Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

ale Taszanko jaka przemoc :o to zwykły akt miłosierdzia :lol: :lol: :lol:

Skabusia normalnie nie mogę uwierzyć że tak się bojasz :lol: :lol: :lol: :wink:

a teraz dobre wieści mam 5 dni leżycha :lol: :lol: :lol:

• Odpowiedzi 28,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• wu

9190

• Arnika

1550

• TAR

1532

• braza

1448

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

dzień dobry

Monia Ty spać nie możesz :o udało mi się z tym wolnym ale jakoś tak w ostatniej chwili do mnie dotarło że można tyyyyyyyyyyyyyle odpocząć biorąc tylko dwa dni wolnego :wink:

Anuś a narobiłam się jak koń przy obiedzie :lol: :lol: :lol:

kompociku nie robiłam ale ugotowałam rosołek, upiekłam pałeczki z kurczaczka (soczyste były :lol: ) udusiłam pieczareczki, malutkie marcheweczki i ćwiarteczki ziemniaczków upiekłam :lol: :lol: :lol: porąbało mnie jak nic :lol: :lol: :lol:
No patrzcie jaki to dziś dzień: ja też eleganckie żarelko zrobiłam, a nie tylko na szybko jak przez cały tydzień robię..idę jeszcze zupkę gotować :lol:
A u nas w wolne dni najczęściej gotuje małż. Ja mam dosyć w tygodniu... Chyba nawet bardziej wymyślania niż samego gotowania, bo mam takie wybredne tyfuski, że są dwie zupy, które jedzą wszystkie i kilka drugich dań.
nic szczegolnego, Dejw jadl sledzie w smietanie ja kanapeczki z szyneczka (wedzone przez moich chlopow) i ogorkiem :D

Masz swoich własnych chłopów ? :o W czworakach ? I baby masz też ?