Agduś 08.04.2011 19:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2011 Najlepiej to mieć garderobę i łazienkę obok sypialni. Moje nieziszczone marzenie... Moje ziszczone! Jeden z najlepszych pomysłów (oprócz pompy ciepła i wentylacji mechanicznej) w czasie budowy! DPS-ia garderobę mam obok łazienki a sypialnie mamy w sumie obok łazienki bo cóż to przedpokoiczek co ma 2 m.kw. Ja mam bardziej koło sypialni, bo bez przedpokoiku. I to jest nasza prywatna łazienka! Tylko nasza! Goście mają na dole, a dziecka na górze swoją. I mam do kibelka dwa metry, a do drzwi łazienki metr. Lepsza ciasna, ale własna. Najpierw miała być jedna duża. Potem duża z dwoma wejściami, ale to wydało mi się problemogenne. W końcu dwie mniejsze, trochę kosztem pokoju Weroniki. A teraz to żałuję, że nie zabraliśmy jej tego pokoju więcej, bo wciąż truje, że ma za duży i dlatego nie może w nim sprzątać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 08.04.2011 19:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2011 mnie to tej górnej bardzo brakuje:( prysznic fajny z rana przed pracą we wrząteczku mięśnie wygrzać i czasem na ból łba pomoże taki gorący prysznic ale nie ma to jak w wannie poleżeć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 08.04.2011 19:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2011 W obu górnych mamy wanny. Na brodziki miejsca już nie stało. Szkoda, bo szybki prysznic w wannie to już nei to samo. Z drugiej strony byłby to kolejny koszt - dwie kabiny prysznicowe więcej... Na dole jest tylko prysznic, bo goście i tak raczej się nie wylegują w wannie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 08.04.2011 19:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2011 no właśnie z tego względu na dole prysznic a górna to nie wiem kiedy będzie:( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 08.04.2011 20:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2011 Pewnie będzie, kiedy znudzi Wam się latanie na dół. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 08.04.2011 20:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2011 wiesz nuda nie ma nic wspólnego raczej jak skądś się kasa znajdzie:( robocizna gratis ale materiał i wyposażenie trzeba kupić a to ostatnie drogie niestety:( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 09.04.2011 07:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2011 No własnie. U nas to nie ma mowy o łazience na górze, tam tylko strych i pokój chłopaków naszych - opustoszały teraz. Ale są plany wykonania u nas w jakiejś nieokreślonej przyszłości mikroskopijnej łazienki przy naszej sypialni. Mam więc nadzieję ciągle. WUŚKA, GDZIE RESZTA FOT??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 09.04.2011 11:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2011 Przyszłam w końcu, ale widzę ze nie bardzo jest po co przychodzić, no...Nic się nie pojawiło tylko jakieś rusztowanie, Wuska jaja se robisz? Cudze to byś oglądała co?? Dawaj foty!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 09.04.2011 13:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2011 będą foty słowo tylko niech się to cholerne wietrzysko skończy mam takiego doła ze robię to co absolutnie konieczne:( nawet zmywarki mi się nie chce włączyć, pranie robię bo małż pralnię płytkuje i mnie zaraz ode pralki odetnie bo bym nawet prania nie zrobiła:( za to wieczorkiem zrobię fotkę pralni z płyteczkami bo tam nic nie trzeba póki co robić a żeby nie było że nie chcę pokazać to wrzucę fotki kuchni takiej już prawie skończonej jeszcze kilka frontów nie przykręconych ale już widać co i jak:) bo w sumie poza brakującymi frontami i doniczkami z roślinkami to się w kuchni nic nie zmieniło jak na razie:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 09.04.2011 17:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2011 Kuchnia fajna, duża. I sprzęt nowoczesny taki, zlewozmywak i bateria kosmiczne takie, hoho! I na suficie pierdolnik z lampami dokoła, hohoho! Wuśka, będziesz mieszkać jak jakaś wielka pani! Potem to chyba gadać ze mną nie zechcesz... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 09.04.2011 17:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2011 ... Potem to chyba gadać ze mną nie zechcesz... ze mną to na pewno Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 09.04.2011 17:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2011 Cze Wusiaczku. I gdzie te foty??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 09.04.2011 17:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2011 co do zlewozmywaka to przyznaję bez bicia że porządny jest i swoje kosztował ale bateria to najtańsza jaką w Leroju znalazłam:oops: pierdolnik na suficie jak wszystko ręcami małża wydziergany;) i jakie kuźwa będę mieszkać toż ja już prawie miesiąc mieszkam:P i nie jak wielka pani:mad: i DPS-iu i Gwoździku macie po żółtej kartce:mad: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 09.04.2011 17:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2011 a Rasiątko Kochane tam gdzie zawsze czyli w galeryjce:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 09.04.2011 20:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2011 No masz, ja chałupe jej chwalę, a ona... Proszę - jest dowód, że już gadać nie chce, ledwie zamieszkała! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 09.04.2011 20:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2011 normalnie Ci nakopię zaraz:evil: wkleiłam Ci krzykaczku jeszcze pralnię z płyteczkami;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 09.04.2011 20:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2011 ... i DPS-iu i Gwoździku macie po żółtej kartce:mad: ja to będę miał czerwoną ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 09.04.2011 20:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2011 no jeszcze jedna żółta i będzie czerwona;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 09.04.2011 20:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2011 no to dostanę drugą żółtą za zlot ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 09.04.2011 20:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2011 czyli mam czerwoną ... czyli spadam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts