anjamen 03.08.2008 10:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2008 to ja tez tak po prostu wpadlam i bede kibicowac i zagladac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 03.08.2008 11:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2008 anjamen witam i zapraszam jak najczęściej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skaba 05.08.2008 21:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2008 wu małymi kroczkami zbiliża się ten wielki dzień wbicia pierwszej łopaty niestety przez papierologię trzeba przebrnąć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skaba 06.08.2008 05:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2008 wu jaki macie typ rekuperatora w tej wycenie, o której rozmawiałyśmy? co prawda w firmie mają do 15go urlop, ale może jeszcze do nich wyślę zapytanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skaba 06.08.2008 06:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2008 taaa.. ja to jestem zakręcona na maxa okazało się, że mam już propozycję Mistrala, bo ta firma z Wielunia, o której ci pisałam zaproponowała właśnie Mistral GEO 600 lub Mistral 650... no i wszystko jasne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 06.08.2008 07:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2008 Skabusia wsio taki wysłałam Ci a P.W. podgląda z naszej wyceny obacz sobie możesz goscia zapytać w końcu wycena jest gratis z tą papierologią to wiesz najbardziej mnie meczy to że tak sie czeka niby cos się dzieje ale realnie nic nie widać ale w sumie do czego mnie się spieszy żeby kasiorę wydać jestem na etapie paniko-doła wczoraj chop się zapytał Pana Józefa ile potrwa budowa to powiedział że jak na wiosnę zaczną kole marca jak się da to 3 miesiące - dotarło do mnie czerwiec góra lipiec przy sporej kasie i dużym czasie na Boże Narodzenie można już w swoim nowym i zamiast się głupia cieszyć to wpadłam w taką panikę że nie wiem co - normalna to ja nie jestem co Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skaba 06.08.2008 07:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2008 wu ale u mnie z emocjami tak samo się działo.. jak szło wolno to już marzyłam o wlasnym domku.. a jak nabrało rozpędu to się bałam, że za szybko.. a może poczekać.. tak to chyba już jest.. bo wprowadzenie się do domu oznacza baaaaardzo dużą ilość decyzji do podjęcia, a ja potrzebuję więcej czasu na przejrzenie dostępnych opcji itd.itp. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 06.08.2008 08:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2008 mnie przeraża ilość decyzji i całej reszty jakie trzeba podjąc przed rozpoczęciem jakoś środek mniej mnie przeraża organizacyjnie natomiast potwornie jeśli chodzi i finanse Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 07.08.2008 21:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2008 Przylazłam I z grubej rury od razu: z Randapem na przyrodę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 08.08.2008 06:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2008 Brazuniu kochana to rada czy krytyka muszę to zlikwidować bo mnie zarośnie badziewo w nic znalazłam jedna foteczkę z maja tego roku po wyrywaniu korzeni równaniu terenu - było pięknie i czyściutko połowa lipca a te wredne olszyny mają po półtora metra żeby to chociaż coś ładnego ale nie chwaścior taki że wyplenić nie idzie mam piękne 4 brzózki to rosną nawet za cenę spięcia z mężem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 08.08.2008 10:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2008 dzieńdoberek wpisuję się na listę kibiców a papierkami sie nie przejmuj - przyjdzie czas że nie będziesz pamiętać że je załatwiałaś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 08.08.2008 11:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2008 witam efilko u siebie i zapraszam często no nie wiem jednego załatwionego papierka to tak ze 30 lat nie zapomnę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 08.08.2008 18:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2008 witam efilko u siebie i zapraszam często no nie wiem jednego załatwionego papierka to tak ze 30 lat nie zapomnę nie ty jedna, nie ty jedna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 08.08.2008 19:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2008 witam efilko u siebie i zapraszam często nie ty jedna, nie ty jedna kasia Ty też? no to lecę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 08.08.2008 19:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2008 witam efilko u siebie i zapraszam często nie ty jedna, nie ty jedna kasia Ty też? no to lecę Kobieto!! No baaaaa Jak to mówi nasz dobry znajomy: dobry kredyt nie jest zły, a poza tym, to my sie kredytów nie boimy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 08.08.2008 20:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2008 w sumie to na palcach jednej ręki można policzyć tych co za tak zwaną gotówkę budują czyli jestem w dobrym towarzystwie [/b] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 08.08.2008 20:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2008 no nawet w sondażach był taki wątek. zbyt wiele to tych krezusów nie było Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 08.08.2008 20:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2008 może wredna jestem ale jakoś mnie to nie martwi dlaczego innym ma być lepiej niż nam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skaba 08.08.2008 20:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2008 zapisuję sie do tego doborowego towarzystwa uzależnionych.. od banku no cóż teraz tylko walczymy coby jak najmniej tegoi zaczerpnąć, ale słabo nam to idzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 08.08.2008 21:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2008 o cześć Skabunia witam w klubie do którego muszem w krótkim czasie dołączyć co tam u Ciebie się dzieje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts