Arnika 15.02.2010 21:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2010 Koło Żywca.... Ładna zima tam jest.... Ale mnie znajomi wyciągnęli na spacer.... Całe 3 km przeszłam w jedną stronę... i wróciłam, bo innej opcji nie było... I padłam.... Bojjjjj ostatni raz przegnali mnie po górach Kaczawskich na praktyce z geomorfologii... Oj... kiedy to było....? A teraz to z klatki do autka i jak najbliżej brumem.... Kondycji nie mam wcale Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 15.02.2010 21:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2010 fajnie miałaś ja się dzisiaj po działce przeszłam i mi jęzor wisiał jak się przez te zaspy przedarłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 16.02.2010 06:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2010 Hej Ale kondycję macie...widać ze Was mąż nie gania po działce...Mój mnie ciągle na jakieś spacery wyciąga a to las, a to sklep..dosyć mam powoli.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 16.02.2010 06:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2010 Wiola, nie narzekaj, chciałąś Lunę, to teraz cierp ciało, co chciało. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 16.02.2010 06:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2010 Nie narzekam niby, bo dba chłop o moją kondycje. A Luna akurat jest moim ratunkiem jak już nie chce z nim isć to psa wypycham. A pies chętny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 16.02.2010 08:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2010 hejka jestem, żyję i mam się nawet nawet Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia i marek 16.02.2010 16:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2010 Wusia, kiedy zaczynacie coś działać na budowie? Wyobraź sobie, że nieopodal nas na jednej budowie właśnie zamontowali okna - chyba wiosna idzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 16.02.2010 19:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2010 dobry wieczór Wioluś ja to akurat chodzić lubię i moge długo i dużo ale nie w półmetrowych zaspach DPS-ia widzę że żyjesz po nocnych igraszkach Nitusia bardzo mnie to cieszy ale naprawdę Kobieto nie znikaj tak na długo bez meldunku co Monia dzisiaj zrzucał Marcin śnieg z dachu pół metra było tego nie zrzucił wszystkiego bo raz że przymarznięty dwa że nie ma jak wszędzie dosięgnąć ale pozrzucał z dolnej części dachu tak mniej więcej do połowy więc jak przyjdzie ta obiecana odwilż to może reszta zjedzie bo dół w miarę czysty a w środku to czekamy na więcej ciepełka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 16.02.2010 20:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2010 Cze Wusia i Dziewczyny U mnie już się zaczęło w środku... Rurki od wody i kanalizacji będą panowie robić... 8 marca mam mieć wylewki... Tyko co byśmy zdążyli... Zastanawiam się czy nie przełożyć tego terminu wylewek o tydzień, czy dwa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 16.02.2010 20:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2010 nie no Arnika szalejesz Kobieto jak tak dalej pójdzie to zanim ja o tynkach pomyślę to Ty się wprowadzisz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 16.02.2010 20:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2010 Daj Boże ćwiartkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 16.02.2010 20:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2010 no na ćwiartkę do Ciebie to chyba na piechotę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 16.02.2010 20:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2010 No to zapraszam... Ale bez bruma.... A ja też nie mam bruma..... wiesz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 16.02.2010 20:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2010 nie mów sprzedałaś już ciekawe jak ja się bez bruma do Ciebie dokulam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 16.02.2010 20:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2010 Noooo nie sprzedałam... Na razie oddałam do blacharza, co by te drzwi wymienił i pokolorował na taki ładny grafitowy kolorek, co w słonku przechodzi w śliwkę.... I dopiero rozejrzę się za sprzedażą.... Ale już mi szkoda i żal.... Ale pod Żywiec cytrynka dojechała.... Już zrobiłam nią 500 kilometrów.... i gdzie i kiedy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 16.02.2010 20:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2010 no to jeszcze masz brumka a w ogóle jako że Nitusia się szwenda nie wiadomo gdzie to ja Jej u siebie życzenia stu lat w zdrowiu i uśmiechu zostawiam i żeby było jak najszybciej górą nasi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 16.02.2010 21:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2010 no to jeszcze masz brumka a w ogóle jako że Nitusia się szwenda nie wiadomo gdzie to ja Jej u siebie życzenia stu lat w zdrowiu i uśmiechu zostawiam i żeby było jak najszybciej górą nasi Tak na warsztacie... Ale powoli przystosowuję się do cytrynki.... niezły szok.... Wusia z kąt wiesz o imieninach i urodzinach dziewczyn? Jestem w szoku...... Nituś to i duuuuuuuużo zdrówka i uśmiechu.... http://chce.to/content/miedziana/big.402654.C9D81BC8-E39F-4B97-8BDA-9C3603915573.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 16.02.2010 21:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2010 Cześć Wusiaczku! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 16.02.2010 22:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2010 witanko w nocy. nawet sie nie klade bo i tak nie zasne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 16.02.2010 22:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2010 witanko w nocy. nawet sie nie klade bo i tak nie zasne A to czemu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts