aguleczka 18.02.2009 18:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2009 Nie ma się co załamywać budując trzeba być silnym fachowców mam już po dziurki w nosie jeszcze nic nie zaczeli nic nie spartaczyli więc nie jest żle ja wczoraj odebrałam sprzęt do zabudowy do kuchni tylko okap nie dojechał ale dojedzie a dzis fajne urządzonko sobie zafundowałam do mycia luster , okien http://www.karcher.pl/pl/Produkty/Domowe/Dla_domu_i_mieszkania/Window_Washer/16331010.htm i jeszcze zakupiłam froterkę, polerkę ale jej jeszcze nie używałam myślę że do moich gresów będzie superr. http://www.karcher.pl/pl/Produkty/Domowe/Dla_domu_i_mieszkania/Polerki/10568200.htm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 18.02.2009 19:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2009 Wusia ale mi stracha napedzilas Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosia-Anbudowa 18.02.2009 20:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2009 Wusiu Piotruś już śpi czekamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kluczmonia 18.02.2009 20:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2009 Wusia no co Ty? opowiedziec ci na pocieszenie jak ja mam? własnie wypierniczam ekipe co to mi dachu nie skończyla przed zimą (folia do wymiany) teraz snieg a tu okna zaraz przyjada. chyba sobie je w salonie postawie. budowa to jedno pasmo...niespodzianek oczywiscie zycze Ci tego typu jak najmniej ale jak Tu wszyscy dobrze poszukają....oczywiście mojej ci nie polecam pozdrówka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kluczmonia 18.02.2009 20:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2009 chyba za duzo skrótów myślowych użyłam powyżej... Wusiu gdzie jestes? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia i marek 18.02.2009 20:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2009 Monia, współczuję, ale wiem co znaczą partacze na budowie Wusi polecimy same dobre ekipy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 18.02.2009 21:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2009 dobry wieczór ludki kochane Wy moje dziekuje Wam Słoneczka jakoś tak po olei Jamles nie widziałam bo szef góral jest ale że problemy z kręgosłupem ma to też wiedziałam nie sądziłam tylko że sie rozsypie ostatecznie zresztą sam zaproponował że prześle mi zaświadczenie co Mu jest i że nie może pracować bo jakby nie było umowę mamy podpisaną uczciwie no i zaliczkę ma przelać na konto biegam za ekipą ale póki co jest 6:0 dla ekip jedna no to do początku marca mam czekać i zobaczymy Nefercia mnie stwiała na baczność i Skabusia też ale Nefercia to powinna nagrać jaka płytę celem łagodzenia stresów taki głos ma jako ten balsam działa Skabusia po główce pogłaskała i próbuje sie pozbierać ale trochu za dużo stresów ostatnio na raz i cieżko mi idzie więc póki co to nie mam ekipy i czarno widzę jej znalezienie ale będę próbować dobrze że jesteście Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 18.02.2009 21:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2009 Mam wprawę - pracuję z samymi kobietami. Już nawet się nie krygują. Schodzą do mojej piwnicy i słyszę : przyszłam na psychoterapię :) I tak codziennie I tak najważniejsz to uwierzyć w siebie. Ja nic nie poradzę Tylko szepnę : you are the best and fuck the rest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 18.02.2009 21:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2009 Dobrze, ze wrocilam na happy end... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 18.02.2009 21:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2009 Nefcia no ja sie nie dziwię do Ciebie to kolejki pewnie stoją Małgoś happy end to bedzie jak znajdę ekipę co mi wybuduję doba ekipę no i bedzie mnie na nią stać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 18.02.2009 21:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2009 Nefcia no ja sie nie dziwię do Ciebie to kolejki pewnie stoją Małgoś happy end to bedzie jak znajdę ekipę co mi wybuduję doba ekipę no i bedzie mnie na nią stać a nasza fajna Nefcia ma jeszcze fajny kominek tam dopiero psychoanaliza odchodzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia i marek 18.02.2009 21:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2009 Wunia, ekipa się znajdzie, spokojnie (musi się znaleźć). Górale z reguły dają dobrą cenę na murowanie, ale niestety moich Ci nie polecę Do dachu miałam fajną ekipę i wiem, że robią dachy w okolicach Chorzowa, więc może i Myszków by się udało, ale gorzej z tym murowaniem. Zapytaj Markoto, bo Ona też w miarę niedaleko od Ciebie, może Jej ekipa muruje z silikatów? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamyk68 18.02.2009 22:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2009 Ja myślę że bedzie ta ekipa jakby cuś to my pomożemy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 18.02.2009 22:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2009 Kamyczku znaczy piszesz się na pomocnika murarza dentysty szukam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamyk68 18.02.2009 22:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2009 Kamyczku znaczy piszesz się na pomocnika murarza dentysty szukam mogę w obu dziedzinach pomóc tylko w pierwszej to jako niewykwalifikowany Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 18.02.2009 22:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2009 do noszenia cegieł kwalifikacji nie potrzeba Kamyk to może przyjechałbyś jutro wyrwać mi ósemkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamyk68 18.02.2009 22:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2009 do noszenia cegieł kwalifikacji nie potrzeba Kamyk to może przyjechałbyś jutro wyrwać mi ósemkę Trzeba było wcześniej gadać jutro to ja musze na przedstawienie do szkoły iść Ale zapraszam jak przyjedziesz nie ma sprawy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 18.02.2009 22:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2009 Wusia, z twoich okolic to może dominikas ma namiary i poleca swoich? Kiedyś czytałam Jej dziennik i jakoś mi w głowie zostało. tu masz namiar na dziennikhttp://forum.muratordom.pl/moje-zapiski-z-budowy-dominikams,t75409.htm Ja mogę polecić od wykończeniówki i ocieplenia bo facet solidny i konkretny.I na większa robotę jeździ nawet dalej. Daj znać jak chcesz namiary. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 18.02.2009 22:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2009 a skąd mogłam wiedzieć wcześniej jak mnie dzisiaj zaczął boleć no a potem będę wracać z Warszawy z pianą na ustach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 18.02.2009 22:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2009 Wiolaszku dzięki jak dotrę w okolice wykończeniówki to pomyślę o tym póki co to jak sama widzisz nie ma kto zacząć a do dziennika lecę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts