Agduś 25.11.2010 21:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2010 Carmen zrobi wszystko, żeby się do żarcia dostać, ale na psikanie reaguje. Na moment, potem się czai, udając, że ona tak przypadkiem tu siedzi i WCALE nie patrzy na talerz. Miśka znika jak zdmuchnięta po psiknięciu i rezygnuje na dłuższą chwilę albo całkiem z dalszych prób dokonania kradzieży. W ogóle, chociaż wygląd ma najbardziej pospolity, to najlepiej się zachowuje. A Maniuś-Gieniuś to cham, prostak i bandyta! Wypluć się można psikając na niego, a on żre, póki się go za wszarz ze stołu nie zdejmie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 25.11.2010 21:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2010 jak to chłop:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 26.11.2010 07:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2010 U nas porobiło sie tak, że nefka, dama syjamska prawie, w obliczu czegos na talerzu zupoełnie przestaje być damą. Mozna wrzeszczeć, psikać, wukrzykiwać groźnie jej imię, nawet erzucać czymś - dopóki nie przyjdzie sie osobiście bądź dopóki rzut np. kapciem nie będzie celny - bezczelnie żre, całkiem jak Maniuś. A Misiek jest bardziej usłuchany, a przynajmniej udaje, że tak jest. Nigdy nie wskakuje na stół, kiedy my widzimy! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 26.11.2010 08:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2010 Widać tak ta kocia aryskotracja ma. Carmen na widok puszki z żarciem dostaje głupawki. Tańczy, kręci się w kółko, drze mordę przeraźliwie, ładuje się cała do miski, często jedzenie ląduje na jej łbie. Miśka owszem, popatruje, ale czeka spokojnie aż nałożę do miski. A M-G niby zachowuje się jak Miśka, ale potem warczy jak tygrys i przegania dziewczyny. Muszę im dawać do trzech misek! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 26.11.2010 20:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2010 no to moja póki co grzecznie się zachowuje;) owszem próbuje na talerz zaglądać ale przegoniona idzie sobie obrażona:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 27.11.2010 10:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2010 O dżizas, ależ ja wczoraj literówek narobiłam! Tak to jest, jak światło słabe, nie widzę, co piszę, a nie mam podkreślania błędnych wyrazów i myślę, że wszystko pięknie jest! Misiek dzisiaj rano jeszcze nie wrócił, martwię się trochę... Zawsze o 7 rano najpóźniej pod drzwiami się drze... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 27.11.2010 11:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2010 Nasze nie są punktualne - łażą w te i we wte całymi dniami. Wieczorem otwieram drzwi i kiciam - które usłyszy i wróci, to nocuje w domu. A rano wracają o różnych porach.Daj znać, kiedy Misiek się pojawi, bo też się martwię o niego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 27.11.2010 14:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2010 Nie ma jeszcze... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 27.11.2010 15:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2010 Wróci, polazł bo już zaczynają się amory ale wróci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 27.11.2010 18:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2010 Wiolaszka, mam nadzieję, że masz rację, że pojawi się. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 27.11.2010 21:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2010 DPS-ia mam nadzieję, że kocio wróci może na amory poszedł kiedyś koleżanka z pracy mówiła że im kot zginął i wrócił po 2 miesiącach:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 28.11.2010 08:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2010 Wrócił! http://www.cosgan.de/images/smilie/frech/a035.gif Amant wioskowy jeden... A jaki grzeczny teraz, jaki kochany, jaki kotunio słodki - ho, ho!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 28.11.2010 19:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2010 DPS-ia no widzisz jaki grzeczny kocio:lol2: znowu na tydzień porzuciłam moje dziecko:cry: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 28.11.2010 19:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2010 Amant? Taż on odjajczony! Wusia, porzucaj, jeżeli dziecku tam dobrze! Ja nie porzucam prawie wcale i wiem, że mi się już to na mózg rzuca. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 28.11.2010 20:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2010 Aguś Piotruś nie narzeka ale widać że tęskni:( nam też smutno w domu z chłopem:( ale co zrobić musiałby zaraz po chorobie do przedszkola wrócić to już wolę u teściowej zostawić ale ciężko mi jest:( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 28.11.2010 21:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2010 Oj wusia, przeleci. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 28.11.2010 21:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2010 Małgoś niby przeleci ale wiesz jak się to dłuży:( każdy smuteczek w głosie dziecka łamie serce:( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 29.11.2010 08:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2010 No kiedy Misiek nasz nie jest odjajczony! Sołtys go broni, jak reduty jakiej! Chyba w końcu tupnę nogą - ale nie wiem, czy mogę go odjajczyć teraz, kiedy okres amorów? Wypada do weta lecieć, zapytać. Wusia, Piotrusiowi troszkę smutno pewnie, ale tylko troszkę - nie ma dla dziecka lepszej niani i osoby pomagającej w czasie rozstania z rodzicami, niż Babcia, która bardzo kocha i która nieba wnusiowi przychyli.Babcie tak mają! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 29.11.2010 08:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2010 taaaaaa babcia tak mu nieba przychyla że jak sobie kluski śląskie na śniadanie zażyczy to Mu babcia robi;) normalnie rozpuści Go na maksa:mad: i ja potem będę mieć przechlapane;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 29.11.2010 09:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2010 Bo babcie sa od rozpieszczania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts