kamyk68 28.03.2009 06:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2009 Gorszy nie będę tyż powiem Siemka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 28.03.2009 06:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2009 sledze Kamyka dzisiaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamyk68 28.03.2009 06:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2009 sledze Kamyka dzisiaj No właśnie czuję wzrok wbity w moje plecy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 28.03.2009 06:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2009 ....... Kamol dopóki to jest tylko wzrok to dobrze też się witam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 28.03.2009 06:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2009 ....... Kamol dopóki to jest tylko wzrok to dobrze też się witam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia i marek 28.03.2009 08:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2009 Wusia, gratuluję prunda A sekatorka to Ci zazdraszczam - mój ktoś ukradł z działki - zostawiłam zawieszony na pergoli i zapomniałam schować ... komuś się przydał http://chodnik.ncse.pl/impreza/mexicana/kawa.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 28.03.2009 08:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2009 Dobra, może mi ktoś pokrótce powiedzieć, co się dzieje??? Cześć i czołem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia i marek 28.03.2009 08:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2009 Dobra, może mi ktoś pokrótce powiedzieć, co się dzieje??? Cześć i czołem Wusia ma nowy sekator i prund na budowie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 28.03.2009 08:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2009 Wusia, dzień dobry Nie nadąże z komentami ale dziennik mam na bieżąco jakby co Przyszłam powiedzieć dzień dobry i do zobaczenia za tydzień Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 28.03.2009 09:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2009 jak ja sobie kupilam nowy sekator to tak glosno o tym nie bylo Wusia Twoj sekator jest slawny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia i marek 28.03.2009 09:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2009 jak ja sobie kupilam nowy sekator to tak glosno o tym nie bylo Wusia Twoj sekator jest slawny Aniu, bo sekator Wusi jest wyjątkowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 28.03.2009 09:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2009 a moj jest rozowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia i marek 28.03.2009 09:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2009 a moj jest rozowy pokaż Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 28.03.2009 09:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2009 nie bo sie nie interesowalyscie jak sie chwalilam teraz lezy w szafce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia i marek 28.03.2009 09:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2009 nie bo sie nie interesowalyscie jak sie chwalilam teraz lezy w szafce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 28.03.2009 19:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2009 dobry wieczór itajcie wszyscy razem i każdy z osobna ludek forumkowy łoooooooooooooooooo jesoo moje mięśnie ale mnie wszystko boli jutro się nie ruszę teraz po kolei Jureczku nie trza toczyć prund jest wszędzie w baraczku tyż Pawlara wbrew świątecznym skojarzynkom Ani to ten kamień nie dla jaj ale dla wysypania wjazdu na działkę żeby go utwardzić bo jak przyjadą samochody z materiałem na budowę to mógłby być problem z wyjazdem a 23 tony to mała kupeczka jest Gosia spać nie możesz czy jak Anusia nie bądź taka pokaż sekatorek Nitusia masz rację Kamol ciesz się że to nie nóż Monia jak mi przykro ale będę mieć coś dla Cię na pocieszenie dzwoniłam do Ciebie ale nie chciałaś ze mną gadać Brazusia no jak odlicznie końcowe trwa Wiolaszku a czemu dopiero za tydzień Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia i marek 28.03.2009 19:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2009 Monia jak mi przykro ale będę mieć coś dla Cię na pocieszenie dzwoniłam do Ciebie ale nie chciałaś ze mną gadać co Ty gadasz, Wusia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia i marek 28.03.2009 19:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2009 Ojej, faktycznie, przepraszam najmocniej mam od Ciebie połaczenie, ale miałam wyciszone dźwięki Co się stało??????????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 28.03.2009 20:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2009 Monia to nie było nic na gwałt chciałam się dokształcić w kwestii pielęgancji różyczki a konkretnie zakupiłam jej krowią wiesz co suszoną i nie wiem w jakiej odległości i na jaką głębokość no i ile tego jej zapodać żeby nie przedobrzyć ale to mogę zrobić nawet jutro jak zdołam ręką ruszyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia i marek 28.03.2009 20:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2009 Monia to nie było nic na gwałt chciałam się dokształcić w kwestii pielęgancji różyczki a konkretnie zakupiłam jej krowią wiesz co suszoną i nie wiem w jakiej odległości i na jaką głębokość no i ile tego jej zapodać żeby nie przedobrzyć ale to mogę zrobić nawet jutro jak zdołam ręką ruszyć kupiłaś tę w workach?? Ta suszona w workach pakowana jest super (100% naturalna). Jak to na krowiej kupie potrafią zarabiać, nie ?? Wusia, daj 2-3 garście przemieszane z ziemią i wkop dookoła korzenia, bo jak juz róża wkopana to się nie da na dno dołka, co byłocy najlepsze. Ja tak robię ze starszymi różami, bo później ten obornik trzeba co 3 lata uzupełniać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts