Nefer 23.09.2010 19:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2010 Moje 1,5 komory mi styka (ale ta połówka jest na młynek) a myślałam, że będzie problem...A indukcja jest super. O wiele mniej się brudzi w kuchni (widzę po okapie) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 23.09.2010 19:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2010 no toście mnie Koleżanki złatwiły:mad: wychodzi że w kwestii zlewu mam wybór między Teka Aura 45 B-TG a Teka Aura 45 B-TG:( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 23.09.2010 19:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2010 cze Nefercia żyjesz jako;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 26.09.2010 20:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2010 no toście mnie Koleżanki złatwiły:mad: wychodzi że w kwestii zlewu mam wybór między Teka Aura 45 B-TG a Teka Aura 45 B-TG:( Oj Wuska, a kto ten zlew bedzie użytkował? koleżanki czy Ty? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 26.09.2010 21:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2010 no toście mnie Koleżanki złatwiły:mad: wychodzi że w kwestii zlewu mam wybór między Teka Aura 45 B-TG a Teka Aura 45 B-TG:( myślę, że to fajny wybór Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 27.09.2010 00:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2010 cze Nefercia żyjesz jako;) Żyję - a Ty masz wybór dość prosty To niezbyt częsta okazja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 28.09.2010 20:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2010 Zlew superaśny! A indukcja jest debest!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 28.09.2010 20:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2010 Nefcia tylko czemu ten wybór taki kosztowny:( Rasia na razie to moje chciejstwo jest zobaczymy jak z finansami:( no indukcja w próbie gotowania wody dała czadu:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 28.09.2010 21:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2010 Dacie radę! Teraz jest czas mega promocji... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kakusek 28.09.2010 21:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2010 Skoro sprzety do kuchni juz sa wybierane tzn ze jestes juz na finszu.Kiedy planujesz wusia przeprowadzke?) Ocieplone masz juz poddasze?(na fotkach nie widze) Jesli dobrze pamietam dopytywalas sie kiedsy ktora wybrac welne-czy zdecydowalas sie na Rockwoola (superrock i rockwoola) czy wybralas isovera?Podobno welna niedawno zdrozala i zastanawiam sie czy jest to zagrywka przedsezonowa (chyba wieksozsc osob w zimie ociepla dachy) czy znow materialy ida do gory ( Musze poszperacw necie i zobaczyc jak wogole ksztaltuja sie ceny tego dziadostwa;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 28.09.2010 21:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2010 Wusia, gratulki paleniska ja swojego jeszcze nie odpaliłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 29.09.2010 05:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2010 Rasieńko oby;) Kakusku pod dachem jeszcze sobie wiaterek tańczy coś mi nie idzie to kupowanie wełny ale będę brać Rockwoola tylko mam taki problem że w mojej wsie nikt tego nie sprzedaje opanował nas Isover:( Lidziunia ale Twój od razu pikny będzie:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 29.09.2010 05:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2010 ..... w mojej wsie nikt tego nie sprzedaje opanował nas Isover:( .......... to pekaesem do miasta się przejedź Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 29.09.2010 06:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2010 Lesiu jak słyszę ceny dostawy z miasta to mi się nóż w kieszeni otwiera:mad: facet niemal z Łodzi mi kilka rzeczy przywiózł za 50 zł a z Częstochowy chcą 400 za dostawę no paranoja:evil: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 29.09.2010 06:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2010 to wez isovera Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kluczmonia 29.09.2010 06:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2010 Wuska piekny masz ten kominek. ja jestem zachwycona indukcja i nigdy bym jej nie zamieniła na gaz. i pamiętaj że w kuchni spędzasz sporo czasu i zlewu nie zmieniasz co rok. kup taki jaki uważasz za funkcjonalny i najlepszy dla siebie. ja zainwesytowałam (pokłon dla Markotki ) i uwielbiam swój zlew. (blanco metra xl- zależało mi na dużej komorze). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 29.09.2010 06:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2010 Monia ciesze sie, ze jestes zadowolna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 29.09.2010 06:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2010 kiedy Martuś jakoś mnie ten Isover nie leży:( Moniu dziękuję na razie to brudny i paskudny i nieobudowany ale myślę że kiedyś będzie rzeczywiście piękny;) indukcja na bank a zlew no własnie duży ta teka jest całkiem duża a troszku tańsza od blanco;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 29.09.2010 07:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2010 Teka jest bardzo ladna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 29.09.2010 07:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2010 kiedy Martuś jakoś mnie ten Isover nie leży:( ...... na Sylwestra w niej nie pójdziesz ja mam Ursa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts