anjamen 07.11.2009 12:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2009 czesc Wusia powsinogo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 07.11.2009 15:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2009 Dzieki za spotkanie, domek zapowiada sie super, wszytsko przemyslane, kuchnia bedzie wielka , zazdroszcze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 07.11.2009 19:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2009 Wusia, moje koty też się boją odkurzacza, ale mają większe możliwości ukrycia się. Zresztą tylko Miśka z tego korzysta. Carmen siada, patrzy na odkurzacz ogromnymi oczyskami i miarowo rozdzierająco miauczy! A św. pamięci kot mojej cioci na widok odkurzacza... sikał! Orzeł wystartował! Przyłączam się do wyrazów oburzenia i potępienia dla pomysłu wycinania kotu pazurów. jeżlei ktoś tak bardzo nienawidzi kotów, że może im robić taką krzywdę, to po prostu nie powinien mieć kota w domu. Howgh! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 07.11.2009 19:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2009 Przyłączam się do wyrazów oburzenia i potępienia dla pomysłu wycinania kotu pazurów. jeżlei ktoś tak bardzo nienawidzi kotów, że może im robić taką krzywdę, to po prostu nie powinien mieć kota w domu. Howgh! Zawsze mozna sobie kupic rybki. A z makabrycznych amerykanskich pomyslow przypomnialo mi sie jeszcze podcinanie strun glosowych psom. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 07.11.2009 19:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2009 Małgoś, ja Cię proszę, Ty przestań już... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 07.11.2009 19:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2009 Optymistyczna wiadomość: nasz 1,5 roczny kot nauczył sie w końcu przegryzać duże kawałki. Dziwne moze się to okazać, bo do tej pory karmiony był karmą z puszki i suchą karmą. Teraz zmieniamy menu dla zwierzaków i kot niestety musiał sie nauczyc. Łatwo poszło Cały miesiąc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 07.11.2009 19:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2009 Małgoś, ja Cię proszę, Ty przestań już... No dobra, juz przestaje. Tylko to smutne fakty sa. Wiola, ale jak to nie umial przegryzac? I jak go nauczylas? Przykladem wlasnym? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 07.11.2009 19:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2009 No te makabreski to okropne są, dobrze, że przestałaś, Małgoś... Wiolaszka, ja czekam na adres, coby Ci zakwas wysłać! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 07.11.2009 19:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2009 Raz w zyciu przycięłam mojemu kotu pazurki. Przycięłam - bezbolesna operacja. NIgdy nie był bardziej nieszczęśliwy. Spadał na mordę cały czas - nawet na wersalkę nie umiał wskoczyć. BYł kupką nieszczęscia. Nigdy tego więcej nie zrobiłam, pomimo, że moje ścierwo jest wyjątkowo wredne i potrafi nieźle pochlastać. Ale jak się ma w domu drapieżnika to tak jest. Może lepiej kupić rybki ? Cze Wusia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 07.11.2009 19:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2009 Jakie wredne? To baaaaardzo mila kicia jest. Ciebie drapie, bo sie zna na ludziach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 07.11.2009 21:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2009 Jakie wredne? To baaaaardzo mila kicia jest. Ciebie drapie, bo sie zna na ludziach. Maupa - Tobie też obetnę pazurki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 07.11.2009 21:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2009 Jakie wredne? To baaaaardzo mila kicia jest. Ciebie drapie, bo sie zna na ludziach. Maupa - Tobie też obetnę pazurki I jak bede na wersalke wskakiwac, co? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 07.11.2009 21:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2009 Dasz radę :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 07.11.2009 21:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2009 Dasz radę :) Dobrze, ze na razie tylko materacyk mam. Nota bene - jest megawygodny i nie moge sie oprzec malej drzemce w mieszkanku za kazdym razem jak tam jestem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 07.11.2009 21:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2009 dobry wieczór Anusia ale bo zaraz tam powsinoga Martusia to ja dziękuję za przyjazd ja wiem czy wszystko przemyślane ja uważam wręcz odwrotnie nic nie jest przemyślane znaczy takie tam ogólne zarysy ale żeby tak konkrety to nie zwłaszcza jeśli o światełko chodzi to mnie martwi Agduś no ponieważ wiem że się gadzina boi to wiem też co zrobić żeby się taka sytuacjia nie powtórzyła orzeł aaaaaaaaaaaa to czekam czekam Małgoś pewne rzeczy względem zwierząt są dopuszczalne ale nie okrucieństwo DPS-ia no ciarki przechodzą chociaż o tych strunach głosowych słyszałam że robią tak zwłaszcza z psami obronnymi żeby atakowały bez ostrzeżenia Wiolaszku a na co mu zmieniacie menu cze Nefcia no w sumie wolę być czasem podrapana niż z kota kalekę zrobić tym bardziej że docelowo ma zarabiać na swoje utrzymanie łapiąc myszy Małgoś po co na wersalkę chłopu na kolana prosto Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 08.11.2009 06:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2009 Wiola, ale jak to nie umial przegryzac? I jak go nauczylas? Przykladem wlasnym? Czesć dziś. Nauczył się sam, z głodu. CIągle łazi i miauczy i wkur..ia mnie tym, więc najadasz sie i wypad z domu. Zmiana menu następuje z przyczyn oszczędnościowych. Za drogo nas wychodzi na sztucznej, więc przechodzi na domowe Dostaje to samo co pies, tylko w mniejszych kawałkach, czasami mokrą z puszki. Na początku strajkował i nie jadł tylko miauczał ale potem już chyba go przycisnęło ostro bo już nie wybrzydzał. No i tak się nauczył wiem, wredna jestem ale niestety, twardym trza być Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mario31 08.11.2009 08:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2009 Wusia bardzo dziękuję za spotkanie! Masz naprawdę masz piękny widok na świat...! Zazdraszczam i trzymam kciukasy za dalsze postępy...! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 08.11.2009 08:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2009 dzień dobry Wiolaszku ale w sumie niekulawo michę z kaszą dla psa i miseczke dla kota Maryś to ja DZIĘKUJĘ czego Ty mnie kobieto zazdraszczasz masz piękny dom, ciepły i elegancki a u mnie nie wiadomo co wyjdzie bo póki co mury same aaaaaaaale musisz mnie częściej odwiedzać masz genialne pomysły Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 08.11.2009 09:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2009 dzień dobry Wiolaszku ale w sumie niekulawo michę z kaszą dla psa i miseczke dla kota taaa, żeby to samą kaszę jadło. MIęcho taszczę do domu, kości, obiady jedzą te same co my Mój kot taki zabiedzony strasznie na tej sztucznej był. Kot teściowej pięęęękny, tłuściutki, miękkie to futerko a karmiony tym, co ze stołu i tym co sam upoluje..POmyślałam, ze warto spróbować. No i nabiera ciałka powoli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nelli Sza 08.11.2009 09:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2009 wusia, dzięki za spotkanko! Piękny dom! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts