anjamen 22.01.2009 18:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2009 chodzi Ci o zlikwidowanie speadu? podobno we wszystkich bankach tak bedzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 22.01.2009 18:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2009 To teraz prosze to wytłumaczyć blondynce to będę wpałac franki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 22.01.2009 18:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2009 No nie wiem jak sie to nazywa ale dla mnie git. Jak w NBP franek jest po 2,80 to ja spłacam po min. 2,90 albo i wiecej w GE. Jakby mało na mnie zarabiali Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 22.01.2009 18:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2009 To teraz prosze to wytłumaczyć blondynce to będę wpałac franki to znaczy, ze jak teraz wpłacałaś złoty x ilość franków po kursie za frank wTwoim banku w którym miałaś kredyt tak teraz kupujesz sobie franeczka gdzie chcesz oby taniej, i wpłacasz np. 400 franków w okienku albo zakładając konto walutowe i robiąc przelew Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 22.01.2009 18:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2009 mysle ze w realu to takie proste nie bedzie jak znam banki a ja pierwsza rate od 390tysi (czyli tyle ile mi dali na splate PKO) bede miala 265,14 CHF (nie splacam jeszcze kapitalu no i w polowie stycznia wyplacili) jak ja sie ciesze, takiej niskiej raty to nie pamietamkiedy mialam, a i le mi kasy zostanie na szalenstwa TYLKO dla mnie. juz planuje co ja zrobie, moze do spa pojade na tydzien Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 22.01.2009 18:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2009 Ja mam niewiele ponad 120 teraz po zniżkach. I to też same odsetki. Ale jeszcze nie wzięliśmy ostatniej transzy i mam nadzieję, nie weźmiemy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 22.01.2009 19:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2009 włos sie na głowie jeży http://www.finanse.wp.pl/blog_id,671227,post_id,4133857,blog.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 22.01.2009 19:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2009 dobry wieczór ale fajna dyskusja Wiolaszku normalnie padłam z wrażenia Anula no ale ja nie jestem zasmarkana bo chora tylko zasmarkana bo wreszcie z zatok schodzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 22.01.2009 20:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2009 Wiesz WUsiu co się dzieje jak nie leczy sie dokładnie zatok? Po latach leczy sie operacyjnie polipy, które odrastaja. I znowu operacja i znowu to samo. W czapce chodzisz? nie?? a w czapę chcesz? Cieta jestem na tę dolegliwość bo moja mama tak ma. Koszmar, jak sie ostatnio męczyła. Ja Ci mówie, uważaj i nie lekceważ. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 22.01.2009 20:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2009 znaczy tak z ręką na sercu to ja mam jakiegoś polipka w szczękowej bo mi na tomografie wylazł ale pani laryngolog jak mi opisła jak wygląda jego usunięcie to mi sie słabo zrobiło i mamy go niby pilnować ale jakoś juz ze 3 lata do niej nie dotarłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 22.01.2009 23:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2009 dobry wieczór ja tam odkąd pamiętam chadzam z odkrytym dekielkiem i nic mi nie jest.... owszem jak niedossze z rana czupurka, to bywa, że mam katar, ale .... czapek nie znosze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 23.01.2009 05:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2009 Dzień dobryA głowa Cię nie boli? Czy już sie przyzwyczaiłaś? Ja Ci mówię, im później tym gorzej. A zabiegu na żywca nie robią, tylko pod narkozą. IDŹ!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia i marek 23.01.2009 06:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2009 znaczy tak z ręką na sercu to ja mam jakiegoś polipka w szczękowej bo mi na tomografie wylazł ale pani laryngolog jak mi opisła jak wygląda jego usunięcie to mi sie słabo zrobiło i mamy go niby pilnować ale jakoś juz ze 3 lata do niej nie dotarłam Wusia, powinnaś dostać po tyłku !!! Dzień dobry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 23.01.2009 06:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2009 Wusia czy ja mam osobiscie Ci to tylka nakopac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia i marek 23.01.2009 07:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2009 Aniu, jak Jej we dwie nakopiemy, to może się to na coś zda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 23.01.2009 08:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2009 Dzień dobry A głowa Cię nie boli? Czy już sie przyzwyczaiłaś? nie boli bo już zahartowana.... robię tak od póżnej podstawówki, najpierw z ukrycia przed mamą, a potem w liceum to już wiecie paniusia byłam więc se czapki na łep ubrać nie dałam.... noooo od wielkiego dzwonu kaptr... a teraz, no nawet mam jedna fajną, ale jak ją ubiore gdzieś pojde i zdejme to wyglądam i wole nie ! Wusia, a Ty jak juz masz dolegliwości polipowe to chyba czas to leczyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 23.01.2009 09:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2009 dzień dobry najwiecej krzyczą te co same klapsiora dostac powinny zwłaszcza Ania a to wszystko przez tą naszą durną służbę zdrowia bo jak ja mam najpierw odstać u rodzinnego po skierowanie do laryngologa potem odczekać pół roku na wizytę i zawsze wypada wtedy jak już jest po ataku zatok to mnie się odechciewa normalnie nie mam czasu na lekarzy a same widzicie jak idę to co witaminki kropelki i do roboty a żeby mnie szlag ze złosci nie trafił to witaminkę B na nerwy dołożą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 23.01.2009 09:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2009 Wusia, to nie jest do końca wina służby zdrowia. Jak ktoś chce się wyleczyć a nie macha ręką na poważne rzeczy to się wyleczy. Idź prywatnie, co Ci szkodzi? Nituś, Ty nie masz polipów w zatokach to u Ciebie jest zahartowana. Wusia ma i pewnie głowa boli ją czesto. Wiesz z doświadczenia (mojej mamy akurat a nie mojego), że to jest naprawdę poważna sprawa. Mama przez te polipy, na które reagowała jak Wusia wogle nie czuła zapachów. ŻADNYCH! i to przez kilka ładnych lat No zlituj sie i idź do lekarza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 23.01.2009 09:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2009 Wiolaszku prywatnie to ceny mi zdecydowanie szkodzą wystarczy że z Piotrusiem ganiam po większej części prywatnie głowa mnie boli ale to nie wina polipa jest tylko jak się miałam okazje przekonać niskiego ciśnienia i małej ilości płynów wypijanych no iniestety nie czarujmy się nerwowy ze mnie rocznik a to też nie pomaga na ból głowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 23.01.2009 10:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2009 Słów mi brak na Ciebie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts