markoto 04.05.2010 20:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2010 O bidul Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 04.05.2010 21:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2010 niestety wszystko na raz zapelenie ocząt ( po południu byłam u okulisty ), zapalenie uszek, morderczy katar:( teraz po kropelkach do uszek i wysmarowaniu maścią kamforową i dowaleniu pączuchów z waty zasnął biedaczek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 05.05.2010 05:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2010 Ojeeeeej, to bidulki jest Twój synuś. Zdrówka życzę i żeby jak najszybciej zapomniał o dolegliwościach! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 05.05.2010 05:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2010 Wuska, zdrówka życzę Małemu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Irma 05.05.2010 05:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2010 biedne słoneczko całusy mu ode mnie prześlij Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 05.05.2010 06:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2010 dzień dobrydzięki Dziewczyny wycałuję Małą Żabę przez Niego mam przymusowe wolne dzisiaj i jak się uda teściową na głowie od wieczorka;) uszka wyglądają że lepiej bo szybciutko kropleki poszły ale antybiotyk i tak dostał może wreszcie zamorduje Mu ten paskudny katar który jest przyczyną wszelkiego zła:( ja nockę z głowy miałam cos mnie łupie w plecach i zatoki mi za chwilę rozwali ale nic to życie jest piękne nie;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Irma 05.05.2010 06:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2010 Wusia jak masz chore zatoki to moze też weź od lekarza receptę na antybiotyk, bo bedziesz bakterie na Piotrusia przenosić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 05.05.2010 06:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2010 znaczy to raczej On mnie jak raz zaprawił ale mam niecny plan jutro do laryngologa się poturlać z Piotrusiem i z sobą i zobaczymy może coś da żeby przeszło:( mnie te zatoki wykańczają bo nic przeciwbólowego nie pomaga a w robocie myśleć trzeba a ja tylko mysle ile jeszcze prochów moge w siebie wepchnąć zanim odlecę kiedyś u mojego rodzinnego była dobra pani laryngolog dała mi jakąś szczepionkę w psik do nosa na zatoki i sporo miałam spokoju ale teraz nie ma kto dać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 05.05.2010 06:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2010 Wusia zdrówka życzę Piotrusiowi i Tobie..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 05.05.2010 06:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2010 dobry jest mucofluid do psikania ale smierdoli to strasznie, a szczepionke do nosa to tylko irs19 znam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 05.05.2010 07:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2010 dzięki Arniczko Martusia a wiesz że to moze było to nie pamietam nazwy tylko taką pękatą niebieską butlę którą jak psiknęłam to mi prawie dekiel odpadał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 05.05.2010 07:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2010 Obie ktore napisalam sa niebieskie a smierdzialo to? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 05.05.2010 07:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2010 nie no co to mucfoluid to ja wiem;) to raczej to drugie być mogło:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Irma 05.05.2010 07:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2010 mi kiedyś bardzo pomogło takie homeopatyczne g..., niby uważam, ze to bzdury, ale pomogło. jak znajdę nazwę to Ci podeślę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 05.05.2010 07:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2010 podeślij Irmuś nawet g... łyknę byle pomogło;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Irma 05.05.2010 07:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2010 kurczę to chyba było to, tylko, ze teraz jest na receptę i musisz iść do lekarza, moze to znahttp://www.aquavitae.com.pl/product-pol-543-Sanum-Notakehl-D5-krople-10-ml.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Irma 05.05.2010 07:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2010 albo tohttp://www.aquavitae.com.pl/product-pol-546-Sanum-Quentakehl-D5-krople-10-ml.htmlz opisu wynika, ze to.pomogło na lata Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sipatka 05.05.2010 07:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2010 Zdrówka życzę i Tobie i synusiowi. Trzymajcie się skarbełki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 05.05.2010 08:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2010 Wusia, zdrówka dla Piotrusia i ciebie ach te choróbska leć do lekarza, bo musisz się na tur wykurować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 05.05.2010 09:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2010 Irmuś fajne zwłaszcza ten drugi bo nawet na migrenę pomaga:) jak mi się uda to może jutro do laryngologa skoczę zobaczymy co powie:) Sipatka dzięki bardzo staramy się Liduś choróbska paskudne są Piotruś już się kuruje ma antybiotyk i tyle inkszego paskudztwa że nie wiem kiedy Mu to podawac w miarę rozsądnie;) a ja no jak wyżej pisałam może jutro się uda jak się z pieszczotami wyrobię ale jak mi dowali antybiotyk to i tak bleee bo musiałabym na turze znowu tylko korki wąchać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts