Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 28,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• wu

9190

• Arnika

1550

• TAR

1532

• braza

1448

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Czesc

Nie nadrobię zaległości, ale chciałam zapytać: czy ja dobrze kojarzę z innych wątków ze masz kotkę trójkolorówkę? :lol:

Sama przyszła czy kombinowałaś? masz zdjęcie?

... ocho :p Wuśka nic nie mów, bo Ci Wiolka gwizdnie :p :P :p

dzień dobry...

u nas słonko, jakieś niemrawe ale jest :p

dzień dobry

Wioluś Kochana działkową kotę to ja mam czarną z szarymi pręgami na boczkach ale prawdopodobnie kotna jest a prawdopodobny tatuś biało - rudy wiec końcowy efekt może być różniasty w tym i trójkolorowy :lol: :lol: :lol: a zdjecia koty były wcześniej :wink:

Mój kot żonę już ma, tylko żona nie jest zbyt chętna, bo tabletki dostaje. I on tak biedny czeka i czeka.....

Wuśka czy Ty słyszysz... :o to jeszcze gorzej... Wiolka szuka kochanki :p Wuśka czym kota na oku non stop :p

Nitka, Ty nie siej zgorszenia, toż ten mój Maniej nie taka doopa żeby samemu nie znaleźć kochanicy, pewnie niejedną ma :lol:

No ale, racja, nie każda może być przeze mnie zaakceptowana :wink:

[/i]

Nitka, Ty nie siej zgorszenia, toż ten mój Maniej nie taka doopa żeby samemu nie znaleźć kochanicy, pewnie niejedną ma :lol:

[/i]

ja niczego nie sieje :p ja po prostu wiem jakie masz zakusy :p z każdym postem jest coraz bardziej wyraźnie towidać :p

[/i]

ja niczego nie sieje :p ja po prostu wiem jakie masz zakusy :p z każdym postem jest coraz bardziej wyraźnie towidać :p

dementuje... zdecydownie dementuje... siewnik zakurzony w pajęczynach nie ruszany od jesieni stoi w garażu :p

Wiola nie odwracaj KOTA OGONEM :p :P :p

KOta sam się odwraca jak tylko ma ochotę odejść :lol:

Ty się stronka nie zasłaniaj. Wszystko wskazuje na to, że mówisz że ja chcę kotę zwinąć, Wusia będzie myślała że to ja i będzie mnie pilnować a Ty cichaczem kocicę do stolicy porwiesz...ale ja Cię przejrzałam na wylot przez tą Twoją pancerną powłokę, wszystko wiem.. no no no..

http://www.w-spodnicy.pl/g/Kobieta.obiekt2.aspx/0/460/Kobieta/34c52711-f438-4e66-a97e-3e677bd2f8e6_20090407012308_Zwyczaje-wielkanocne-mazur-43.jpg

ZDROWYCH I SPOKOJNYCH ŚWIĄT

życzą an-budy :D