Arnika 04.01.2010 20:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2010 Arnika nie niech Małgoś nie będzie taka radosna Chodziło mi o to, że zawsze może nas wspierać i pomagać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 04.01.2010 20:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2010 Anja widzisz, poszły na zwolnienie, bo są w ciązy.A te warunki to dla Ciebie nie robią się zbyt stresujące?Wusia dzisiaj nabyłam dziesięć-przesyłka gratis, ale jeszcze nie wiem czy szary metaliczny czy chrom. Nie wiem co to ten szary metalik jest-zeby bron Boże połyskliwy nie był. A mnie dzisiaj przy gotowaniu obiadu naszła ochota na robienie bułeczek drożdzowych z kaszą, zapiekaną cebulką i ziemniaczkami i bułeczek z ziemniaczkami smażoną kiełbaską, pieprzem i cebulką. Kiedys takie piekłam, ale juz nawet nie pamiętam jak się to robi, bo rok piekarnika nie miałam. Chyba pójde dzis do łóżka z książką kucharską spać, co by sobie przypomnieć chociaż temperatury pieczenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 04.01.2010 20:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2010 Ania bo roboty od zajeb...nia we dwie z szefową jakoś byśmy może dały radę ale mi się szefowa rozłożyła jak drogowcy przy - 5 stopni i na początek ma tydzień zwolnienia a zobaczymy co dalej bedzie no i zostałam z całym burdelkiem sama kurde patrzaj Ania a moja siora piguła dobrej roboty trafić nie może Arnika to zawsze ale śmiać się z biedaków nie uchodzi Myszko a jakie zamówiłaś?? poczekam aż Ci dostarczą to mi powiesz jak wyglądają a bułeczki jak sobie przypomnisz to daj przepis ja właśnie gotuję gulasz na obiadek jutrzejszy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 04.01.2010 21:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2010 Ania bo roboty od zajeb...nia we dwie z szefową jakoś byśmy może dały radę ale mi się szefowa rozłożyła jak drogowcy przy - 5 stopni i na początek ma tydzień zwolnienia a zobaczymy co dalej bedzie no i zostałam z całym burdelkiem sama kurde patrzaj Ania a moja siora piguła dobrej roboty trafić nie może Arnika to zawsze ale śmiać się z biedaków nie uchodzi Myszko a jakie zamówiłaś?? poczekam aż Ci dostarczą to mi powiesz jak wyglądają a bułeczki jak sobie przypomnisz to daj przepis ja właśnie gotuję gulasz na obiadek jutrzejszy ja dzisiaj miałam glulasz z łopatki, pyszny mięciutki wyszedł, z mieszanką kaszy jęczmiennej i gryczanej i przy tych kaszach mi się własnie przypomniało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 04.01.2010 21:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2010 Mycha a myślisz że z czego ja ten gulasz pichcę też z łopatki tylko z kluchami dla chłopaków a ja kaszkę zjem bo uwielbiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 04.01.2010 22:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2010 Mycha a myślisz że z czego ja ten gulasz pichcę też z łopatki tylko z kluchami dla chłopaków a ja kaszkę zjem bo uwielbiam no jeszcze można z szynki . Tez przeważnie robię z kluchami, a może nie z kluchami, bo dla Ciebie to pewnie kluski sląskie, a z makaronem, np rurki biorę. A odsmażane na jutro na patelni kluseczki z mięskiem będą smakować bosko, mniam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 04.01.2010 22:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2010 mówiąc kluchy miałam na myśli makaron świderki w tym przypadku ja wiem że z szynki można mozna i z golonki polecam smaczny i gęsty że łyżka stoi bez żadnego zaciągania niczym ale łopatka chyba najmięksiejsza i Piotrusiowi smakuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nelli Sza 05.01.2010 01:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2010 heloł WU! witam z wczeeeeeeeeesnego rana i lecę spanie gonić http://www.cosgan.de/images/smilie/verschiedene/n055.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 05.01.2010 07:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2010 a tak na boku idę sobie żyły otworzyć przez robotę łaj????????? mnie nie przebijesz mialam wakat na 2 pielegniarki bo otieramy nowa klinike, dodatkowo 2 poszly na zwolnienie bo sa w ciazy, a dzis nastepna rzucila wypowiedzeniem no i szukam 5 pielegniarek ANia, puść ogłoszenie na podkarpaciu, zobaczysz ile CV dostaniesz. Wogle to cześć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magi77 05.01.2010 08:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2010 doberek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 05.01.2010 08:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2010 Helena dzis poznala nowy cios karate, wyprost nogi w samo zebro. ałaaaaaaa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 05.01.2010 08:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2010 Helena dzis poznala nowy cios karate, wyprost nogi w samo zebro. ałaaaaaaa No Anja, Helcia chwali sie nowymi umiejetnościami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 05.01.2010 08:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2010 dzień dobry jak mnie łeb nap........la Nelcia Słońce czemu Ty o tej porze nie śpisz Wiolcia to tak jak i w naszych rejonach nie opędzi się zwłaszcza jak dobrze płaci cze Magi Anuś ciesz się że nie ćwiczy na Twoim pęcherzu nie dość że bół to jeszcze trudno potem zdążyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 05.01.2010 08:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2010 dzień dobry Anuś ciesz się że nie ćwiczy na Twoim pęcherzu nie dość że bół to jeszcze trudno potem zdążyć Nie oszukujmy sie Wusia, czesto juz sie nie zdąży Dobrze, ze to już końcówka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 05.01.2010 08:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2010 smiejcie sie smiejcie a to juz tylko niecale 9 tygodni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 05.01.2010 09:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2010 a tak na boku idę sobie żyły otworzyć przez robotę Miseczkę na krew przyniosłam, cobyś podłogi nie zachlapała http://www.e-gastronomia.pl/images/Miska_miksowanie_1.jpg Miłego dzionka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 05.01.2010 09:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2010 No i dobrze, przecież o to chodzi w całej tej ciąży, nie? Nie myslisz czasem jak bedzie Helenka wyglądac? Jak byłam z Julką w ciąży, to przyśniło mi sie, ze będę miała jakiegoś gnoma obrzydliwego, pomarszczonego i nie chciałam jej nawet dotknąć, a wszyscy do mnie mówili, zebym wzięła na ręce... Koszmar wtedy to dla mnie był przez pewien czas. Ale taka ładniutka mi wyszła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 05.01.2010 09:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2010 Wiolcia no nie chciałam być az tak okrutna Anuś drobna poprawka nie 9 ale od 7 do 11 tygodni wiesz plus minus dwa tygodnie Brazula dzięki na Ciebie zawsze można liczyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 05.01.2010 09:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2010 Dzień doberek! Braza, a fe, taka nieładna miseczka na krew rodzoną! Przyniosłam taką, może bardziej się spodoba, przecież powinna być jakaś ozdobna. http://mamoon1.blox.pl/resource/mis_magnolia.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 05.01.2010 09:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2010 Wiola ja jestem przekonana ze bedzie najsliczniejsza na swiecie Wusia postraszylas tymi 7 tygodniami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts