Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do Dziennika Nasz Domek - tak po prostu

wu

Recommended Posts

• Odpowiedzi 28,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• wu

9190

• Arnika

1550

• TAR

1532

• braza

1448

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

no cóż Kasieńko pewnie przypomina Ci kompromis między tym co by sie chciało, tym co można, i tym co w miarę tanie :wink:

było nie machać tylko odwiedzać :D patrzyłyśmy patrzyłyśmy tylko słabo widzimy :wink:

eee tam, przypomina mi mój dom!!

a na odwiedzanie to zapraszałam najpierw ja, ale dopiero jak wrócę :D

Daleko od głównej drogi się budujecie??

PS. Droga główna to dla mnie ta od Zawiercia :wink:

Kasieńko znaczy obie mamy dobry gust :wink: od Twojej głownej to rzut czapeczką :D działeczka jest jak jedziesz to z drogi skręcasz w lewo kawałek prosto potem w prawo i za kawałeczek prosto już masz po prawej :D ale cisza, spokój, ptaszki śpiewają :D

Kasieńko znaczy obie mamy dobry gust :wink: od Twojej głownej to rzut czapeczką :D działeczka jest jak jedziesz to z drogi skręcasz w lewo kawałek prosto potem w prawo i za kawałeczek prosto już masz po prawej :D ale cisza, spokój, ptaszki śpiewają :D
tylko gdzie jest to pierwsze lewo :lol: :lol: :lol:

Skabusiu no łudzę sie nadzieją że czasem zajrzysz ale tak chociaż cześć raz na tydzień :wink: chociaż co się dziwić nic ciekawego się u mnie nie dzieje :(

wu obiecuję poprawę! choć z czasem niesamowicie krucho.. ciągle mnie o jakieś decyzje proszą, więc wertuję setki stron.. dzwonię do fachamnów.. szokk! ciesz się spokojem! już niedługo u ciebie też będzie się sporop działo!! :D

to nie ja to małż :D

dziękuję za pochwałkę i zapraszam na żywo oglądnąć :D może Cię wreszcie naciągnę na pogaduchy :wink: a działeczka ma wymiary 23,5 m na prawie 60 m ( 59 z dużym hakiem :wink: ) czyli 1346 m2

jak tam wczoraj byłam to cudnie, cieplutko, cichutko, ptaszki śpiewają, bażanty słychać, świerszcze grają nic tylko zimne pićku w łapkę i bęc na taras :D tylko kiedy to bedzie :(

tak się spieszyłam z gratulacjami, że wpisałam ci się do dziennika :oops: już naprawiam błąd :oops:

wu GRATULUJĘ!!!!

pytałaś o koszt podłącza wody - nam wyszło ok. 2300-2400zł

a co do działania randapu to zdecydowanie małzowi trzeba sprawiedliwość oddać.. u nas było spryskane po obrzeżach - coby ogrodzenie zrobić.. a zadziałało jak juz ogrodzenie (a przynajmniej znaczna jego część) była gotowa.. cierpiliwości droga inwestorko

a zaglądniesz do nas na działeczkę w najbliższym czasie? czy już klepnęłaś co mialaś klepnąć?[/b]

e tam Skabusiu co to za błąd :D

to woda nie wyszła Cię tak drogo kurczaczek czemu ja mam pod górkę :roll: mamy dużo drożej :(

no oddałam oddałam ale z prawdziwą przyjemnością stwierdziłam że chaszczory dzisiaj są bardziej nieżywe niż wczoraj :D więc jest nadzieja :wink:

co do zaglądania to ja i owszem chętnie bo nic nie załatwiliśmy ostatnio jak wiesz tylko że małż chce być a wraca gadzina ostatnio 19-20 :( to co ja mogę

ja samodzielnie to ewentualnie w celach towarzysko-dyskusyjno-przesłuchiwawczych :D :wink:

wu podpowiem ci rozwiązanie.. mój tata zawsze umawiał się z nasza ekipą w ich domostwie po powrocie z budowy (czyli zazwyczaj na 20tą) - tak było zanim do nas przyszli i w sumie tak jest do tej pory jak trzeba omówić coś ważniejszego.. pan Józef ma to do siebie, że jak coś robi to absorbuje go to w pełni - już od tygodnia nosze mu rysunki półeczki przy kominie, którą chcialabym, żeby mi zrobił, ale zajął się wieźbą i na rysunki przyjdzie kolej..

Skabusiu ja już nie wiem sama bo raz że mi już szkoda małża jeszcze po tylu godzinach gdzieś ciągać ( wychodzi na 6-tą wraca jak pisałam 19-20 ) to z kolei po 20 mój najsłodszy mężczyzna chce iść spać czyli kąpanie, podjadanie mamusi i tak dalej :wink: a babcia też ma wieczorkiem już dość - nie powiem zostałaby ale jak to pogodzić wszystko to nie wiem - coś muszem wymyśleć

a co do innych celów to ponegocjuję z małżem z rana a potem z Tobą coby wiedzieć z czym przyjść :D :wink:

a za pogodę trzymaj kciuki :D