monia i marek 10.10.2009 14:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2009 widzisz, ja tak do tyłu jestem z forum, że nie wiedziałam o zaginięciu kociaka szkoda, bo piękny był miejmy chociaż nadzieję, że wrócił do swojego dawnego domku i jest mu tak dobrze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 10.10.2009 14:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2009 Małgoś oj wielki jest wielki doczytałam że do 75 kg pies ważyć może jak łapki Agdusi psiaczek na działce odbił to robiły wrażenie wielkością ale ja lubię duże psy jakoś tak bezpiecznie przy nich się czuję Moniu piękny był i taka przylepa i to mruczenie a jak wspaniale myszki łapał ja też mam nadzieję że jak już to że ktoś Dizla złapał i zabrał do dobrego domu a nie że dopadł go jakiś drapieżnik albo jakiś idiota kłusownik w sidła złapał a jakby Dizel wrócił to ja się nie pogniewam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 10.10.2009 17:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2009 Wusia, ale masz kotka poobnego do mojego Mańka http://i582.photobucket.com/albums/ss263/wiolasz/DSC_0093.jpg Mówie Ci, rudy to nie kolor, to charakter Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 10.10.2009 20:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2009 Wiolaszku piękny ten Twój Maniek zauważyłam że charakter ta bestia zaczęła mi zjadać buty no zebym szczeniaka wzięła to ja rozumiem ale kot Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 10.10.2009 21:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2009 Ale piękniaste ścierwo nonono :) Bardzo piękniaste Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 10.10.2009 21:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2009 które Nefcia moje czy Wiolci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 10.10.2009 21:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2009 http://foto2.m.onet.pl/_m/c33554c4616bf7fdfbf0aae5a62461ae,10,19,0.jpg Ten miglanc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 10.10.2009 21:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2009 nio fajne umie z kuwetki korzystać, szybko uciekać tylko nie wiem czemu zaczął mi zjadać buty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 11.10.2009 20:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2009 Widocznie Cię polubił! To taki objaw miłości zapewne. A może mu się pomyliło i uważa, że jest psem? W końcu z Emisią się zaprzyjaźnił.W nocy pozwolił spać? Bo u nas buszowały po nocach, ale miały większą przestrzeń, więc jakoś dało się to wytrzymać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 12.10.2009 07:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2009 czesc Kochana Ewciu Jak sprawowal sie kociaczek? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 12.10.2009 08:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2009 dzień dobry Agduś nie wiem czemu ale chyba póki co ten rozbójnik lubi tylko mnie jak ktoś go weźmie na ręce to od razu ucieka tylko u mnie siedzi, czatuje na mnie bestia pod stołkiem i poluje na mnie i przyłazi do mnie miaucząc żeby na ręce go brać i drapać pod bródką w nocy nie było źle tylko niestety poszedł spać do łazienki nie mógł się oprzeć pokusie włażenia Piotruiowi do łóżeczka więc niestety dostał eksmisję trochę popłakał ale nie było problemów szalał sobie w łazience i nie miał najwyraźniej żalu bo jak rano go wypuściłam to miział się do mnie i mruczał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 12.10.2009 08:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2009 cześć Aneczko kociaczek jak kociaczek popsoci ale bez przesady póki co szkód nie robi, Piotruś się cieszy a poza tym grzeczny, czyściutki wie po co kuwetkę ma tylko chyba whiskas na sucho mu nie pasi bo za chiny jeść nie chce skubnie jeden, dwa chrupki i odchodzi patrząc na mnie z wyrzutem ale mięsko to tak oooooooo jakie dobre Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 12.10.2009 08:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2009 No bo to mądry kotek jest! Whiskas czy na sucho, czy w puszce to straszny syf jest! Pomyśl, czym te chrupeczki potraktowali, żeby takie śliczne kolorowe były! Sama chemia. W dodatku mięsa to w tym za dużo nie ma, a koty przecież bardziej mięsożerne są od psów. Tam najwięcej białka sojowego jest - dla kota bezwartościowego. Nie dawaj tego Dewey'owi. Ja mu kupowałam Purinę One - wcale droga nie jest (około 11 zł za torbę 800 g), a wcinał aż miło! Moje futra na tej purinie żyją, mają piękną sierść, są zdrowe, w świetnej kondycji. A co do łóżeczka, to może kup taki odstraszacz dla kotów, popachnij nim jakiś kocyk czy starą narzutkę i przykrywaj łóżeczko w dzień, kiedy Piotruś w nim nie śpi. Może się kotu utrwali, że to nie dla niego miejsce. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 12.10.2009 08:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2009 a ta Purina dostępna w sklepach tak ot czy trzeba gdzieś specjalnie szukać i nad łózeczkiem popracuję ale póki się nie nauczy że nie dla niego to musi spac sam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 12.10.2009 09:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2009 Ja kupuję w Selgrosie, bo taniej, ale w sklepach zoologicznych też jest. No i w niektórych marketach. Nie kupuj takiej na wagę, bo może być zjełczała, a pza tym tak naprawdę nie wiesz, co w tej torbie jest. Jakbyś nie miała gdzie kupić, to sprawdź w necie - na pewno ktoś tym handluje.Taką jadł u mnie: http://www.purina-one.pl/Tu są inne karmy puriny dla kotów: http://www.krakvet.pl/purina-m-14.html?page=1&sort=1aI tu: http://www.zooexpress.pl/go/_category/index.php?idc=5_15_44_9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 12.10.2009 09:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2009 uuuuu u nas nie ma Selgrosa ale co tam poszukamy gdzie można kupić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 12.10.2009 09:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2009 ... dzień doberek dziś mam dzień łóżkowy - piernicze nigdzie nie wyłaże... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 12.10.2009 09:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2009 ... dzień doberek dziś mam dzień łóżkowy - piernicze nigdzie nie wyłaże... zazdraszczam, ja taki mialam wczoraj o przepraszam w szlafroku poszlam do rodzicow na kolacje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 12.10.2009 09:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2009 ... dzień doberek dziś mam dzień łóżkowy - piernicze nigdzie nie wyłaże... zazdraszczam, ja taki mialam wczoraj o przepraszam w szlafroku poszlam do rodzicow na kolacje no ja w szlafropczku to tylko po domsiuuuuuu - Pan i Władca zazdrosny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 12.10.2009 13:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2009 dzien doberek:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts