wu 26.05.2009 20:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2009 Anusia ja szczerze to też nie może w wekend znajdę ciut czasu to narysuję zmiany Kasia a z czem takie fatalne do sprzątania moje ponoć wąskie by były i nie dość że zabiegowe to jeszcze ciasne Wiolaszku jak będziesz lecieć prawie w kółko po schodach i nie będzie gdzie stanąć to będą zabiegowe a jak sobie staniesz po drodze na blaciku i odpoczniesz to będą ze spocznikiem poznasz bez problemu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 26.05.2009 20:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2009 Kasia a z czem takie fatalne do sprzątania moje ponoć wąskie by były i nie dość że zabiegowe to jeszcze ciasne Fatalne do sprzątania będą schody zewnętrzne, przyjedziesz do mnie i zobaczysz Dużo się zbiera w tych zakamarkach A zabiegowe są ok, mnie to się nawet bardziej od niedawna podobają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 26.05.2009 20:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2009 Spoko, kiedyś przyjadę Zakupów jako takich nie zrobiłam, ale stałam się mądrzejsza o jakąś godzinę bezmyślnego wślepiania się w setki odcieni tego samego koloru Jutro albo pojutrze powślepiam się w inną firmę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 26.05.2009 20:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2009 Kasia a w których zakamarkach jak są wygodne zzabiegowe to oki ale jak masz 5 stopni na zabiegu to trzeba latać pod ścianą a u mnie nie było jakoś super szeroko więc trzeba by chodzić jeden za drugim zeby na zabiegu zębów nie stracić Brazulka ładne te kolorki ale cena fatalna pogap się może jednak w inną firmę i mam nadzieję że to kiedyś to nie będzie za 10 lat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 26.05.2009 20:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2009 Kasia a w których zakamarkach jak są wygodne zzabiegowe to oki ale jak masz 5 stopni na zabiegu to trzeba latać pod ścianą a u mnie nie było jakoś super szeroko więc trzeba by chodzić jeden za drugim zeby na zabiegu zębów nie stracić Wunia, czytajże ze zrozumieniem babo jedna MÓWIĘ O SCHODACH ZEWNĄTRZYNYCH!!!!!! Półokrągłe mają to do sibie, że sa trudne w obłożeniu to raz, dwa jak by ci przyszło do głowy zrobić tak jak ja mam to jeszcze będzie się w zakamarkach gromadzić cały SYF z działki.. Zabiegowe-wewnętrzne, sa OK. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 26.05.2009 21:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2009 Kasia czytam ze zrozumieniem jeno nie mogłam wymyśleć gdzie ja na zewnętrzych schodach zakamarki mieć bym mogła cwany plan jest taki że z kostki będą a zabiegowe owszem pod warunkami jak wyżej czyli nie więcej jak 3 stopnie na zabiegu i całkiem szeroka klatka schodowa u mnie nie występuje żadne z powyższych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia i marek 26.05.2009 21:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2009 Ewuniu, śliczny ten lasek, tak równiutko posadzony Kiedy zalewacie strop? Końcem tygodnia? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 26.05.2009 21:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2009 bardzo staranny sufit :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 26.05.2009 21:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2009 Teraz to ja się będe wślepiac w dekorala albo duluxa, a co będę sobie żałować! Skoro są tak samo dobre ... zawsze to oszczędność! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 26.05.2009 21:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2009 Hej Wusiu, kilka dni mnie nie było i nagle z fundamentów wyrosły piękne ściany parteru i nawet lasek pokazał się w domku i sufit pięknie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamyk68 26.05.2009 21:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2009 Ja cie fajowy ten suficik ja Wuśka ja też mam (deski na sufit) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 27.05.2009 05:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2009 Dzięki Wusia, postaram się kojarzyć Jak już domek nakryją to przyjdę pochwalić. Mury to mury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 27.05.2009 05:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2009 Sufito-podłoga galantyyyyy!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 28.05.2009 09:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2009 wusiu Twoje zaawansowanie robót tarasowych jest na pewno znacznie większe niż moich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 29.05.2009 06:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2009 Czeeeeść Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 29.05.2009 06:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2009 czesc Wusia, czesc Brazuś, czesc wszyscy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia i marek 29.05.2009 10:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2009 Wusia, gdzie jesteś??Pogoda się popsiuła, ale myślę, że działacie dalej? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 29.05.2009 10:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2009 dzień dobry wszystkim i każdemu z osobna troszku mnie nie było ( czytaj raptem dwa dni ) nie wyrabiałam czasowo może jakoś nadrobię zaległości pogoda rzeczywiście psoci konkretnie pada nie pada znowu pada cieżko coś zrobić ale myślę że Panowie coś tam dłubią sobie nawet zdjeć nie ma jak zrobić bo pada generalnie stan prac budowlanych sprowadza się do powolnego klepania deskowania pod strop i wieniec powolne bo ciągle deszcz przegania ale nic to jutro jadę po prezent dla Piotrusia na dzień dziecka i tylko to się liczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia i marek 29.05.2009 10:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2009 Popada i przestanie - nie ma się co martwić Najwyzej strop bedzie tydzień później zalany Ważne, żeby dokładnie, bo pośpiech w budowlance to nie jest dobry doradca Ucałuj Piotrusia z okazji Jego święta i kup coś, co wywoła u Niego uśmiech i radość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 29.05.2009 10:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2009 Monia obawiam się żeby mi dziecko z wrażenia nie padło bo dostanie takiego trójkołowego choppera na akumulator i sam sobie bedzie jeździł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts