Magi77 05.01.2010 10:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2010 Wiola ja jestem przekonana ze bedzie najsliczniejsza na swiecie na pewno Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 05.01.2010 10:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2010 Wiola ja jestem przekonana ze bedzie najsliczniejsza na swiecie No nie może być inaczej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 05.01.2010 11:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2010 a ja to tylko koniecznie chciałam posprawdzać paluszki i tak dalej czy wszystko na miejscu bo niby na USG oki ale póki nie pomacałam nie wierzyłam DPS-ia dzięki teraz to tak bardziej po ludzku bo Brazula to jak na świniobicie sprzęt przyniosła Anuś jakie postraszyłas lojalnie uprzedziłam poród może być 2 tygodnie przed wyliczonym terminem i jest to jak najbardziej prawidłowe a Helenka będzie na pewno śliczniusia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 05.01.2010 11:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2010 Amen cze wszystkim a Gospodyni tegoż przybytku zwłaszcza... choć jak się Gospodyni nam poderżnie to i tak bywac tu będę Wusia ... wszystkiego dobrego w tym Nowiuśkim Roczku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 05.01.2010 12:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2010 cze Nituśka i Tobie samych sukcesów i oby walka jak najszybciej się skończyła zwycięstwem Twoim oczywista fajnie że będziesz mnie odwiedzać nawet po poderżnięciu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 05.01.2010 12:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2010 ... ba... od czego ma się psiapsiółki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 05.01.2010 12:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2010 do przytulania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamyk68 05.01.2010 15:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2010 Jakieś rękoczyny siem szykują Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 05.01.2010 16:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2010 Wiola ja jestem przekonana ze bedzie najsliczniejsza na swiecie Wusia postraszylas tymi 7 tygodniami Zawsze najśliczniejsza A to że może być wcześniej to jest jak najbardziej OK. Popytaj swojego lekarza, doczytaj. I lepiej już niedługo spakuj sobie torbę do szoitala, chyba, że będziesz rodziła w domu.... Weź potrzebne rzeczy, ze 3 koszule głęboko rozpinane, lub takie dla matek karmiących, biustonosz dla matek karmiących, wkładki... i wkładki laktacyjne... i różne jeszcze inne rzeczy i kosmetyki też Przecież młoda mama ma być bardzo ładna dla swojego szczęścia. Resztę Ci przywiozą... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 05.01.2010 16:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2010 Wiola ja jestem przekonana ze bedzie najsliczniejsza na swiecie Wusia postraszylas tymi 7 tygodniami Zawsze najśliczniejsza A to że może być wcześniej to jest jak najbardziej OK. Popytaj swojego lekarza, doczytaj. I lepiej już niedługo spakuj sobie torbę do szoitala, chyba, że będziesz rodziła w domu.... Weź potrzebne rzeczy, ze 3 koszule głęboko rozpinane, lub takie dla matek karmiących, biustonosz dla matek karmiących, wkładki... i wkładki laktacyjne... i różne jeszcze inne rzeczy i kosmetyki też Przecież młoda mama ma być bardzo ładna dla swojego szczęścia. Resztę Ci przywiozą... nie zapomnij wziąśc laptopa na wypadek gdybyś: nudziła się strasznie mała nie chciała sie odessac nie mogłabys zasnąć nie miala sie komu wyżalic i takie tam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 05.01.2010 17:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2010 ostatnio pytalam Dejwa czy moge laptopa wziac, ale on mowi ze w szpitalu nie ma sieci mamy iplusa ale to sluzbowy Dejwa i nie wiem czy u mnie na laptopie bedzie dzialal Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 05.01.2010 17:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2010 Laptop może być, tylko niech Ci później doniosą, jak odpoczniesz...To ważne... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 05.01.2010 20:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2010 Kamol jakie rękoczyny Arnika ma rację Anuś szykuj sobie wyprawkę do szpitala szlafroczek, papućki, pieluszki tetrowe dla Ciebie do biusta takie podkłady na łóżko u nas termometr trzeba było mieć swój, koszulki dokładnie im mocniej rozpinane tym lepiej a najlepiej popytaj tam gdzie masz zamiar rodzić co najlepiej wziaść na oddział Mycha z tym lapkiem to przesada jak sama urodzi to za 3 dni jak wsio w porządku bedzie to Ją do domu wypuszczą nawet po cesarce niewiele dłużej poleży a czasu na lapka mieć nie będzie bo będzie zajęta Helenką karmienie przewijanie spanie zresztą nie wiem czy w ogóle pozwolą mieć laptopka na oddziale po porodzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 05.01.2010 20:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2010 ostatnio pytalam Dejwa czy moge laptopa wziac, ale on mowi ze w szpitalu nie ma sieci mamy iplusa ale to sluzbowy Dejwa i nie wiem czy u mnie na laptopie bedzie dzialal Bedzie, bedzie, tylko sobie sterownik zaloz zawczasu... Albo z oryginalnej plyty albo z netu sciagnij. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 05.01.2010 21:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2010 Kamol jakie rękoczyny Arnika ma rację Anuś szykuj sobie wyprawkę do szpitala szlafroczek, papućki, pieluszki tetrowe dla Ciebie do biusta takie podkłady na łóżko u nas termometr trzeba było mieć swój, koszulki dokładnie im mocniej rozpinane tym lepiej a najlepiej popytaj tam gdzie masz zamiar rodzić co najlepiej wziaść na oddział Mycha z tym lapkiem to przesada jak sama urodzi to za 3 dni jak wsio w porządku bedzie to Ją do domu wypuszczą nawet po cesarce niewiele dłużej poleży a czasu na lapka mieć nie będzie bo będzie zajęta Helenką karmienie przewijanie spanie zresztą nie wiem czy w ogóle pozwolą mieć laptopka na oddziale po porodzie a co mają nie pozwolic i kto się będzie pytał.Ja po cesarce lezałam 6 dni i pies z kulawa nogą nie zaglądał, nawet zdarzało sie ze jedzenia mi nie przynosili, ale kto by to jadł, błe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 05.01.2010 21:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2010 e Mycha coś Ty u nas to po cesarce to ciągle ktoś przyłaził z ręką na sercu powiem że póki wstać nie pozwolili i iść do łazienki to najszczęśliwsza byłam jak widziałam położną z akcesoriami do mycia tyłka nawet byli nieco oburzeni że ciągle dziecko chciałam mieć przy sobie bo kiedy pani odpocznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 05.01.2010 21:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2010 szok.Mnie pocieli o 22.55 i na sali zaraz dali Małą. Potem nie wiem co było, ale o szóstej rano juz była ze mną, na całą dobę do przewijania i sama musialam złazic z łózka co 20 minut zeby ją przewinąc, do tego ja tez chciałam czasem łapy umyc, wysikac sie i przebrac, bo w sali panowała temperatura chyba ze sto stopni-były straszne upały,lipiec, okno do słońca i burze w nocy. Jesuuu jak w tej celi śmierdziało z niemytych sanitariatów(a kibel był w pokoju, więc chyba tym bardziej powinni o niego dbać).Pamiętam jak całe dni leżałam na łózku z Małą na kolanach i modliłam sie zebym mogła w koncu isc do domu. Dopiero z wielkim hukiem mnie wypisali po szesciu dniach(dzien wczesniej) stwierdzajac najpierw ze mam jakąś depreche, chcieli zastrzyk uspokajający dawać jak zarządałam wypisu(i to na siłe chcieli) i wogóle.Czułam sie strasznie zniewolona.To był najtrudniejszy chyba i najbardziej ciągnący się tydzien w moim zyciu.Czułam, ze mają mnie za chorą umysłowo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 05.01.2010 21:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2010 a widzisz to u nas całkiem inaczej było jak mnie już oprawili nie byłam po narkozie tylko po znieczuleniu podpajęczynówkowym i przewieźli na salę to mi mąż nieśmiało mówi że jak bedę chciał dziecko zobaczyć to żebym zadzwoniła wysyczałam jadowicie jak to jak będę chciał nachmiast mi dawać moje dziecko maż znowu nieśmiało to zadzwoń tym zielonym zadzwoniłam przyjechała pielęgniarka z noworodków wyciagnęła z "wanienki" Piotrusia z tertą tylko tak przerzuconą przez dupcię zdjęła tetrę i na żabkę pokazywała że chłopak potem owinęła tetrą i przystawiła mi Go do piersi fachowo nie powiem Młody też widział do czego to służy bo jak pociągnął to mi się paznoknie na nogach zwinęły napił się a pielęgniarka czekała potem zabrała i za chwilkę przywiozła już ubranego w śpioszki i kaftanik dotąd pielęgniarki przewijały dziecko matkom po cesarce dopóki matka nie powiedziała że już sama będzie przewijać tyłki myli póki wstać nie pozwolili jak chciałaś gdzieś wyjść na chwilkę albo się przespać spokojnie to w każdej chwili można było dziecko na noworodki oddać a ja sama o zwrot nie zawołałaś to przywozili dopiero jak głodne było tak że nie powiem całkiem dobra opieka tam była Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 05.01.2010 21:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2010 I to u Ciebie wusia? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 05.01.2010 22:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2010 nie w Sosnowcu ale ja tam rodziłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts