monia i marek 09.08.2009 20:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2009 jaki rowerek? do ćwiczeń? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Daro_K 09.08.2009 20:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2009 tak mnie skołowaliście że zapomniałam się pochwalić że mi małżon rowerek kupił To krok do zacieśnienia kontaktów małżeńskich na łone natury - super posunięcie męża Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 09.08.2009 20:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2009 Daro no tak 100 procent mężczyzny Moniu normalny do jazdy tylko jak dla dziewczynki Daro pomysł byłby genialny gdyby nie równoczesny zakup fotelika rowerowego dla syna więc kontakty będą czysto platonicznie zacieśniane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Daro_K 09.08.2009 20:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2009 buhahaha - no kochana, dla chcącego nic trudnego - pokombinujecie troszkę i wszystko się da ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 09.08.2009 20:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2009 buhaha ciekawe jak Ty z żoną zacieśniasz pod okiem takiego słodkiego Tornada Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 09.08.2009 20:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2009 aaaa i jeszcze Wam powiem że chyba kot nas zaadoptował Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Daro_K 09.08.2009 20:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2009 aaaa i jeszcze Wam powiem że chyba kot nas zaadoptował No moja droga - nie wiem jak to wytłumaczyć a z kotem uważaj. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 09.08.2009 21:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2009 dobra wytłumaczysz mi to prywatnie co czemu z kotem mam uważać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Daro_K 09.08.2009 21:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2009 Koty to zdrajcy - niebezpiczne szkoniki przy małych dzieciach - potem można je zaakceptować jak dzieci podrosną. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 09.08.2009 21:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2009 ale broń mnie Boziu żadnego kota w domu nie będzie a tez co nas zaadoptował to na budowie się przygarnął już go kilka razy widziałam chodzącego po działce raz z domu wychodził a dzisiaj podjeżdżamy wieczorem a on sobie siedzi w drzwiach wejściowych na progu i patrzy na nas ani drgnie normalnie jak u siebie bestyjka się czuła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Daro_K 09.08.2009 21:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2009 ale broń mnie Boziu żadnego kota w domu nie będzie a tez co nas zaadoptował to na budowie się przygarnął już go kilka razy widziałam chodzącego po działce raz z domu wychodził a dzisiaj podjeżdżamy wieczorem a on sobie siedzi w drzwiach wejściowych na progu i patrzy na nas ani drgnie normalnie jak u siebie bestyjka się czuła Poluje na jednego bo dwa razy obskał mi gówne drzwi - na szczęście pronto dało radę zneutralizować ten smród. Dostał raz w grzbiet, teraz jak go dopadnę będzie po nim, chyba że juz mu wystrczy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 09.08.2009 21:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2009 mnie na razie nie przeszkadza ten kociak jak zacznie psocić to kupię odstraszacz na koty do psikania żeby nie sikła a potem piesek złatwi wszelkie problemy z kotkami szwagier ma szczeniaka owczarka niemieckiego bestyjka ma coś kole 6 miesięcy ale to już kawał psa i za kotami nie przepada jednego razu szwagra w środku nocy postawił na nogi wrzask jakby dziecko krzyczało wypadł z domu pognał w kierunku wrzasku i padł ze śmiechu pieseczek złapał sobie bowiem koteczka i leżąc na ziemi trzymał go sobie między łapami i obdzierał z sierści jak się kurę z pierza skubie a kot wrzeszczał w niebogłosy szwagier kota ocalił ale obawiam się że o ile kot mimo wszystko przeżył to ma dożywotnią traumę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 10.08.2009 10:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2009 dzień doberek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 10.08.2009 11:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2009 dzień dobry niech żyje wolność pospałam prawie do dziewiątej normalnie we łbie mi się poprzewraca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 10.08.2009 12:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2009 a Piotrus tez spal? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 10.08.2009 12:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2009 Anusia jakby Piotruś nie spał to i ja nie miałabym co marzyć o spaniu tatuś ciężko na chlebuś pracuje a my się wysypaliśmy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 10.08.2009 13:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2009 Wusia, melduję sie, coby nei było ze nie bywam u Ciebie. Bywa ino nic nie piszę, dopóki wykończeniówki nie bedzie Ale przyznam, że w prawdziwej dziczy budujesz, te krzaczory wokół to niezłe miejsce. Baardzo mi się by tam podobało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 10.08.2009 13:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2009 Wiolaszku do wykończeniówki jeszcze kawałek czasu ale ta dzicz to takie złudzenie optyczne bo do centrum miasta mam 3 minutki samochodem no chyba że czerwone światło to 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 10.08.2009 13:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2009 To tak jak u mnie, ale jak siedzisz w domciu/ bedziesz siedzieć, to bedziesz miała wrażenie że jednak dalej niż w rzeczywistości Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 10.08.2009 13:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2009 tak fajnie bedzie póki się ludzie tam nie zaczną na potęgę budować a jak sądzę to tylko kwestia czasu bo te tereny dopuszczone do zabudowy są raptem od końca 2006 roku i coraz więcej działek tam jest wystawiana do sprzedaży Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts