wu 30.08.2009 20:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2009 witaj Zaginiona we głuszy a bo Wiolasz z pięknego husky w boską blandynkę się odmieniła i żądna podziwu domaga się aplauzu wsio rawno która płeć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 31.08.2009 05:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2009 czesc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 31.08.2009 05:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2009 powiem czesc bo potem w pracy cinko z czasem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 31.08.2009 06:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2009 też jestem.... zachwyt zostawiam a jakże, ale wciąz myślę, że zbyt goła po forumie latasz i się przeziębisz !!! buziaki na cały dzień zostawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 31.08.2009 07:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2009 Nituś, ręczniczek mam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 31.08.2009 08:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2009 taaaa i że niby co ten 'ręczniczek' ma zasłonić, he? jak przodek to tyłek świeci... jak tyłek.... to.... ja nie wiem.... Twój avatar za mocno golizną bije, a mojej zazdrość spać nie daje... bo niby tyż by kciała, ale nie ma już takich 'rczniczków' ;roll: no nie wiem czy tak będzie, nie wiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 31.08.2009 11:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2009 odezwała się ta z wyuzdaną panienką Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 31.08.2009 11:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2009 dzień dobry zostawiam i lecę dalej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 31.08.2009 18:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2009 odezwała się ta z wyuzdaną panienką ale w gorsecie, może i wyuzdana, ale w gorsecie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 31.08.2009 18:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2009 fajnie byc wyuzdaną, nie oszukujmy sie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 31.08.2009 18:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2009 fajnie byc wyuzdaną, nie oszukujmy sieBoooosszzzee Normalnieeee, sie zgorszyłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 31.08.2009 19:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2009 fajnie byc wyuzdaną, nie oszukujmy sie o proszę, kogo tu mamy ponury już zadziałał ? zybciorem a o treści tego posta powyżej nic nie powiem bo ja nie wiem czy ja mogę się z TObą zadawać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 31.08.2009 19:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2009 fajnie byc wyuzdaną, nie oszukujmy sie o proszę, kogo tu mamy ponury już zadziałał ? zybciorem a o treści tego posta powyżej nic nie powiem bo ja nie wiem czy ja mogę się z TObą zadawać Z Małgoś możesz a ze mną nie? A co? seks nie chodzi w parze z alkoholem?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 31.08.2009 20:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2009 dobry wieczór łoooooooooo matko a cóż to się u mnie wyprawia kobiety ubierajcie się bo zimno Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 31.08.2009 20:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2009 fajnie byc wyuzdaną, nie oszukujmy sie o proszę, kogo tu mamy ponury już zadziałał ? zybciorem a o treści tego posta powyżej nic nie powiem bo ja nie wiem czy ja mogę się z TObą zadawać Z Małgoś możesz a ze mną nie? A co? seks nie chodzi w parze z alkoholem?? Kto sie znowu chce ze mna zadawac, a ja o niczym nie wiem? Wusia, kupilam gazete. Ale wieeeeeelkie to zdjecie. I skladam reklamacje, ze w wypowiedziach o trawniku nie ma nitu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 31.08.2009 20:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2009 Małgoś no jak nie wisz kto i gdzie to ni cholery nie zgadniesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 31.08.2009 20:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2009 Małgoś no jak nie wisz kto i gdzie to ni cholery nie zgadniesz Pokazalam mojej mamie i mowie - szukaj dziecka. Ni cholery. Zamazane jest, nie trafilo im sie z kolorem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 31.08.2009 20:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2009 a jakie tam zamazane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 31.08.2009 20:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2009 WUŚKA JAK FAJNY AWATAR :P :P nie to co ten golas Wioli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 31.08.2009 20:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2009 fajnie byc wyuzdaną, nie oszukujmy sie o proszę, kogo tu mamy ponury już zadziałał ? zybciorem a o treści tego posta powyżej nic nie powiem bo ja nie wiem czy ja mogę się z TObą zadawać Z Małgoś możesz a ze mną nie? A co? seks nie chodzi w parze z alkoholem?? Kto sie znowu chce ze mna zadawac, a ja o niczym nie wiem? Wusia, kupilam gazete. Ale wieeeeeelkie to zdjecie. I skladam reklamacje, ze w wypowiedziach o trawniku nie ma nitu. jaki wątek o trawniku? ja już pisałam w chyba 4 wątkach o trawniku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts