monia i marek 26.05.2009 05:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2009 Wunia, piękny tarasik będzie A schody można zrobić ze spocznikiem, które będą imitacją zabiegowych (u mnie tak będzie) - wychodzi zatem kompromis: lekki zabieg, więc ładnie, a przy tym schody wygodne i bezpieczne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 26.05.2009 05:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2009 dzien dobry a ja nie odrozniam spocznika od zabiegu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 26.05.2009 05:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2009 dzien dobry a ja nie odrozniam spocznika od zabiegu Dzień dobry Aniu, nie musisz, widać nie jest to potrzebne, nie? Ja też nie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosia-Anbudowa 26.05.2009 06:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2009 przylazłam dzień doberek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 26.05.2009 06:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2009 ooo Gosia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosia-Anbudowa 26.05.2009 06:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2009 ooo Gosia cze Wiolaszku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 26.05.2009 06:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2009 Też przylazłam, a co!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 26.05.2009 06:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2009 Cześć Braza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 26.05.2009 06:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2009 Pogościmy się trochę, sił nabieram przed wypadem na zakupy artykułów upiększających dla domu i zagrody Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 26.05.2009 06:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2009 Doberek komenty nadrobiłam, zdjęcia widziałam i miłego dzionka wraz z kawką zostawiam http://www.stylikomfort.pl/img_add/kawaa.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 26.05.2009 07:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2009 pasie kaffkom dsieli wsyndzie ło malko juz 3eciom pijem witam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 26.05.2009 07:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2009 Pogościmy się trochę, sił nabieram przed wypadem na zakupy artykułów upiększających dla domu i zagrody znaczy się niedługo demolka się zacznie. miłych zakupów wuśka - fotki obejrzane Inspekcja przebiegła pomyślnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 26.05.2009 07:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2009 Demolka będzie niedługo Też sobie pooglądałam, taka byłam! I powiem: na tarasie sobie kiedyś posiedze, a co!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 26.05.2009 07:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2009 Idziecie jak burza. Tarasiku zazdroszczę. U nas prędko sie pewnie nie pojawi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 26.05.2009 13:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2009 dzień dobry schodów lepszych podobnież się nie da zrobić w takim układzie jak jest Monia my chcielibyśmy własnie ze spocznikiem ale w projekcie są zabiegowe i to z 5 stopniami na zabiegu chciałam żeby zredukować ten zabieg do 3 stopni ale sienie da a tarasik może niewielki ale doś przyjemny wyjśc powinien Ania Wiolaszku najprościej wyjaśnić różnicę że zabiegowe to takie w kółko jak na wieży a ze spocznikiem to kilka stopni duży blacik i kilka stopni cześć zaginiona Gosiu Brazulka to zamelduj coś nakupiła:lol: i spróbuj na ten taras nie przyjechać to nie wiem co Ci zrobię Pasie dzieki za kawkę przydała sie bardzo Duchu nie pij tyle bo Ci serce stanie Efilko taras to sie póki co robi w sensie fundament a kiedy skończony będzie to nie wiem chociaż w sumie kostkę kupić to pewnie by się zrobił chociaż z drugiej strony to zapewne do odbioru domu do użytku konieczny bedzie taras więc pewnie jakoś tak siłą rozpędu bedzie musiał się zrobić Maluszku cieszę się że inspekcja przebiegła pomyślnie ponieważ .... po dogłębnej dyskusji i analizie zostałam zmuszona podkreślam ZMUSZONA do zaakceptowania zmian wiec też czeka mnie demolka i nie wiem czy sie przypadkiem już nie rozpoczęła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 26.05.2009 13:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2009 jakie zmiany??? nie nadazam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 26.05.2009 13:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2009 ja też nie nadażam jakaś opoźniona w rozwoju jestem chyba schody to ładne, ładne troszkę jakby mi czyjes przypominały ładnie wyglądają, ale są fatalne do sprzątania ( to tak w kwestii pocieszenia) taras bedzie extra a schody zabiegowe też mogą być wygodne moje są dość szerokie i nie narzekam i chyba u mnie lepiej wyglądają takie niż ze spocznikiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 26.05.2009 13:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2009 sie wymadrzylas Kasia Ty mi lepiej powiedz kiedy mnie odwiedzisz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 26.05.2009 13:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2009 sie wymadrzylas Kasia Ty mi lepiej powiedz kiedy mnie odwiedziszAniu, jak nie w lipcu to we wrześniu Mój sznaowny małż szykuje się na kolejny maraton, tym razem we Wrocku. Chyba to jest we wrześniu właśnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 26.05.2009 14:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2009 Dzięki Wusia, i tak pewnie bedzie mi sie myliło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts