wu 23.04.2010 21:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2010 Maryś ano nie to samo Arnika rusz tyłeczek i też wpadnij na kawkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mario31 23.04.2010 21:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2010 Maryś... jak będziesz wracać od Wusi ... to zapraszam do siebie... Do mnie zawsze po drodze... A kawkę mam mleczko też.... Arniczko bardzo dziękuję za zaproszenie! Nie wiem tylko jak u mnie z czasem będzie, bo muszę odebrać dziewczynki od dziadków i nie wiem czy się wyrobię... Jak dam radę to zadzwonię! A zawsze jak wracam od rodziców lub z Częstochowy to myślę o Tobie i macham w stronę Twojego domku..! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skaba 23.04.2010 21:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2010 wusia jeszcze do ciebie przyszłam podziękować za ugoszczenie mnie a kota to i mnie strachu napędzila.. ni stąd ni zowąd taki wyskok.. wooow.. marysiu wybierasz się do nas? cholibka.. ja chyba znowu w rozjazdach będę mam w tym tygodniu Toruń i Kalisz.. i coś kole Wrocławia mi się szykuje.. dobrze, że w niedziele sie spotkamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mario31 23.04.2010 22:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2010 marysiu wybierasz się do nas? cholibka.. ja chyba znowu w rozjazdach będę mam w tym tygodniu Toruń i Kalisz.. i coś kole Wrocławia mi się szykuje.. dobrze, że w niedziele sie spotkamy Wybieram się, bo materiał prawie całą zimę przeleżał w szufladzie, więc najwyższa pora... Ale nic się nie smuć, bo pewnie i tak bym nie zdążyła Was wszystkich 'oblecieć' za jednym zamachem....! Zresztą jak wszystko dobrze pójdzie to zobaczymy się w niedzielę! A do Ciebie wpadnę na kawkę w maju, jak będę odbierać szycie....! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Irma 24.04.2010 06:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2010 Rany Wusia! wpółczuję! może szkoda, ze nie pojechałaś do tego szpitala, bo teraz naklejają taki plasterek i blizny potem wcale nie ma(no prawie) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 24.04.2010 06:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2010 Skaba czyzbym sie w koncu Ciebie doczekala kochana? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 24.04.2010 17:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2010 Arniczko bardzo dziękuję za zaproszenie! Nie wiem tylko jak u mnie z czasem będzie, bo muszę odebrać dziewczynki od dziadków i nie wiem czy się wyrobię... Jak dam radę to zadzwonię! A zawsze jak wracam od rodziców lub z Częstochowy to myślę o Tobie i macham w stronę Twojego domku..! Dzięki za to, że pamiętasz i zawsze machasz w moją stronę.... I zawsze wpadnij porozmawiać choć na chwilkę.... Wusia kiedyś wpadnę... ale tak jak i u mnie, tak pewnie u i Ciebie sezon w pełni...... Mam co robić, doglądać, jeździć za... itd..... Ale wiesz Wu... nie znasz dnia ani godziny.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 24.04.2010 18:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2010 dobry wieczór ależ cudny dzień był cały na działce przesiedzieliśmy obiadek się sam na grilu zrobił znaczy sezon w pełni:) w piątek dojechali do mnie płyteczki więc specjalnie dla Małgoś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda 34 24.04.2010 21:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2010 Cze wusia:) Kobieto, kiedy Ty ten dom postawiłaś :jawdrop: Znaczy się daaaaaawno mnie u Ciebie nie było;):oops: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 25.04.2010 04:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2010 Siema Wuśka Co słychać, oprócz niebieskich płyteczek? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia i marek 25.04.2010 06:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2010 A my tak ciężko pracowaliśmy, że nawet na grillowanie czasu nie było Pozazdrościłam Ci, więc pewnie za tydzień pogrillujemy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 25.04.2010 06:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2010 Cześć Wusiaczku:) Czyżby te płytki były szare??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 25.04.2010 11:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2010 No fajne plytki, fajneeee. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 25.04.2010 11:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2010 szare płyciochy są. No to się zacznie dziac:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 25.04.2010 19:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2010 dobry wieczór Madzia no jakby to powiedzieć w zeszłym roku postawiłam;) Wioluś no jakby to powiedzieć zależy kaj się ucho przytknie;) Monia toż pisałam że obiad sam się zrobił rozpaliłam grila wrzuciłam mięsko i samo się piekło ja tylko z doskoku przewracałam:lol: Małgoś zwykłe najzywklejsze ale nie straszą a do garażu wystarczą Mycha no jeszcze nie płyciochy są bo była okazja tanio kupić Rasieńko szare szare bo do wyboru były jeszcze niebieskie więc szare wygrały Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 26.04.2010 08:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2010 dziendoberek wusce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 26.04.2010 18:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2010 Dobry wieczór wpadłam tylko powiedzieć i miłego wieczoru zyczyć! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 26.04.2010 18:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2010 dobry wieczór cześć Dusiątko witaj DPS-iu oj miły to on nie bedzie dzisiaj jeszcze w normie ale jutro to będę pokwikiwać radośnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 26.04.2010 18:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2010 ja jestem wbity tutaj od dawna .. a za Depsią ganiam przypadkowo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 26.04.2010 18:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2010 jasne Gwoździku latasz i czekasz aż Cię DPS-ia miotłą przeżegna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts