Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do Dziennika Nasz Domek - tak po prostu

wu

Recommended Posts

• Odpowiedzi 28,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• wu

9190

• Arnika

1550

• TAR

1532

• braza

1448

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Nefercia dzieki za dobre serce ja nawet faceta pytałam czy być muszę - pan - no wie pani raczej tak żebym sobie przypadkiem działki nie pomylił i komu innemu przyłącza nie zrobił :wink:

a Twoja wizyta w energetyce cudo od razu mi się japa rozjechała w uśmiechu :D ja podobnie raz w ZUS-ie dałam pozostałym porcję radości po tym jak pani mająca za plecami napis informacja stwierdziła że ona nie jest od udzielania informacji - też poszłam na całość :wink:

wu

tak mi przykro

ale z drugiej strony wiesz dobrze że inni mają gorzej. co z tego że mogą jechać na urlop jak na budowie cisza... to dopiero jest gniot.

fakt faktem że mogło się to inaczej terminowo ułożyć. a musi Ci się tak spieszyć? nie może gościu poczekać do Twojego powrotu jak taki sierota i trafić nie umie?

efilko u mnie to tak w koło dosć pusto i nie jest jeszcze moja działeczka ogrodzona to w sumie walnąć by się mógł a poza tym kto mu kasiorę wybuli jak nas nie będzie :wink: a co do terminu to pewnie musi bo to kwestia wejścia w pas drogowy bo się muszą przebić pod asfaltem więc wyszło jak wyszło

ale obwieszczam radośnie że mam zaklepane noclegi w Zakopanym :D i jadę w sobotę zaraz jak tylko będę mogła się urwać :wink: :D

efilko ja i narty to dwie sprzeczności nie powiem podoba mi się ten sport ale mam lęk wysokości i trochę chyba przestrzeni bo jak pomyślę że miałabym stanąc na stoku i pojechać w dół to przy klawiaturce kompa mi się pod czaszką kolebie :o :oops:

witaj AskaK zapraszam do częstych odwiedzin :D póki co to nie ma za dużo do czytania bo mało sie dzieje ale zawsze coś ja bym się bardziej cieszyła żeby nie ta ilośc kasy która idzie a niczego nie widać :wink:

a na wyjazd już nie mogę się doczekać ale się poszwędam aż mi nóżki w pewną część ciała wejdą :D :wink:

dobry wieczór :D

Brazunia oczywiscie że pozdrowię :D

Efilko no właśnie tu jest pies pogrzebany :roll: same jadą :o

u nas dzisiaj znowu akcja gruz ale w okrojonej wersji :wink: bo małż się po Śląsku szwendał

ja za to załapałam się na niańkę do dzieci - 3 sztuki na raz :wink:

no w sumie to tak pół na pół ten ważny dokument był tworzony :wink: wczoraj pół bo Pan Józef podpisał a dzisiaj - z uwagi na niedinformowanie przez taka jedną paskudkę :wink: - drugie pół znaczy my złożyliśmy autografy :D

a chodzi o umowę z naszą ekipą - było na przysłowwiową "gębę" a teraz święcie na papierze narysowane :D :wink:

och DorciaIQ :oops: dziękuję :oops: no że chwasty czarniutkie to nic :wink: ale te kupy gruzu co je od trzech dni budujemy troszku ją szpecą :o no nic tak musi być wszystko mi rekompensują moje 4 piękne brzozy co je tak średnio na zdjeciach widać przez chaszczory z leszczyny u sąsiadki :evil: coś z tym trzeba bedzie zrobić :wink: no pisać piszę coś tam :wink: coś tam czasem wkleję :wink: a z budową to pewnie przyszły rok choć może jeszcze w tym roku fundamenty wylezą z ziemi :D jutro wedle planów ma popłynąć woda - jak to fajnie brzmi :D