wu 11.02.2010 21:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2010 Jeżyku no co ja poradzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgaJeżyk 11.02.2010 22:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2010 Jeżyku no co ja poradzę Lejek ( Bez lejka - nie podchodź ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 11.02.2010 22:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2010 a własnie gdzie się ten duży włochaty zgubił Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgaJeżyk 11.02.2010 22:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2010 a własnie gdzie się ten duży włochaty zgubił Czeeeeekaj ...wylezie o 4 nad ranem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Yeti 12.02.2010 00:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2010 Też na niego czekam http://torlin.files.wordpress.com/2009/05/mamut-wlochaty.jpg jamles wyłaź!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 12.02.2010 00:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2010 Wusia, Ty wez sie kopsnij do mnie, to Ci humor poprawie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 12.02.2010 06:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2010 dzień dobry Jeżyk zobacz włochaty przylazł o pierwszej Yetuś mówi mi tu migiem co słychować Małgoś ale że czym że Ci tacy jedni kuku zrobili wcale mnie to nie cieszy ludzie nie wiecie jak dobrze że jest piątek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 12.02.2010 09:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2010 ja tam nie czuje ze piatek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 12.02.2010 09:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2010 bo Ty masz cały czas piątek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 12.02.2010 09:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2010 nie! mam jeszcze poniedzialek i czwartek kiedy musze do szkoly rodzenia ruszyc dupke Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 12.02.2010 09:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2010 ale to dla przyjemności nie z obowiązku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 12.02.2010 09:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2010 powiem Ci ze teraz to raczej juz obowiazek, powoli mi sie nic nie chce robic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 12.02.2010 09:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2010 ciesz się że powoli u mnie to stan ciągły jestem przemeczona musze odpocząc ale Ty już niedługo będziesz leżec i wpatrywać się w Helenkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 12.02.2010 09:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2010 ciesz się że powoli u mnie to stan ciągły jestem przemeczona musze odpocząc ale Ty już niedługo będziesz leżec i wpatrywać się w Helenkę tak tak bede tylko lezec i patrzec Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 12.02.2010 10:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2010 powiem Ci że ja najmilej wspominam w sumie te pierwsze tygodnie po porodzie kiedy wisiało stworzonko u cycka pojadło poprzeciągało się i w kimono dalej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 12.02.2010 10:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2010 oby moja tez tak chciala cyc i spanko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 12.02.2010 10:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2010 Aniu dobrze będzie tylko trzeba chcieć i nie zrażać się jak jest na początku cieżko, czy pokarmu nie ma a karmienie piersią to naprawdę świetna sprawa i dla dziecka i dla matki - dla Ciebie to mniej wysiłku wstawania po nocach i tak dalej, zawsze papu przy sobie masz, odpowiedni skład i temperatura, w nocy nie trzeba wstawać butli szykować tylko cycuś myk na wierzch i możesz spać dalej pamietam jak pojechaliśmy na USG bioderek przyjechaliśmy ciut wcześniej lekarz przyszedł prawie 2 godziny później niż miał zacząć bo świętowali odejście jednego doctorka na emeryturę maluszki miały serdecznie dosyć ale te które na piersi były to i tak lepiej miały bo piciu i papu miały non stop a te matki które z butlami to nie były przygotowane na aż tak długie czekanie więc dzieciaki pozjadały, powypijały co było a potem wrzask ja wiem że czasem sie nie da i nie ma siły ale naprawdę warto powalczyć o karmienie piersią Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 12.02.2010 12:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2010 ooo to jest prawda co Wuśka prawi. Ja do 6-go miesiąca życia dziecka, nie czułam wogle że dziecko mam. Mówie o aspekcie finansowym I tak mi fajnie było jak jadał z cycki a cały dzień na spacerach spędzałyśmy..Pół Rzeszowa zwiedziłam, książek sie oczytałam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mario31 12.02.2010 12:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2010 ja wiem że czasem sie nie da i nie ma siły ale naprawdę warto powalczyć o karmienie piersią Zgadzam się z Tobą Wusiu w zupełności! Dzień dobry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 12.02.2010 12:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2010 dzień dobry Maryś i tak pierś rozpoczęła nowa stronkę Wioluś aspekt finansowy też nie jest do pogardzenia bo dobre mleko jest naprawdę drogie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts