wiolasz 01.09.2009 11:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2009 o to to tak trzymaj. za rok, bedziesz się śmiała z tego co teraz piszemy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 01.09.2009 11:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2009 pewnie że może Wiolciu ja czasem tak pomarudzę jak już bardzo wszystko beznadziejne się wydaje ale zaraz wracam do pionu pod hasłem rączki masz, masz uszka masz, masz oczka masz, masz pracę masz, masz przesłodkie dziecko masz , masz to weź się babo za robotę i nie marudź są tacy co mają gorzej i tak trzymaj dosyć mazgajenia, chociaż każdemu z nas się czasami przydaje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 01.09.2009 12:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2009 Wiiolus ja to się śmiac mogę już teraz bo wiem że za rok i tak będę daleko w pleckach z tym co powinno być zrobione ale co mi tam poczekam i pokończę sobie chałupę przez najbliższe 10 lat i tela byle tylko odbiór dla banku załatwić aaaaaaa widziałam moją podbitkę się robi ręcami małża tyle że ja to pewnikiem pomalować bedę musiała a ponoć potrzeba 45 m2 podbitki nie wiem po co jak ja mam mały dach ale ja się nie znam nie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 01.09.2009 12:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2009 Liduś a pewnie że lepiej jak się człowiek poużala nad sobą byle z umiarem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 01.09.2009 17:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2009 no pewnie ze mi sie bardziej podobasz czesc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia i marek 01.09.2009 18:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2009 mi też się podobasz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 01.09.2009 20:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2009 Anusia no bo to fajnie jak druga baba więcej zmarszczek ma nie Monia już myślałam że zapomniałaś o mnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia i marek 02.09.2009 09:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2009 w życiu mało czasu mam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 02.09.2009 09:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2009 Wiiolus ja to się śmiac mogę już teraz bo wiem że za rok i tak będę daleko w pleckach z tym co powinno być zrobione ale co mi tam poczekam i pokończę sobie chałupę przez najbliższe 10 lat i tela byle tylko odbiór dla banku załatwić Obyś z wykończeniówką zdążyła do wesela dziecka Moja teściowa 4 dzieci pożeniła i już nie ma co wykańczać (z trwało to prawie 15 lat od czasu wybudowania) anii co remontować Dzień dobry w słoneczny zakupowy dzień Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 02.09.2009 16:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2009 heja Wusia zabraklo mi powodow do chwalenia sie... wiec zaczne od poczatku: mam urlop dzis wyszlam z pracy o 14 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 02.09.2009 19:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2009 dobry wieczór wiem Moniu mnie też dopadł czasopożeracz Wioluś Słońce do wesela dziecka zdążę na bank bo moje ma dopiero 2,5 roku a czemu zakupowy cze Aneczko normalnie widzisz jaka zielona jestem z zazdrości ja z przerażeniem myślę o piątku kiedy wyjeżdżasz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skaba 02.09.2009 21:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2009 wuśka ja jestem wzrokowcem.. i samo gadanie, że ładnie i że wszystko widać i że cegła ładna to mnie absolutnie nie zadawala! zdjęciów mi trza! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 03.09.2009 07:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2009 wuśka ja jestem wzrokowcem.. i samo gadanie, że ładnie i że wszystko widać i że cegła ładna to mnie absolutnie nie zadawala! zdjęciów mi trza! popieram dzien dobry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 03.09.2009 08:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2009 hihi nie wykpi sie wusia siankiem ojj nie dadzą.. tsien dobhry:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 03.09.2009 08:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2009 dzień dobry mówię i znikam na budowę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 03.09.2009 10:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2009 dobry wieczór wiem Moniu mnie też dopadł czasopożeracz Wioluś Słońce do wesela dziecka zdążę na bank bo moje ma dopiero 2,5 roku a czemu zakupowy bo wczoraj miałam dzień na zakupy i takie okazje udało mi sie wynaleźć, ze dziecko do przedszkola za grosze ubrałam. A dziś dzień szukania pracy, już cv powysyłałam dzień dobry zdjecia sa?kiedy będą? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 03.09.2009 19:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2009 dobry wieczór Skabusia Aneczko Duszku Lidziu i Wiolaszku witajcie Kochani może jutro zrobię jakieś zdjęcia dzisiaj jak dojechałam na budowę to już ciemno było wichura się zrobiła i lać zaczęło bleeeeeeee j nie chcę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 03.09.2009 19:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2009 Wiolaszku to ja trzymam kciukaski za powodzenie poszukiwań Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 03.09.2009 19:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2009 Tak walnęło u mnie na łące, ze aż podskoczyłam na kanapie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skaba 03.09.2009 19:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2009 wichura się zrobiła i lać zaczęło bleeeeeeee j nie chcę cooo?? a ja znowu nic na ten temat nie wiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts