anjamen 04.11.2009 20:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2009 dobry wieczor? spotkalyscie sie z Kasia? jak bylo? czemu ja nic nie wiemSpotkałyśmy się no i było super. Zresztą jak miało by inaczej??? a mnie to kiedy odwiedzisz?Jak już Helenka będzie i bedziemy mogly sie napic? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 04.11.2009 20:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2009 Brazulka podstępnie zapytam które Ania jasne że będziecie się mogły napić zwłaszcza Ty wody w dużej ilości Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 04.11.2009 20:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2009 dobry wieczor? spotkalyscie sie z Kasia? jak bylo? czemu ja nic nie wiemSpotkałyśmy się no i było super. Zresztą jak miało by inaczej??? a mnie to kiedy odwiedzisz?Jak już Helenka będzie i bedziemy mogly sie napic? WŁASNIE!! Dobrze kombinujesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nelli Sza 04.11.2009 20:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2009 Wiesz wusia właśnie byłam u Ciebie znowu poogladać Twój domek Tak mi się podoba, że mogłabym tak oglądać i oglądać i jeszcze raz oglądać.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 04.11.2009 21:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2009 Nelcia normalnie jak plaster miodu na serce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 05.11.2009 07:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2009 Cześć Wusia, jakby co to pamietam, zaraz lecę nadrobić zaległosći, ale wiesz, komp mi padł.. Poza tym masz tylu gości ze samotna nie jesteś, Jak sierściuch? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 05.11.2009 11:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2009 dzień dobry Wiolaszku ważne że wróciłas do świata żywych przedwczoraj sierściuch mnie użarł za to wczoraj nie mogłam się opędzić od niego taki czuły był ciągle mi na ramię właził i miział pyszczkiem o mój policzek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 05.11.2009 11:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2009 to wcale nie jest trak zle jak najpierw uzarl a potem przeprosił Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 05.11.2009 11:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2009 cze Dusiątko a bo to jak chłop najpierw nabroi a potem przeprasza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 05.11.2009 13:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2009 Ja to jednak jestem przekonana, ze mój rudzielec to by mnie w łyżce wody utopił gdyby mógł. Jak tak patrzy na mnie to widzę te jego wredne, mściwe oczy.... Dobrze, że go na noc wywalam z domu, bo mogłabym któregoś ranka nie wstać.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 05.11.2009 13:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2009 nieeeeee Wiolaszku aż taka naiwna nie jestem żeby mu zaufać sierściuch ze względu na Piotrusia sypia w łazience Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 05.11.2009 14:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2009 To dlatego siersciuch Cie gryzie, w lazience nie lubi spac. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 05.11.2009 14:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2009 ależ Małgoś lubi spać a najbardziej w wannie i nie gryzie a raz użarł bo się odkurzacza wystraszył Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 05.11.2009 14:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2009 Biedulek... Moja psica tez sie strasznie odkurzacza bala. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 05.11.2009 14:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2009 on bidulek a co ja mam powiedzieć jak pół mieszkania z krwi musiałam sprzątać dodam że mojej nie kota Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 05.11.2009 14:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2009 Eeeee, zyjesz - znaczy nie bylo tak najgorzej. A swoja droga... jakem spokojna, chyba bym go zabila. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 05.11.2009 14:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2009 ooo moja na odkurzacz tez szczeka jak odkurzam pies wylatuje na balkon... tak jest lepiej dla wszystkich a zwłaszcza dla niej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 05.11.2009 14:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2009 to mój sierściuch byłby zabijany systematycznie 5 razy dziennie Gryzie jak głupi - zazwyczaj nogawki spodni razem z nogą mankiety bluzek wraz z ręką,a jak mi ostatnio wskoczyła na kolana- a ja golusia po kąpieli byłam, jak cudnie zatopił pazurki w moim, jakby nie było obfitym udzie, to krew tryskała w promieniu półmetra. Za chwilę jaja mu obetną, pazury powyrywają i będzie kotek ,kotecek kochany - dobrze, że on o tym nie wie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 05.11.2009 14:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2009 Ja już swojego nauczyłam że jak wskoczy na łóżko to po łbie dostaje. I dostaje, przemoc panuje u mnie w domu. I przestał wskakiwać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 05.11.2009 14:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2009 to mój sierściuch byłby zabijany systematycznie 5 razy dziennie Gryzie jak głupi - zazwyczaj nogawki spodni razem z nogą mankiety bluzek wraz z ręką,a jak mi ostatnio wskoczyła na kolana- a ja golusia po kąpieli byłam, jak cudnie zatopił pazurki w moim, jakby nie było obfitym udzie, to krew tryskała w promieniu półmetra. Za chwilę jaja mu obetną, pazury powyrywają i będzie kotek ,kotecek kochany - dobrze, że on o tym nie wie Chcesz kotu usunac pazury? Czys Ty zwariowala zupelnie???? Kaleke chcesz miec? Kot jak sie nauczy, ze ma pazury to przestanie drapac, ale jak mu usuniesz, to Cie przestane lubic... Chcialas miec kota bez pazurow, to trzeba se bylo zabawke pluszowa kupic. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts