wu 10.03.2010 11:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2010 Arnika zarąbisty obrazek DPS-ia do przeprowadzki żadnych zwierzaków w mieszkaniu nie bedzie, kota mam na działce i pies też się tam wprowadzi i niech się dogadają między sobą Arniczko w kwestii alarmów to Nitusia dobrze mówi są odpowiednie czujki i odpowiednio się je ustawia i psiak może spokojnie po domu się przemieszczać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 10.03.2010 11:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2010 A będziesz miała alarmy? Bo jak tak, to nie może być większy niż 15kg.... Jak co to małego... że co? alez oczywiście że można... trzeba tylko dobrze czujki poustawiać.. i ewentualnie zrobić sekcję obwodową osobno... chałupa się strzeże a w domku można chodzić do woli No to jeszcze muszę się doszkolić... Bo pan od alarmów nam mówił, że .... zwierze tylko do 15kg max Nasz ma 5,6kg i koniec... innego nie biorę pod uwagę .... na razie no dobrze... kochana a zapytaj pana alarmiarza co jeśli...załączasz alarm.. idziesz spać... a Twoje dziecko większe niż 6 kg w nocy wstaje pić... lezie do kuchni i co? pół wsi wstaje razem z nim? nieee... robisz obwód zewnętrzny: czyli czujki w oknach (kontakrtony) + czujki zbicia szyby... i idziesz spać... ... czujki ruchu się włącza wychodząc całkiem z domu np do roboty... czy na wakacje. Ale wtedy piesa w domu nie zostawiasz... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 10.03.2010 11:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2010 No tak do roboty z psem pojade Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 10.03.2010 11:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2010 No tak... I nitka ma racje i Markotka ma racje.... Ale alarm i czujki będę za jakiś czas trenować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 10.03.2010 11:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2010 No tak do roboty z psem pojade nie noooo... nie w domu... buda i ogródek u nas opcja zostawiania psa w domu nie wchodzi w ogóle w gre... nie ma nas po 10 h dziennie... jakoś nie wierze, ze wytrzyma z siku... a nawet jak wytrzyma to po co go męczyć... a sio ma pole Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 10.03.2010 11:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2010 znaczy Nitka jeszcze inaczej masz podzielony alarm na dwie strefy góra i dół idziesz spać na górę uzbrajasz dół i masz z czapy no chyba że małż lubi się w nocy do lodówki zakradać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 10.03.2010 11:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2010 znaczy Nitka jeszcze inaczej masz podzielony alarm na dwie strefy góra i dół idziesz spać na górę uzbrajasz dół i masz z czapy no chyba że małż lubi się w nocy do lodówki zakradać nooooooooo i wtedy go złapię :P na goracym :P się nie wywinie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 10.03.2010 12:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2010 no wiesz zawsze może rozbroić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 10.03.2010 12:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2010 no wiesz zawsze może rozbroić eeeeee jak się podzieli łupem to nawet bardzo nie będzie musiał :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 10.03.2010 13:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2010 o Ty bestio Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 10.03.2010 16:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2010 Czesc pospałam sobie troche. Ja mogłabym taki alarm zamontować na męża i przyłapać go na wyjadaniu w nocy słodyczy dziecku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 10.03.2010 16:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2010 Czesc pospałam sobie troche. Ja mogłabym taki alarm zamontować na męża i przyłapać go na wyjadaniu w nocy słodyczy dziecku ja tez spalam popoludniu ale obudzil mnie telefon (znajomy - zgadnijcie o co pytał? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 10.03.2010 16:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2010 matko, jaki monotematyczny... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 10.03.2010 18:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2010 ja bym też pospała po południu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 11.03.2010 00:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2010 No tak do roboty z psem pojade nie noooo... nie w domu... buda i ogródek u nas opcja zostawiania psa w domu nie wchodzi w ogóle w gre... nie ma nas po 10 h dziennie... jakoś nie wierze, ze wytrzyma z siku... a nawet jak wytrzyma to po co go męczyć... a sio ma pole To gdzie Ty tak lazisz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 11.03.2010 06:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2010 witanko. spac nie moge, zrobilam Dejwowi sniadanko i chyba jeszcze wskocze do lozka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 11.03.2010 07:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2010 Dzień dobry zostawiam :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 11.03.2010 09:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2010 dzień dobry no własnie Nitula gdzie Ty się tak szwendasz Aniu ja mam wręcz odwrotnie spałabym ile się da Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 11.03.2010 09:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2010 ja tylko w nocy nie moge spac, w dzien dosypiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Yeti 11.03.2010 09:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2010 Podajcie no numery do waszych mężów - przecież ktoś ich musi ostrzec, co wy tu knujecie! Niech no oni się tylko o tym dowiedzą, to najpierw was rozbroją, a później się dobiorą... http://www.cosgan.de/images/midi/boese/e080.gif ...a po tych waszych opisach, to z deski wolno opadającej już chyba zrezygnowałem. Najpierw człowieka do luksusu przyzwyczają, a jak kiedy podpadnie to... ...ciach! znienacka ...aaaaaaał http://www.cosgan.de/images/midi/konfus/e020.gif http://www.cosgan.de/images/midi/konfus/a025.gif aż strach pomyśleć http://www.cosgan.de/images/midi/konfus/a010.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts