anjamen 17.01.2010 19:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2010 taaaaak, Wusia na prezydenta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 17.01.2010 19:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2010 ale ja prezencji nie mam toż ja chyba jeszcze niższa jak aktualny prezydent Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 17.01.2010 19:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2010 Wusia, na prezydenta mozesz isć, mój głos już masz Pamietaj że będziesz potrzebowała sekretarza/ rki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 17.01.2010 19:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2010 ale ja prezencji nie mam toż ja chyba jeszcze niższa jak aktualny prezydent Ty jesteś kobietą, Tobie wypada bo obcasy założysz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
doctor.jk 17.01.2010 19:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2010 eeee Wusia nie może być prezydentem co najwyzej zoną prezydenta czyli prezydentową hi hi CZEEEEŚĆ Lejdis Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 17.01.2010 19:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2010 dzieki Wioluś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia i marek 17.01.2010 19:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2010 taaaaak, Wusia na prezydenta jestem ZA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 17.01.2010 19:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2010 To może i ja się załapię do jakiejś pracy.... Bo mnie tu coś w tym domu trafi....... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 17.01.2010 19:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2010 doctor cześć no wiesz męski szowinizm z Ciebie wylazł niby czemu nie mogłabym być prezydentem Monia Anusia dzięki Dziewczyny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 17.01.2010 19:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2010 eeee Wusia nie może być prezydentem co najwyzej zoną prezydenta czyli prezydentową hi hi CZEEEEŚĆ Lejdis Czy to jest moze zapisane w Konstytucji? Wusia bedzie PANIA prezydent. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 17.01.2010 19:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2010 normalnie się Dziewczyny rozpędziłyście a kto mnie zgłosi i poprze skąd kasa na kampanię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 17.01.2010 19:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2010 eeee Wusia nie może być prezydentem co najwyzej zoną prezydenta czyli prezydentową hi hi CZEEEEŚĆ Lejdis Czy to jest moze zapisane w Konstytucji? Wusia bedzie PANIA prezydent. Nigdzie nie jest zapisane, że prezydentem musi być facet.... Kobieta też może być prezydentem. I to jakim..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
doctor.jk 17.01.2010 19:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2010 doctor cześć no wiesz męski szowinizm z Ciebie wylazł niby czemu nie mogłabym być prezydentem Monia Anusia dzięki Dziewczyny eeee ja tylko tak ze by was troche rozjuszyć żebyście bardziej agresywne w nocy były hi hi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia i marek 17.01.2010 19:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2010 normalnie się Dziewczyny rozpędziłyście a kto mnie zgłosi i poprze skąd kasa na kampanię zrobi się forumową ściepkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 17.01.2010 19:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2010 Noooooooooooooo Kampanie już masz....... Nie zauważyłaś????????????????????????? A jaka tania. Najmniej kosztowna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia i marek 17.01.2010 19:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2010 doctor cześć no wiesz męski szowinizm z Ciebie wylazł niby czemu nie mogłabym być prezydentem Monia Anusia dzięki Dziewczyny eeee ja tylko tak ze by was troche rozjuszyć żebyście bardziej agresywne w nocy były hi hi oo, Ty zboku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 17.01.2010 19:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2010 no w sumie kompania zrobi kampanię a ściepa noooooooooo kurcze chyba szkoda by było tej kasy Doctor a Twoja połowica czyta forum czy jak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
doctor.jk 17.01.2010 19:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2010 doctor cześć no wiesz męski szowinizm z Ciebie wylazł niby czemu nie mogłabym być prezydentem Monia Anusia dzięki Dziewczyny eeee ja tylko tak ze by was troche rozjuszyć żebyście bardziej agresywne w nocy były hi hi oo, Ty zboku czasami sam myślę że tak ale ztych pozytywnych zboków Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia i marek 17.01.2010 19:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2010 doctor cześć no wiesz męski szowinizm z Ciebie wylazł niby czemu nie mogłabym być prezydentem Monia Anusia dzięki Dziewczyny eeee ja tylko tak ze by was troche rozjuszyć żebyście bardziej agresywne w nocy były hi hi oo, Ty zboku czasami sam myślę że tak ale ztych pozytywnych zboków Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
doctor.jk 17.01.2010 19:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2010 no w sumie kompania zrobi kampanię a ściepa noooooooooo kurcze chyba szkoda by było tej kasy Doctor a Twoja połowica czyta forum czy jak nooooo czasami czyta iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii boli mnie póżniej głowa boli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts