi weź się konstruktywnie puknij w czaszkę ja sama słodycz a Ty mi wampira sugerujesz jako obraz mojej prawdziwej natury Monia wieczorem pomyślę nad jakimś weselszym tyle że Kłapousia też nikt nie odwiedzał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dandi3 14.01.2009 10:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2009 Kłapousia też nikt nie odwiedzał babo ciemna - masz w komentarzach sześćdziesiąty trzeci level a nie masz nawet fundamentu - i narzekasz że nikt Cie nie odwiedza? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia i marek 14.01.2009 10:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2009 Kłapousia też nikt nie odwiedzał babo ciemna - masz w komentarzach sześćdziesiąty trzeci level a nie masz nawet fundamentu - i narzekasz że nikt Cie nie odwiedza? Ooo, potwierdzam http://img58.imageshack.us/img58/8428/lubifp2.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 14.01.2009 11:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2009 wusia ten osiolek za smetny i lamerowaty dla ciebie sprawdzilam , co znaczy "wu" w chinszczyznie wystepuje ,ale ma tyle znaczen , ze mozesz byc czym i kim tylko chcesz dla przykladu : -chinskie przyslowie pszczol mowi : Ai Wu Ji Wu gdzie Ai to znaczy kochać, lubić, Wu - to dom, Ji - dotyczyć, wiązać z czymś, Wu to kruk ....zatem Ai Wu Ji Wu to znaczy dażyć kogoś głęboką miłością. (ciekawa interpretacja , chodzi tu mniej wiecej o to , ze kruk stoi na dachu twojego domu, jest to dobry ptaszek, ponieważ gospodarz domu jest dobry ) -kolejne , tym razem przyslowie zab (oczywiscie chinskich) mowi :Bu Xue Wu Shu .Bu znaczy po polsku nie, Xue to po polsku znaczy nauka, Wu to nie ma, Shu to umiejętność.Oznacza to, że kto nie uczy się starannie, ten nie będzie miał wysokich umiejętności. -Święto duanwu obchodzone jest piątego dnia piątego miesiąca według kalendarza rolniczego Chin .Duan znaczy po chińsku początek, Chuwu /chu po chińsku oznacza początek, a wu piąty:o . Stąd święto nazywa się Duanwu. Według kalendarza rolniczego Chin maj jest miesięcem Wu, dlatego piąty dzień piętego miesiąca jest świętem Duanwu. tak wiec mozna to zsumowac i powiedziec , ze wu oznacza ni mniej ni wiecej tylko to, ze "dla pieciu krukow domu nie ma" ....mysle , ze avatar z drzewem bylby w sam raz a tak na powaznie walnij se laska cos slodkiego i milego , jak ty sama ...nie wiem jakies brokatowe "guten tag " czy cus .. p.s. zapomnialam powiedziec : Witaj !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 14.01.2009 11:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2009 łooo wsadź se człeku osiołka w avatar to Ci zrobią nalot Dandi jasny chłopie mnie chodziło o mój prywatny domek Żaba aleś mnie rozłożyła na czynniki pierwsze coś miłego i słodkiego jak ja no to ja już wiem co bedzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 14.01.2009 11:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2009 http://www.avatarss.za.pl/index.php wuśka, tu są świetne avatary sama se zmienię na jakąś ślicznotkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia i marek 14.01.2009 11:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2009 Już wiem skąd Nitubaga ma avatar Chyba też se coś wyszukam i zmienię się w piękność Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dandi3 14.01.2009 11:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2009 zmienię się w piękność odezwała sie brzydka - widziałem przecież. Róże sadzi, blondynka i jeszcze derektor... Ty sie w nic kobito nie zamieniaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 14.01.2009 11:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2009 wlasnie sobie uswiadomilam, ze dawno nie zmienialam swojego avatara kaska , pamietasz te czasy , gdy nie nadazaliscie za mna ??? to byly czasy ...eeeech.... wusia nie przejmuj sie osiolkiem , ja tez mialam juz pare razy awanture najwieksza chyba przy flaszce plynu do Wc o nazwie frosch (dobrego przy okazji) najwieksza popularnoscia zwlaszcza ..forumowiczow cieszyly sie roznego rodzaju zabie pozycje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 14.01.2009 11:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2009 Do powiedzienia nie mam nic ciekawego, no to http://media6.mojageneracja.pl/oipquryeit/mediumk00vsl56481570f50019e23165.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 14.01.2009 11:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2009 wlasnie sobie uswiadomilam, ze dawno nie zmienialam swojego avatara kaska , pamietasz te czasy , gdy nie nadazaliscie za mna ??? to byly czasy ...eeeech.... wusia nie przejmuj sie osiolkiem , ja tez mialam juz pare razy awanture najwieksza chyba przy flaszce plynu do Wc o nazwie frosch (dobrego przy okazji) najwieksza popularnoscia zwlaszcza ..forumowiczow cieszyly sie roznego rodzaju zabie pozycje froszka, no jasne że pamiętam!! taka stara nie jestem Piękne czasy, piękneeeeee Jabko był, Królik, andre, Jajcek. Prawdziwi mężczyźni echhhhhhh Mnie się ta rozłożysta podobała taką miałas jak weszłam na forum Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts