skaba 08.08.2008 21:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2008 wu dzieje się dzieje ekipa przyszła we wzmocnionej obsadzie i działają ostro jutro opijamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 08.08.2008 21:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2008 o lala mam drugą stronę w komentarzach pijcie byle nie za ostro bo ekipa mnie potrzebna będzie a zdjęcia to gdzie som Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skaba 08.08.2008 21:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2008 zdjęcia bendom niedługo (jutro pewnie nie, bo planujemy małe szaleństwo z mężem z racji tej naszej rocznicy).. małż już zdjęcia cyknął tylko aparatu zapomniałam zabrać no i dumna jestem, że 2 stronę zapoczątkowałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 09.08.2008 11:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2008 Wu a jak Twoje chwasty, ktore maz pryskal? zzolkly? mnie tez to wkrotce czeka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 09.08.2008 19:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2008 co do kredytu to u nas na odwrót mamy możliwość wzięcia raty ale jak tu brać peeleny jak waluta tak wysoko stoi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 11.08.2008 20:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2008 patrz Anusia wszędzie czytam tylko nie u siebie zgodnie z zapewnieniem małża chwaściory czasu potrzebowały nie tyle zżółkły ile totalnie czernieją i zdychają może nie wszystko totalnie zdechnie ale z 90-parę procent na pewno jak coś to z wiosną powtórka żeby resztę wybić dobry randapek cacy randapek Efilkojak waluta wysoko stoi - toż ona lezy gdzieś pod płotem - mówię o frankach to tylko ten kłopot że trzeba potem bedzie dużo kasiorki spałcić jak się we franku weźmie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 12.08.2008 11:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2008 Tiiaaaaaaaa nie ma jak kilka ton piasku i kilka ton żwiru na dzień dobry na budowie. Mnie też zadziwiało, ale się przyzwyczaiłam :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 12.08.2008 15:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2008 Efilkojak waluta wysoko stoi - toż ona lezy gdzieś pod płotem - mówię o frankach to tylko ten kłopot że trzeba potem bedzie dużo kasiorki spałcić jak się we franku weźmie nasza waluta mówiłam o złotówce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 12.08.2008 17:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2008 lezy pod plotem, a gdzie????? dlugoterminowe prognozy mowia ze frank bedzie dazyl do ceny 1,50 PLN wiec bedzie dobrze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 12.08.2008 18:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2008 będzie dobrze jak się już zaciągnie kredyt - na razie to mi zal że nie mogłam w jednej transzy wziąć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 12.08.2008 20:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2008 Nefercia ja to na razie zobaczyłam na papierze wyliczenia ile potrzeba i to mnie w takie ogłupienie wprowadziło może tym co spore domki budują to wyszłoby wcale nie dużo ale mnie trochę zaskoczyło ale pewnie głównie dlatego że jakoś nie miałam porównania ile też np stali może być potrzeba no własnie jak sie ileś czasu temu zaciągnęło we frankach to teraz tylko przewalutować na złote i sporo kasy do przodu ale brać teraz we frankach czarna rozpacz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 16.08.2008 12:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2008 Wu urlopujesz sie juz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 16.08.2008 18:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2008 Może tak skoro taka cisza zapadła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 17.08.2008 21:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2008 witajcie na urlopie jestem chociaż jeszcze nigdzie nie pojechałam no poza przymusowym 2-dniowym zesłaniem małż mi obiecał wyjazd od środy ciekawe co mu zrobię jak nie pojadę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 18.08.2008 05:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2008 no my też jesteśmy ciekawe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 18.08.2008 19:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2008 małż mi obiecał wyjazd od środy ciekawe co mu zrobię jak nie pojadę Parę propozycji podrzucić?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 18.08.2008 19:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2008 Brazunia serce mi łamiesz wszystko napisałam w dzienniczku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skaba 18.08.2008 21:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2008 wu ejjj kochana.. patrz pozytywnie - będziesz miała własne podłącze wody.. długo oczekiwane i wytęsknione.. zrobione za cięzkie pieniądze no tak super optymistycznie to mi nie wyszło, ale się starałam góry nie zając!! ale coś wciągają, bo moją ekipę wsysnęło.. mieli być dzisiaj i cisza.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 18.08.2008 23:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2008 Brazunia serce mi łamiesz wszystko napisałam w dzienniczku Przepraszam I qurna ... przykro mi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 19.08.2008 00:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2008 Wu, szkoda, że do Ciebie daleko - przypilnowałabym Ci tego pana... A o energetyce lepiej dziś ze mną nie gadać :) Chcesz sie pośmiać - zajrzyj do mnie Zawsze może być gorzej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts