nitubaga 13.11.2008 13:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2008 resztę możeta sobie zabrać, ale to http://lion.com.pl/img_zdjecia/589_m_4e.jpg jest moje i tylko moje.... witam, bo się zapomniałam powitać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 13.11.2008 13:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2008 Duszku jedyna rzecz której mi na bank nie brakuje to poczucie humoru u mnie można żartować bezpiecznie jak w szwajcarskim banku smacznego Nitusia spożywaj do woli jak braknie to doniosę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 13.11.2008 13:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2008 mówisz masz..hehe Wróciłam ostatnio z bardzo ważnego spotkania późnym piątkowym wieczorem. Wieczór był na tyle późny, że cały akademik ledwie trzymał się na nogach. Stwierdziłam, że na trzeźwo nie da się z nimi wytrzymać, więc wybrałam się do monopolowego, w towarzystwie konkretnie już zrobionego kumpla. Tyle tytułem wstępu.Czekamy w kolejce do naszego upojnego Źródełka, gdy podszedł do nas mocno chwiejnym krokiem zarośnięty osobnik w koszulce z Czegewarą. Osobnik przyjrzał się nam dokładnie, po czym skomplementował mnie niesamowicie:- Ale maszszszszsz... zajeiiiiiiistą torebkę!Podziękowałam mu grzecznie, a kumpel rzekł do mnie konspiracyjnym "szeptem", który spokojnie można było usłyszeć po drugiej stronie ulicy:- Uważaj Mery, on chyba cię podrywa!Zaśmiałam się z genialnego odkrycia mojego przeinteligentnego kumpla, więc ten spytał mnie:- A ty, co? Pewnie dasz mu się poderwać?- Wiesz, mam taki problem, że jestem na to stanowczo za trzeźwa - odpowiedziałam.Na co osobnik zmierzył nas jeszcze raz wzrokiem i rzekł ze stanowczością:- Nie będę cię podrywać... Nie lubię dziewczyn z problemami! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 13.11.2008 13:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2008 no grzeczny facet był Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 13.11.2008 17:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2008 Dzięki za poczęstunek Duchu, historyjka niezła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamyk68 13.11.2008 18:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2008 no normarnire czytam i oczom nie wierzę siem tu poradnik zrobił "jak zniewolić "faceta normarnie a no i Dzień dobry!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 13.11.2008 19:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2008 wrocilamWusiu pamietaj o fotkach ze spotkania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 13.11.2008 20:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2008 wrocilam Wusiu pamietaj o fotkach ze spotkanianie było czasu na fotki chyba, ze z waszego spotkania Dziękuję za odwiedziny, zapraszam ponownie Bardzo fajna z Was rodzinka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 13.11.2008 21:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2008 wrocilam Wusiu pamietaj o fotkach ze spotkanianie było czasu na fotki chyba, ze z waszego spotkania Dziękuję za odwiedziny, zapraszam ponownie Bardzo fajna z Was rodzinka no to ani jednej fotki ni ma? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 13.11.2008 21:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2008 wrocilam Wusiu pamietaj o fotkach ze spotkanianie było czasu na fotki chyba, ze z waszego spotkania Dziękuję za odwiedziny, zapraszam ponownie Bardzo fajna z Was rodzinka no to ani jednej fotki ni ma? no ni ma znaczy mus jest spotkac się raz jeszcze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skaba 13.11.2008 21:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2008 dobry wieczór! cholibka.. fotek nie zrobiłysmy.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 13.11.2008 21:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2008 no jakby to powiedzieć cheba nikt aparata nie miał Kasiula dzięki za spotkanie i pokazanie ślicznego domku ja tam przeszkód nie widzę coby się znowu spotkać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
an-bud 13.11.2008 21:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2008 dobry wieczór przyszłam powiedzieć Wuśka nakarmisz głodną? takie pyszne jedzonko było i mnie ominęło buziaki zostawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 14.11.2008 07:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2008 dzień dobry ależ paskudny dzionek u nas Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 14.11.2008 07:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2008 dzień dobry ależ paskudny dzionek u nas u mnie też Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 14.11.2008 07:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2008 Toż to listopad!!! Dzień dobry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 14.11.2008 08:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2008 no to co do tej pory było ładnie to co komu to przeszkadzało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 14.11.2008 08:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2008 hmm przyrodzie??Witam..przecie..2 lata praktycznie zimy nie było..jest ok..szkoda ze sniegu nie ma.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 14.11.2008 08:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2008 śnieg to ja na święta zamawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 14.11.2008 08:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2008 śnieg to ja na święta zamawiam yyyyyyyy a mogły by być przyszłe święta?, bo ja właśnie zimą muszę dach rozwalić... dwa lata go nie było to trzeci nie zrobi Ci chyba rożnicy, co? dzień dobry... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts