wu 24.05.2009 21:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2009 Monia a jak on ma takie ciueniutkie delikatne łodyżki to jak urośnie na 2,5 metra Aloha to rozumiem grubaśne mocne pędy ale to maleństwo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia i marek 24.05.2009 21:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2009 Abraham to róża angielska, więc jest innej budowy niż Aloha jako mocny rambler. Aloha szybko osiągnie wysokość 3-4m, będzie miała zdrowe liście i piękne kwiaty. Abraham będzie rósł wolniej, ale za to będzie miał więcej kwiatów i będą się dłużej utrzymywał na krzaczku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skaba 24.05.2009 23:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2009 nie mogę czytać o roslinkach już się prawie z małżem o to pokłóciłam bo mieliśmy sadzić roślinki w ubiegłym roku na jesień, ale będą jeszcze plac ryć i działka nie wyrównana, więc lepiej nie - posadzimy na wiosnę.. wiosną się okazało, że nic z tego, bo jeszcze nie przeryli.. teraz już to co najgorsze przeryli, ale piasek do wylewek blokuję drogę przejazdową dla aut z ziemią.. itd. ciągle coś ale wyraziłam w oszczędnych a dobitnych słowach co o tym myślę i podobno po wylewkach mamy zacząć wyrównywanie działki.. podobno Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 24.05.2009 23:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2009 Nefercia mnie też oj jak bardzo mi sie te postępy podobają już niedługo będzie strop i schody się robić zaczęły moi panowie nie próżnują a ja chodzę patrzę i przyznaję z ręką na sercu że tak nie do końca mimo wszystko dociera do mnie że to mój dom a tu już ustalaliśmy dzisiaj kwestie stawiania więźby może jak dach zobaczę to uwierzę Znam to uczucie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 25.05.2009 06:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2009 Nefercia mnie też oj jak bardzo mi sie te postępy podobają już niedługo będzie strop i schody się robić zaczęły moi panowie nie próżnują a ja chodzę patrzę i przyznaję z ręką na sercu że tak nie do końca mimo wszystko dociera do mnie że to mój dom a tu już ustalaliśmy dzisiaj kwestie stawiania więźby może jak dach zobaczę to uwierzę Znam to uczucie Ja też, chociaż nie z budową Tak na fest to chyba uwierze dopiero jak już tam zamieszkam ... doberek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 25.05.2009 06:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2009 dzień dobry Monia jak się dokształce jeszcze co to rambler to już bedzie super różnice w budowie są widoczne na pierwszy rzut oka po prostu Aloha to od razu widać ze to "kawał" róży a Abraham jest taki delikatny drobne listeczki cieniutkie przyrosty i troszku mnie zdziwiło że takie maleństwo kiedyś mnie przerośnie ale każda inna a obie piękne Skabusia żeby nie te róże ofiarowane przez Monię to ja bym się wyłącznie z chwaściorami goniła po działce a na robienie porządku na działce to ja jeszcze sporo czasu poczekam Nefcia znaczy też tak miałaś u nas piękny wręcz upalny dzień luuuuuuudzie co ja robię w robocie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 25.05.2009 06:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2009 cze Brazulka ale Ty już masz bliziutko do zamieszkania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 25.05.2009 06:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2009 Narazie to mam wrażenie, że 1000 lat świetlnych mnie dzieli... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 25.05.2009 07:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2009 oj Brazulka Brazulka zaraz koniec czerwca będzie i już jesteś u siebie w sumie dbrze że kupiłas dopiero teraz a nie zima bo przez córci szkołę to chyba by Cię do wakacji połamało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 25.05.2009 07:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2009 czesc Wu. Przyszłam się przywitać ładnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia i marek 25.05.2009 07:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2009 Ja też się witam i czekam na wieczorne fotki I może te pąki pokażesz,co? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 25.05.2009 07:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2009 wuśka - gdzie nowe fotki gorąco cmokam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 25.05.2009 07:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2009 witaj Myszeczko u Ciebie to już mało co koniec Monia no wieczorkiem pewnie coś bedzie a te pączki to cholernie trudno komórka sfotografować a tu prawie wszystkie forty z komórki wklejone ale się przyłożę obiecuję chociaż ten największy Abrahama zrobić Maluszku z soboty wklejone w niedzielę Panowie udawali że nic nie zrobili ale dojrzałam że ciut cegiełek przybyło i coś kole schodów się zadziało a dzisiejszą pracę uwiecznię z wieczorka dobrze że mam budowę zawsze po drodze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 25.05.2009 07:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2009 wydawało mi się, że te fotki w dzienniku to z piątku wieczorkiem przyjdę zobaczyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 25.05.2009 08:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2009 dzień dobry widziałam fotki.... i mnie tam kominy nie racują.... ale ten widok z okien na las.... to jest piękne.... ja teraz też ciut takiego mam ... ale chyba się to zmieni niestety Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 25.05.2009 09:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2009 przyjdź Maluszku przyjdź ja tak ciągle coś wklejam to sie i pogubic można doczytałam że się w lipcu u Ani spotkamy Nitusia dziękować bardzo ja cieszę się tym widokiem póki jest też nie wiem co się z nim stanie za kilka lat jak się tam zaczną ludzie budować póki co napawam sie ciszą, spokojem, brakiem sąsiadów, bażantami bezczelnie paradującymi po drodze i takimi tam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 25.05.2009 09:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2009 dzien dobry.. ano spotkamy sie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 25.05.2009 09:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2009 Ancymonku już się doczekać nie mogę ale jeszcze po drodze zjazd bedzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 25.05.2009 09:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2009 wusia - ano spotkamy się ale mam nadzieję, że Anię i Ciebie to wcześniej na zlocie spotkam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 25.05.2009 09:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2009 Nitusia dziękować bardzo ja cieszę się tym widokiem póki jest też nie wiem co się z nim stanie za kilka lat jak się tam zaczną ludzie budować póki co napawam sie ciszą, spokojem, brakiem sąsiadów, bażantami bezczelnie paradującymi po drodze i takimi tam Czesć Wusia no ciesz sie, ciesz.. ja też myslałam, że to potrwa u mnie trochę a tu bach! przed oknem wykuszowo-widokowym bedę miała dom sąsiada Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts