wiolasz 19.02.2009 08:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2009 Dzień dobry dziś. Pączki zjadłam to nie przyniosłam ale u NItki rozdają jeszcze Wusia, powiem Ci, że ekipy czasem mają luki powstałe znienacka, bo ktoś tam wypadł, czy coś się przesunęło. No tak jest. Warto kombinować i na pewno uda sie gdzieś wskoczyć z terminem. buźka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 19.02.2009 08:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2009 wu jakby co tysz kogos mam..podpytalem...moze sie udałoby jakbys nie dala rady z innymi.. zaro dowej, czasu ni ma jamles przecie juz mo wiele ofert..jak bydzie potsyba dom..a ze nie snam losobiscie wolem..pocykac moze ona bedzie miec inne wyjscia.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 19.02.2009 08:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2009 Duszku ja bym dawala, teraz moze ekipa wolna a jutro juz bedzie zajeta. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 19.02.2009 08:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2009 spkojnie juz slyszalem ze nie da rady od zaraz itp..spoko spoko dam wusce na gadulcu jak napisze spoko spoko.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia i marek 19.02.2009 08:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2009 Dzień dobry. Wusieńko, masz już jakieś namiary na ekipy? Jak tam nastrój, ząb i gardło? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosia-Anbudowa 19.02.2009 08:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2009 http://www.kwestiasmaku.com/kuchnia_polska/drozdzowe_wypieki/paczki/files/page203_6.jpg czy po tym podcinaniu możesz jeść tłusty czwartek dziś bry Kochana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dardurdka 19.02.2009 08:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2009 Dzień dobry i ja przyniosłam mały poczęstunek, z okazji tłustego czwartku Smacznego! http://widget.slide.com/rdr/1/1/1/W/310000000332ce36/1/233/EpaeWCwc1j_igv2ws8kc94oli8ryd-Cu.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia i marek 19.02.2009 09:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2009 Ja zostawiam wirtualnego pączusiahttp://www.paczekdlaciebie.pl/161599 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Piątka 19.02.2009 11:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2009 Wusiu, slodki chruscik z lasu przyniosłam.. smacznego http://polishgeno.com/wp-content/themes/homeschool/images/postimgs/08april/Faworki.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 19.02.2009 12:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2009 jestem bardzo sie cieszę, że nastroje juz lepsze i pączki na stole, więc życie z miejsca się wydaje piękniejsze super.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 19.02.2009 17:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2009 Wusienko przyszlam zobaczyc jak sie masz i jak sie ma Twoje gardziolko, to dzis bylo? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skaba 19.02.2009 19:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2009 Jamles nie widziałam bo szef góral jest ale że problemy z kręgosłupem ma to też wiedziałam nie sądziłam tylko że sie rozsypie ostatecznie zresztą sam zaproponował że prześle mi zaświadczenie co Mu jest i że nie może pracować bo jakby nie było umowę mamy podpisaną uczciwie no i zaliczkę ma przelać na konto mnie do końca to i tak nie pasi ta firma to jest jednoosobowa że szef chory, wierzę, każdemu może się coś przytrafić a co z ludźmi zatrudnionymi w tej firmie z szefem idą do szpitala a jak budowa ze silikatów to naprawdę musi być jakaś ekstra ekipa szef chłopaków samych nie puści, bo on musi wszystkiego dopilnować.. zresztą on zawsze sam dobierał ludzi w zależności od ilości i rodzaju prac.. czasem przywoził dwoch, a czasem sześciu.. no i nawet taka przyziemna sprawa jak dojazd - szef miał busa i zbierał ekipę i narzędzia.. nawet nie wiem czy pozostali mieli prawo jazdy, bo zawsze on kierował Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 19.02.2009 20:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2009 Wusia, jak tam ząbek ... nadszarpnięty... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 19.02.2009 20:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2009 dobry wieczór Forumki Wy moje kochane chociaż lepsze określenie to Troskliwe Misie więc pora na podsumowanie dnia gardło - zrobione na gotowo laryngolog tak dokładnie mnie znieczulił przed nacięciem że mało się nie udusiłam po nerwku w gardełku też dostałam i fajnie było ząbek - wprawdzie musiałam się potuurlać do chirurga szczękowego do Częstochowy ale ząbeczkowi powiedziałam papa nie ma wrednej gadziny no rwanie to czysta przyjemność znieczulenie bardziej bolało potem podeszła taka dziewuszka myślę sobie jak sobie taka dziewuszka poradzi ale jak zobaczyłam błysk okrucieństwa w oczętach wiedziałam że dobrze będzie no i było 3 minutki i po ząbku i prawie wcale nie boli ekipa - ma ktoś może jakiś kontener mieszkalny albo przyczepę kempingową do wypożyczenia bo profilaktycznie muszę szukać ekipie lokalu jak sie z gosciem dogadamy to w niedzielę będę wiedzieć cos więcej zobaczymy ile powie póki co nie wygląda to źle pan dość fachowo się wypowiada widziałam domek przez niego wybudowany zapytał z czego mówię silikaty pan zaprawa czy klej mówię klej pan to dobrze znaczy jakby facet wiedział o czym mówi ale póki co jeszcze nie odbijam korka w szampanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 19.02.2009 20:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2009 Wuśka, i było nas wsyzstkich tak utruć????? Nie wstyd ci????????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 19.02.2009 21:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2009 Kasia wstyd to kraść i z doopy spaść no dalej nic nie wiadomo bo moze powie jakąś koszmarna kwotę jak im nie znajdę jakiegoś lokum to nikt mi nie będzie koło 150 kilosów w jedną stronę codziennie dojeżdżał no i skąd mogłam wiedzieć że teściowa ma pamieć jak słoń bo że uparta to wiedziałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 19.02.2009 21:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2009 skąd mogłam wiedzieć że teściowa ma pamieć jak słoń bo że uparta to wiedziałam ale co z tą teściową??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skaba 19.02.2009 21:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2009 wuśka ty już nam tu utrudnień i dramatycznych wersji wydarzeń nie wymyślaj! szopkę im sklecisz i jakoś przekoczują.. stawiaj ten dom i już! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamyk68 19.02.2009 21:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2009 No i siem kręci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 19.02.2009 21:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2009 Kasia bo ta ekipa to z okolic teściowej jest niedaleko teściowej - tam to troche inne pojęcie o odległości jest - budowali domek trochu podobny w kształcie do naszego i jak tylko zaczęliśmy myśleć nad budową to ona dorwała właściciela domku przepytała o wszystko zabrała namiary na ekipę przepytała szefa ekipy my widzieliśmy ten domek zresztą widzimy zawsze jak do niej jedziemy ładnie wyglądał właściciel sobie chwalił no i teraz wywlokła pieczołowicie przechowywane namiary to zadzwoniłam i będziemy widzieć co dalej powiem tylko że właściciel tego domku ma dziwny gust jak dla mnie bo śliczny domek otynkował na oczojebny pomarańczowy i zielony kolorki jak na zakreślaczach normalnie trzepie mnie co mijam ten domek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts