Arnika 16.11.2009 19:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2009 Zajrzałam...I co jedziesz... daty są dwie.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 16.11.2009 20:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2009 hę jak dwie jak jedna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 16.11.2009 20:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2009 No pisało 5.12 i 12.12.2009.... Chyba dobrze wyczytałam, ale ta druga to chyba dla Malki jest prywatnie na wyłączność A Ty jedziesz? Ja nie znam Małgoś wcale. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 16.11.2009 20:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2009 bo pierwotnie miało być 12.12 ale ostatecznie jest 5.12 a ja to nie wiem czy doczytałaś dopisek ale nie mam wyboru muszę jechać nie znasz to poznasz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 16.11.2009 20:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2009 O której jedziesz, i o której wracasz?Ja 6.12 wcześnie rano wyjeżdżam z młodym na rehabilitacje 400km od domu, za Bydgoszcz. Więc muszę być gotowa.... od raniutka i na biegu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 16.11.2009 20:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2009 z tego co widziałam to impreza coś 16-17 więc jaką godzinkę wcześniej ale to się muszę ze Skabusią ugadać bo tym razem Ona za kierowcę na ochotnika się zgłosiła więc to Ona decyzyjna jest wcześnie znaczy o której Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 16.11.2009 20:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2009 O 6.00 wyjazd, czyli dużo wcześniej pobudka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skaba 16.11.2009 20:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2009 ja się dostosuję szofer jest szofer i swój zakres obowiązków zna! powiesz o której i limuzyna podjedzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 16.11.2009 21:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2009 może Ci czapkę kupić z daszkiem co ale to Ty decydujesz ile pojedziesz Arniko uuuuuuuuu to kiepsko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 17.11.2009 05:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2009 Hej Arnika, no jak nie znasz jak znasz? Mnie znasz Wusię znasz... Jakbyśmy tak miały myślęć, to ja tez przecież Wuski nie znam, nie? Małgoś dopiero ostatnim razem poznałam na zywo Przyjedź przyjedź Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 17.11.2009 07:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2009 Arniko uuuuuuuuu to kiepsko Przy Tobie rozmawiałam telefonicznie i umawiałam się na turnus rehabilitacyjny. Kiepsko wyszło.... Gdyby to jeszcze nie mikołaj..... I nie 6.00 rano odjazd.... Zobaczę pogadam z mężem i pomyślę. Czyli Ty Wusia jedziesz - tak. Ty Wiola też jedziesz? Malka ma coś tam na uczelni... Już mam mętlik w głowie A w ogóle Dzień Dobry. I u nas pada, a ja nadal ziemi nie mam rozrzuconej, i koparkowy nie ma czasu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 17.11.2009 07:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2009 Laski już prawie skończone są moje gniazdka i oświetlenie w kuchni. A ja nadal nie jestem pewna co do ułożenia mebli, zlewu, zmywarki, pieca i kuchenki. Wy też tak macie? (kobieta zmienną jest , a ja wolę budować i załatwiać wszystko...). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 17.11.2009 08:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2009 dzien dobry chyba sie zaraz do domu zbiore Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 17.11.2009 08:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2009 dzień dobry u nas też pada, a ja najchętniej poszłabym do łóżeczka spać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 17.11.2009 09:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2009 dzień dobry a u nas po paskudnym poranku powoli nieśmiało słoneczko wychodzi Wiolasz jak mnie nie znasz Arniko no przy mnie ale nie wiedziałam że aż tak wcześnie może coś wymyślisz ale normalnie elektryka jak przeciąg Anusia pewnie po co się meczyć ja dzisiaj w robocie do 17 waruję Lidzia jak pójdziesz weź mnie ze sobą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 17.11.2009 09:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2009 a czemu do 17? zawsze pracujesz krocej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 17.11.2009 10:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2009 a czemu do 17? zawsze pracujesz krocej za kare w kozie musi zostać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 17.11.2009 11:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2009 Arniko no przy mnie ale nie wiedziałam że aż tak wcześnie może coś wymyślisz ale normalnie elektryka jak przeciąg Mam być za/koło Bydgoszczy około południa, a jest tam ponad 400km. Jechałam tamtą drogą w czerwcu i nie pośpieszyłam nic... bez przerwy patrole i fotoradary.... zajęło mi to jakieś 5 godzin, ale bez przystanków, a jechałam momentami po 160km/h. A teraz jadę z młodym i po trasie są M`Donald i KFC obowiązkowo, bo inaczej umrze z głodu No to jak się tu pośpieszyć? A że jadę sama, to i zmiennika nie będę mieć, i myśleć trzeźwo muszę i dyskutować z młodym jeszcze... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 17.11.2009 11:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2009 A elektryk robi powoli i bardzo dokładnie, za to gratis, więc nie mogę nic narzekać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 17.11.2009 12:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2009 Anuś ale we wtorki zawsze dłużej mamy coby w stronę interesanta się pochylić i dzisiaj wypadła moja pokuta Kaśka bo zdanie zmienię Arnika to rzeczywiście powinnaś być wypoczęta i wyspana bo raz że kawał drogi dwa inensywność zadawania pytań przez dziecko wykańcza bardziej niż jazda jak powoli jak dopiero zaczynał i już kończy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts