markoto 08.01.2010 10:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2010 Przebierali przeciez to wspolne dziecie zdaje sie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 08.01.2010 10:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2010 Przebierali przeciez to wspolne dziecie zdaje sie mój też przebierał... i kąpał razem ze mną... a jak B miał ok pół roku to już sam kąpał.. i to był tatusiny moment na bycie z dzieckiem sam na sam... Zresztą do dziś tak jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 08.01.2010 10:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2010 no prawdę mówiąc to mój nie dopiero teraz jak już Piotruś sporo sam kładzie to tata się wziął za ubieranie jeszcze jak pielucha tylko zesikana była to zmienił ale jak grubsza sprawa to mi podstawiał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magi77 08.01.2010 10:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2010 Mój małż przebierał i przebiera dziewczynki bez problemu, ale zawsze woli mi to zostawić, bo ja to zrobię sprawniej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 08.01.2010 10:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2010 wlasnie gadalam z Dejwem na ten temat : "nie wiem, nie znam sie, zarobiony jestem" koniec cytatu czuje ze zostane z ym sama, chociaz od kapieli sie nie wywinie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 08.01.2010 11:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2010 Ania o tym się nie gada tylko wręcza chłopu wrzeszczący tobołek i idziesz do kibelka bo "musisz" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 08.01.2010 11:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2010 zamykam sie w kibelku i nie wychodze dopoki krzyki dziecka nie ustana? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 08.01.2010 11:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2010 nieee dopóki chłop nie powie że przewinął Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 08.01.2010 11:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2010 a co? w jakis inny sposób ja uciszy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 08.01.2010 12:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2010 no wiesz jak zmeczona będzie to i z brudną pieluchą zaśnie ale prawda jest taka że o ile Dejw strasznym pedantem nie jest to lepiej zwłaszcza dziewczynkę sama przewijaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 08.01.2010 12:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2010 no nie jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 08.01.2010 12:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2010 wiesz chłopom się myla kierunki mycia a jak cos tam niedomyte eeeeee to o co chodzi że coś zostało to się wytrze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 08.01.2010 16:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2010 Moze byc malo Choc na poczatku nie jest tak zle potem co jedzenie to kupa i to czasami jak sie obsrajtalo po pachy to nie wiedzialam jak sie za brac za przebieranie znam to.. i bokiem śpioszków wylatywało a jak śmierdoliło Ja moich chłopaków brałam tak na jedną rękę i pod kran, żeby dobrze umyć tą drugą ręką. Mniej więcej jak w szpitalu myją dzieci... Czy ktoś widział wanienki w szpitalach? A gdzie byłaby zachowana higien? Mój czasami przebierał, ale wolał mnie to zostawić, a gdybym znikła w toalecie to on by poczekał, aż bym wróciła..... Najbardziej rozbawił mnie, gdy młodemu jak miał ze 3 miesiące ulało się... na męża To i mężowi się też ulało.... Jak stał.... Dobrze że stało akurat wiaderko na śmieci.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 08.01.2010 16:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2010 To ja lepiej tylko przywitam się i uciekam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 08.01.2010 17:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2010 Mój M. od początku przewijał, kąpał i karmił dziewczynki. Jak równouprawnienie, to równouprawnienie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 08.01.2010 18:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2010 a Wasi panowie przebierali dzieci? To ja się wyłąmie, ja nie przebierałam i nie kąpałam bo bałam się. Pierwszy na ręce wziął Julkę mąż, on jej wycierał smółkę, bo ja nie umiałam, potem też on ją przebierał, 1 kąpiel i kolejne mąż Ale ja nie jestem za równouprawnieniem, ja jestem słaba kobietka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 08.01.2010 20:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2010 kurcze a ja w zasadzie wszystko sama musiałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 08.01.2010 20:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2010 Moze byc malo Choc na poczatku nie jest tak zle potem co jedzenie to kupa i to czasami jak sie obsrajtalo po pachy to nie wiedzialam jak sie za brac za przebieranie znam to.. i bokiem śpioszków wylatywało a jak śmierdoliło Ja moich chłopaków brałam tak na jedną rękę i pod kran, żeby dobrze umyć tą drugą ręką. Mniej więcej jak w szpitalu myją dzieci... Czy ktoś widział wanienki w szpitalach? A gdzie byłaby zachowana higien? ja , jak miałam praktyki jako położna - to są takie wanienki- umywalki a przeciera się je specjalnym płynem do dezynfekcji .... Ja na szczęście nie musiałam chodzić do szkoły rodzenia, szkołę rodzenia i przetrwania miałam przez prawie 3 lata w szkole położnych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 08.01.2010 20:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2010 Mico ja to bym chętnie i pochodziła była do szkoły rodzenia ale by mię chyba gin zakatrupił Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 08.01.2010 20:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2010 Moze byc malo Choc na poczatku nie jest tak zle potem co jedzenie to kupa i to czasami jak sie obsrajtalo po pachy to nie wiedzialam jak sie za brac za przebieranie Zachecilas mnie do macierzynstwa jak malo kto. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts