lidszu 07.04.2009 12:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2009 Wusia, jak pięknie domek rośnie Gratulacje !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aguleczka 07.04.2009 13:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2009 te samochody nie są w pokrowcach (chyba) ona je utajniła żeby potem nikt nie miał pretensji że jago autko w sieci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 07.04.2009 14:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2009 te samochody nie są w pokrowcach (chyba) ona je utajniła żeby potem nikt nie miał pretensji że jago autko w sieci Boże, muszę tą dupę w awatarze zmienić na jakąś inteligentną twarz, inaczej ludzie biorą mnie za durną, pozbawianą poczucia humoru istotę ZARTOWAŁAM Z TYMI POKROWCAMI!!!!!!!!!!!!! rzecz jasna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 07.04.2009 14:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2009 Kasia, zostaw dupę, czego się czepiasz, dupa jest jak się patrzy Te pokrowce powinny być zielone, bardziej by do otoczenia pasowały Cześć Zdjęcia jakieś nowe by się przydały, to się pozachwycam bloczkami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 07.04.2009 15:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2009 Cześć Wusia Jeszcze ostatnio jak tu byłam to mieliście w planach rezygnację z budowy a teraz proszę jakie piękne bloczki masz gratulacje serdeczne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 07.04.2009 16:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2009 Wusia czekam na nowe foty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skaba 07.04.2009 18:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2009 Skabusia a co Ci w rączki ze pisać nie możesz dobry Twój mąż kawkę Ci zrobi prasówkę przygotuje ehhh masz jedwabne życie napisałaś o kawie i tak mi zapachniało, że musiałam sobie zrobić ostatnimi czasy moje ręce były przywiązane do klawiatury laptopa, w którą stukały opętańczo, coby wyrobić się przed urlopem.. no właśnie - urlop mam!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 07.04.2009 19:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2009 muszę tą dupę w awatarze zmienić na jakąś inteligentną twarz, inaczej ludzie biorą mnie za durną, pozbawianą poczucia humoru istotę Kasia, Ty to normalnie.. uwielbiam Cię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 07.04.2009 19:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2009 mi tu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 07.04.2009 19:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2009 łuuuf uporałam się z fotkami pierwsze przede wszystkim to powiem tak wpadam dzisiaj po pracy na chwilkę do domu patrzę paczka stoi patrzę dla mnie paczka otwieram paczkę i szczęka na panelach żeby chociaż w dywan trafiło mniej by bolało Wusia, Ty normalnie genialnie piszesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia i marek 07.04.2009 19:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2009 Wunia, ludziska czekają na foty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 07.04.2009 19:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2009 foty siem ładują Dziewczyny Kochane dziekuję za gratulcje ale jakby nie moja to zasługa ale fakt zaczyna to wygladać pokrowce co kolor nie pasi no to się poświęcę i przemaluję Kasi dupa jak najbardziej pasowna Skabusia ile masz tego urlopu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 07.04.2009 19:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2009 Monia no to wszystko opór materii jest ale zaraz będą Dario no co ja zrobię pisze jak było Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skaba 07.04.2009 20:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2009 wusiu całe trzy dni moja droga!! [/i] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 07.04.2009 20:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2009 no już Skabusia plus Święta to już daje niezły wynik ale masz fajnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia i marek 07.04.2009 20:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2009 Wusia, jak patrzę na Twoje fotki, to mi się przypomina jak u nas był ten etap - niesamowicie cieszy każda położona kostka bloczków [/i] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skaba 07.04.2009 20:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2009 Wusia, jak patrzę na Twoje fotki, to mi się przypomina jak u nas był ten etap - niesamowicie cieszy każda położona kostka bloczków [/i] ja też cały czas wspominam.. to był najfajniejszy etap.. mury rosły szybko, a pieniądze nie topniały tak szybko jak teraz.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 07.04.2009 20:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2009 mnie ten etap póki co o lekki atak paniki przyprawia jak pomyśle ile piasku trzeba wrzucić do środka jak jeszcze dojdzie raz tyle o jest to łoooooooooooooo jak bedzie bolało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuznka 08.04.2009 07:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2009 Słonko zostawiam i zmykam - brak czasu http://www.ekartki.pl/cards_files/2/2759_wiosna.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 08.04.2009 07:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2009 http://th.interia.pl/51,b2ea14d512068039/284015325_938317eaed.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts