Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do Dziennika Nasz Domek - tak po prostu

wu

Recommended Posts

• Odpowiedzi 28,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• wu

9190

• Arnika

1550

• TAR

1532

• braza

1448

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Skabusia wsio taki wysłałam Ci a P.W. podgląda z naszej wyceny obacz sobie możesz goscia zapytać w końcu wycena jest gratis :wink:

z tą papierologią to wiesz najbardziej mnie meczy to że tak sie czeka niby cos się dzieje ale realnie nic nie widać ale w sumie do czego mnie się spieszy :o żeby kasiorę wydać :roll:

jestem na etapie paniko-doła wczoraj chop się zapytał Pana Józefa ile potrwa budowa to powiedział że jak na wiosnę zaczną kole marca jak się da to 3 miesiące - dotarło do mnie czerwiec góra lipiec przy sporej kasie i dużym czasie na Boże Narodzenie można już w swoim nowym i zamiast się głupia cieszyć to wpadłam w taką panikę że nie wiem co - normalna to ja nie jestem co :o

wu ale u mnie z emocjami tak samo się działo.. jak szło wolno to już marzyłam o wlasnym domku.. a jak nabrało rozpędu to się bałam, że za szybko.. a może poczekać.. :-? tak to chyba już jest.. bo wprowadzenie się do domu oznacza baaaaardzo dużą ilość decyzji do podjęcia, a ja potrzebuję więcej czasu na przejrzenie dostępnych opcji itd.itp. :-?

Brazuniu kochana to rada czy krytyka :wink:

muszę to zlikwidować bo mnie zarośnie badziewo w nic znalazłam jedna foteczkę z maja tego roku po wyrywaniu korzeni równaniu terenu - było pięknie i czyściutko połowa lipca a te wredne olszyny mają po półtora metra :o żeby to chociaż coś ładnego ale nie chwaścior taki że wyplenić nie idzie

mam piękne 4 brzózki to rosną nawet za cenę spięcia z mężem :wink: